Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
tak tady je moje od včerejška 'vydezajnovaná' džitka
původně zelené jablko
první je vrchní strana, druhá spodní... uznávám, že vrchní je povedenější než spodní, ale holt takovýhle výborný kresby se nenajdou moc často. je to z nákýho časáku od grafické party jmenující se.... nevim (ach ta pamět)
já bohužel energitku vyfocenou nemam ale dovnitř sem vždycky daval houbičku zbavenou te hrube vrstvy (běžná houbička na nádobí )
ta houbička (aspon se mi zdalo) pohlti většinu pachů a sklo nebo špeky v ní uložené se nepolámou. Vydrží fakt dost!!!
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Dobre, zverejnim vyrobu leptane krabicky... Odbarvete jakymsi sajrajtem krabku od te bile barvy, na papirovou samolepku natisknete to, co chcete vyleptat. Slepime nekolik pruhu izolep tak, aby prekryvy byly co nejmensi a nalepime je na nejaky samolepkam neprilnavy material. Na izolepy nalepime samolepku s vzorem a obrysy okrajime skalpelem tak, aby byla prilepena izolepa take proriznuta. Tak ziskame vzor. Nyni nalepime vzor na krabicku a peclive nekolikrate pretreme houbickou, tak, aby tam nezbyly bublinky. Nalejeme kyselinu(sirovou do aku) a pak uz jen cekame az se leptana cast zbarvi do pozadovane barvy. Pak krabku oplachneme vodou, odlepime sablonu a zalakujeme aby nam povrch nezrezavel...