Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
biscuit: kdyz na me prijdou munchies, tak se snazim jidlo vyrobit conejrychleji nekdy ale se premuzu a neco uvarim... nekdy to sem napisu az budu mit chvili cas
no ja taky zrovna vzdycky neberu zasteru... ale vetsinou si udelame aspon nejaky testoviny - treba italsky rajcata, olivovy olej, cesnek, cerstva bazalka, parmazan. je to hned a je to mooooc dobry.
posledni dobou si ale ulitavam spis na dobrym piti.
tak tohle není nějak extra super náročný, nejdýl (asi 20 minut ) mi trvají upíct brambory v troubě. Celkově to vyjde asi na 15-20 minut práce, jsem schopnej si to udělal zmaštěnej třeba wo půlnoci.
suroviny: maso na stejk, nejlíp vepř-dělá se rychle
slaninu, nejlíp česnekovej bok
brambory
mraženou pytlik.zeleninu- preferuju hrášek mrkeff, kuřice
tatarku
sojoffku a worchester
pepř a sůl
vegeta
zeleninu čerstvou, co lednice dá..
a třeba i wokurky
nivu, nebo tvrdej sejra
vejce
Postup je jednoduchej :
vyndám z marzáku prasátko a mikrowlnce rozmrazim, mezitim šoupnu do trouby brambory, nebo hranole. Rozmražený maso trošku naklepu (rukou, všichni spěj, tak abych nedělal bordel) a kolem každýho medailonku zakroutim slaninu a sepnu párátkem. Pak dám do mikrovlnky na 7 minut naplno zmraženou pytlikovou zeleninu-(1/4 pytliku, 2 čajový lžičky vegety a cca 1dcl vody) A už žhavim páneff(litinovou, partnerka už většinou chrní ) Vrátim se k masu a pokapu ho sojoffkou ,worchestrem, přidám pepř a sůl, ale to je na každym, jaxi to wochutí. Na rozpálenou pánev dám medailonky a hóódně z wostra wosmahávám z každý strany. Mezitím kontroluju troubu s bramborama a krájim čerstvou zeleninu z lednice. I wokurky a třeba tvrdej sejra. Vyndám zebleninu z mikrowlnky a nechám chladnout. Maso taky furt checkuju, nechci uhlí, že jo!?!. A už vyndavám brambory z trouby a hned i maso z pánve(někdy obráceně) . Na masíčko dám ještě trošku sejra, on se krásně rozteče. A to už všechno rvu na talíř, smíchám vychladlou vařenou zeleninu s tatarkou a zdobim. Mezitím se ještě na horký pánvi dodělává wolowo woko. No a výsledek je takovej jako na wobrázku. Indegriencí si připravuju o 50% víc, neb u vaření furt užírám. Postup jsem si časem vychytal ( u masa, nemusí to bejt zrovna tyhle medailonky) tak, abych neměl časový prodlevy a bylo to co nejrychlejc. Chleba ze sejrem a šunkou mám tak za5 minut, ale radši vydržim těch 20 Je to záhul, člověk se nezastaví, ale já si to po těch letech už nějak zautomatizoval, tak mi to ani nepřijde.
jo a talíř na fotu je takovej ten velikej, na pizzu, protože žeru hodně a moc
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
müsli enbo cereálie s jogurtem rulez... dá se to jíst i když člověk nehučí, rychlá a dobrá snídaně co nakopne (pro víc energie přisypte hroznový cukr a práškové kakao :crazy
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
No ja oblubujem napriklad nakladany hermelin. Ale je to narocnejsie na vyrobu, myslim cas. Ale je to pochutka, a zvlast k speku a k pivku no peklo proste :-)
[UPDATE]
Pre kratkost casu som nenapisal recept, tak dopisem:
Kupime certsve hermeliny, prekrojime ich na polovicu a dostatocne okorenime podla vlastneho uvazenia (ja davam aj 5-6 druhov koreni: cierne, papriku palivu, provensalske, vegeta ...). Nakrajame cesnaciky na kusky a polozime ich na hermeliny. Pripavime si uzatvaretelnu nadobu, do ktorej dame dostatocne velke mnozstvo oleja (na 5ks celych hermelinov cca 2L oleja). Do oleja ide zelene cele korenie, bobkovy list, provensalske korenie a dobrovolne mozte pridat rozkrojene feferonky (2-3ks). Hermeliny vlozime do nadoby s olejom tak, aby ziadny netrcal. Nechame 1-2 dni vonku (nebojte sa), a cca 4-10 dni v chladnicke. Pred podavanim to nalozte na tanier a 20 minut cakajte (trosku to este zmekne) ak mate cas :-)
Podavame s baranimi rohmi, feferonkami, pripadne calamadou. K tomu opeceny chlebik v toastovaci.
A este: nikde nepridavame ziadnu cibulu, to je chyba !
Naposledy upravil THC-Instruktor 16-03-2006 v 07:28 AM
[UPDATE]
Pravu hovedziu svieckovu nakrajame na cca 2-2.5cm platky, jemne pokorenime (biele korenie, provensalske korenie...) a na rozpalenu panvicu ich postupne opecieme z jednej strany (cca 3 min) a z druhej strany (cca 1 min). Vysledne bifteky su upecene MEDIUM az KRVAVE. MNAM ! A k tomu je najlepsie pivecko...
Naposledy upravil THC-Instruktor 16-03-2006 v 07:27 AM
Tak tadyto je focený na jednom velkym kopci na kterej jsem se vydal s kámošem, nesly jsme si s sebou baťůžek s dobrotaba, - podívejte se na foto, je tam vše, i travička zelená
Původní příspěvek od ThomasK Tak tadyto je focený na jednom velkym kopci na kterej jsem se vydal s kámošem, nesly jsme si s sebou baťůžek s dobrotaba, - podívejte se na foto, je tam vše, i travička zelená
Když tohle všechno vydím, tak si nemůžu pomoct a du se taky najíst............problém je v tom, že když přijdu domů vyčoudlej, tak snim polovinu lednice a furt mam hlad. Takhle přijdu dvakrát a nic k jídlu doma neni. Jinak docela zajímavej thread.
Michany vajca
Potrebujeme
6-8 vajec - podle miry vyhladlosti
1-2 stredne velke cibule
kus slaniny, speku, salamu nebo neceho masiteho ...
nejdriv dame osmazis salam s cibulkou .... restujeme a az je to tak akorat (takze dozlatova ale i mirne podusena cibulka je dobra) tak pridame 6 vajec a michame dokud to neni ....
A SPOKOJENE JIME
na vyhulenost tak akorat a clovek se naji dosytosti (kdyz vi ze ne tak dat o 2-4 vejce vic + 1 cibulu navic) normalne je to jidlo pro 2 - 3 osoby
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Michany vajca
Potrebujeme
6-8 vajec - podle miry vyhladlosti
1-2 stredne velke cibule
kus slaniny, speku, salamu nebo neceho masiteho ...
nejdriv dame osmazis salam s cibulkou .... restujeme a az je to tak akorat (takze dozlatova ale i mirne podusena cibulka je dobra) tak pridame 6 vajec a michame dokud to neni ....
A SPOKOJENE JIME
na vyhulenost tak akorat a clovek se naji dosytosti (kdyz vi ze ne tak dat o 2-4 vejce vic + 1 cibulu navic) normalne je to jidlo pro 2 - 3 osoby
Taky umíš vejce na tisíc způsobů To sou takový ty vaječný rychlovky, jako volský oka, míchaný vejce, knedlík s vejcema, omeleta a dalo by se vymejšlet dál a dál, to co popisuješ je dobrůtka, ale ta cibule s tou šunkou se musí nechat pořádně osmažit, to je pak bašta!!!A hlavně je to rychlovka
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
si mi pripomel,kdysi davno tusim tak sesta na zakladce sme obevili s kamikem jablko a vysocinu.rikate si salam a jabko ale je to vazne dobre.doporucuju sladsi jablko,ne takova ta kysela...
DEViANT