Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začínám se zajímat o "mikropěstování", nemohli by jste mi o tom něco napsat. Mám na mysli pěstování rostlin tak do 50cm, které rychle dozrají. Možná by se nějak mohli použít stimulátory (nebo inhibitory?). Vidím že jste tady samí odborníci, tak vás prosím o radu, nebo napište nějaké adresy, kde o tom něco je (docela dlouho jsem hledal, ale celkem nic jsem nenašel). Díky moc za odpověď.
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
v zahradnictví, třeba pod vojenskou nemocnicí teda jestli seš pražskej
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
a tu: http://www.agrona.sk/stimulator-ras...rasovac-zadarmo
Stimulátor rastu je určený pre posilnenie klíčivosti osív (kyselina giberelová) a stimuláciu mladých rastlín (IBA kyselina maslová). Obsahuje humínovíé látky,auxín, kyselinu giberelovú