Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo, tak takový hnusáky znám taky a bytostně je nesnáším...........to radši budu hulit fakt sama doma v pohodě, pustím si nějaký filmeček, než být s těmi lidmi, poslouchat ty keci...dělej, předávej, předávej....hulíme, ne? co to je za keci??? fuck off them!!!!!!!!!!!
jo a komerční hulič je dozajista tento týpek: byly jsme s kamoškou v parku, kde pár známých bubnovalo, prostě pohoda.....a jak tam chodili lidi,co je poslouchali, tak se tam přichomýtl nějaký chlapeček, co frajersky přišel k nám s ubaleným špekem v hubě a ptal se nás, jestli máme ohen....tak sme mu ho odpálili a on odešel s takovým vítězoslavným úsměvem na rtech typu-to čumíte, co ....já taky hulím.......... omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! never more
no podle me, prvni stadium hulice je urcite komercni, ale az clovek 'neco' pozna, tak preskoci do dalsiho stadia .. , vzpomente si na svoje zacatky .. ;-)
To Shikamaru : Komercni hulic- "diskant, sampon,kindrsak" (btw.tohle deleni lidi nesnasim) co se chce taky pobavit, proc ne dyz ze vsech stran slysi jak je to fpoho.Dneska uz na tom nic frajerskyho neni, spsi je frajersky nehulit a kdo se zhuli nevypada moc drsne
mám takovýho souseda, ale dostal sem ho z toho. Šampon, kterej dostal tvrde vsstipenej vztah ke ganje
By mě zajímalo, proč šampónek nemůže kouřit trávu? Znám takových lidí dost a rozhodně je nepovažuji za sváteční kuřáky Tyhle škatulky mi nic neříkají, je pravda, že tráva tě táhne určitým směrem a ten je velice rozlišný od diskomusic diskofil nejsem, ale ... viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
Jinak cacnost a sviňáctví v hulení už v mém okolí vypršela s věkem a rozumem.
jo priznam se zacal sem hulit z frajeriny dyz sem byl jeste "dite" ale postupem casu sem poznal kouzlo marihuany. nejde oto kdo jak vypada co posloucha jak se oblika a diskanty nemma rad ztoho duvodu ne ze by mi vadilo ze maj na sobe tunu gelu tojem i upice ta si tam natu palici klidne daj olej tojemi jedno ale prave ze vecina diskantu se chova jak kriplove myslej si ze kdyz hulej ze sou t nejvetsi machri a ja nevim co jeste delaj ze sebe neco co nejsou toje muj nazor bramborak
Jn. Taky Nemám rád "komerční huliče", ba je přímo nesnáším. Prostě si myslí, jací nejsou bossové, když hulí, a většinou i přejdou k tvrdším drogám. Ze zkušeností vím, že lidi si pod pojmem kuřák marihuany vybaví právě takovéto lidi, a proto všechny huliče odsuzují. Ale co, stejnak jsou ti lidi ubožáci (myslím komerční huliče), kteří nemají rozum, a myslím, že se ani nijak v tomhletom světě neuplatní.
myslím si, že když kohokoliv uvidíš hulit (když nehulí s Tebou a náhodou jsi ho neobjevil někde zašitýho v lese), tak je to komerční hulič...jámám pořád na paměti, že i když je ganja úžasná věc a nechápu všechny represe kolem ní, pořád je to něco, co je u nás nelegální, takže když hulím, tak to dělám jen s lidma o nichž vím, že jsou v pohodě a hlavně se nesnažím být ostatním na očích (ne že bych se bál o pověst nebo něco takovýho, jenom nechci exhibovat a na veřejnosti ukazovat něco nelegálního)...jsem nekuřák a vadí mi, když někdo vedle mě kouří na zastávce...ale nedávno jsem čekal v Praze na bus (119 Divoká Šárka) a vedle mě stálo 5 asi 15-ti letejch dětí a wodpílili tam brčko...spolu s nima a mnou tam bylo asi dalších 10 lidí...teď mě mrzí, že jsem jim k tomu něco neřekl.. :-) I když, co bych je zajímal...asi by si mysleli, že jenom závidím.. .:-)
Souhlasim s tim, že takovýhle vyžírkové jsou na pěst. Já když něco chci, tak na rovinu řikam, že zaplatim nebo prostě hulíme s kámošema a je to něco jako náše společný hulení. Každej přinese když něco má a neřešíme to.
Hulení na veřejnosti mě taky moc nebaví. Párkrát sem to zkusil, ale chodit pak třeba z parku do nějaky hospy, čekat tam na nějaky jidlo a tak, to mě strašně sralo. Hlavně ty pohledy všech lidí. Z toho důvodu hulim jen doma nebo na soukromejch akcích, kde je jídla a pití dostatek, takže se můžeme vesele oddávat obžerství ;-)
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
ALe.... ale ... já mám například kamaráda co mu jeho tráva vždycky když sklízí leze
na mozek a myslí si omě , že ho vyžírám hehe . Protože abych vám to vysvětlil ... když vím že sklidil a sejdeme s e vnaší hospodě nedělá mi problém jako pěstiteli, kterému uschne ikaktus problém, zeptat se máš na špeka ? ? ?
Vždycky mi začne nadávat do vyžírky a hrozně se se mnou hádat jak je mu jasný, že teď budu jeho nejvvětší kamarád a podobně, což je blbost ajžto mi dělal vedoucího na táboře už ve 14 a já sním byl kamarád už tekrát.
je zajímavý pozorovat jak lidi když se jim něco rozleží v hlavě samozřejmě nee že by uznali chybu......... ale špeka po 14 dnech po sklizni ubalí úlně bez keců a culí se na mě jako kdyby mě nikdy nehanil ....
Těmi všemi slovy jsem jen chtěl naznačit , abycjom se nenchávali vždy zmást prvním dojmem , enbo dojmem takovým jenž na nás působí když se nám hlavou honí kdesi cosi , kvůli tomu že prožíváme například stres ....
Horká hlava se hodí na to abych neprošvihnul tu správnou kost!
Váš RafT