Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Použival jsem zvhčovačku s modrým zásobníkem na vodu asi 1300 stála po přepnutí jsem do ni dával použitý hnojky z bubleru, čistilo se to normálně octem jako rychlovarná konvice a pak to zas jelo slušně (tak 1 za 14 dni) jak se to zanáší mlží to míň
Zdravim vsechno growerstvo, chtel bych prispet svou troskou do mlyna a zaroven doufam ze nebudu nekoho papouskovat. Pokud ano omlouvam se a zazadam o smazani. Premyslel sem jak by asi fungovalo predavani zivin skrz vzduch (potazmo paru). Kdyz nad tim premyslim ziviny nejsou ten spravny vyraz, spise doplnky ktere se daji pouzivat na postrik. Vyzkousel sem a ejhle, ono to funguje. Pouzival sem Super-vit od Hesi. Postrikoval sem kdy jsem mohl ale skola a pozdeji zamestnani to nedovolovali. Tudiz namichal sem si tretinovy pomer od uvedeneho na postrik (1kapka zhruba na 12litru vody). Zalezi samozrejme na vykonu agregatu. Lil sem to do nadrzky ob doplnovani a kyticky reagovali jedna basen. Timto T chci dat tip ostatnim a zaroven se zeptat na vase postrehy ci zkusenosti s jinymi postriky ci doplnky. Diky za reakce. Nezbyva nez poprat growu zdar.
Fellina
Tomuhle rozumim ve velky koncentraci hnojiva aby to uzivilo kyti se to zasirat samozrejme bude. Jde mi ciste o pridavky ktere kytka muze prijimat listama. Mozna mluvim zcestne ale prijde mi ze tohle je trosicku o necem jinym. Co myslis?
No to jo, je to trošku o něčem jiném.. nicméně, pára sycená hnojivem Ti nebude ulpívat jen na listech, ale i na stěnách boxu, na zdroji světla, případně reflektoru. Postupem času se utvoří neviditelný film, který Ti zhorší odrazivost.
Je potřeba to zvážit případně otestovat.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Mno a proto sem to postnul. Mas pravdu, film dela ale ten ti v podstate dela voda i postrik ktery ti rozezene cirkulace vzduchu. Samozrejme jednou tydne to chce hadrik a pekne utrit stinidlo, folie a svetlo. Mno rad bych k tomu cetl co nejvice nazoru a pozorovani. Nema to byt prevratna metoda jen nahrada vitaminoveho postriku. Je uz na kazdem zdali to bude praktikovat nebo ne. Membranu si cistim jednou za dva tydny a je jak detska prdelka. Mno zatim bych to tu nechal a uvidime.