harvester
Stálý Člen
|
Firestarter:
Já tomu osobně říkám "halfdrip" a to z toho důvodu že to není zcela uzavřený okruh jak by to asi mělo být že?Myslím jako že mi neteče odpadní voda zpět do nádrže ale zůstává v tom šuplíku(jde to vidět na fotkách ten šuplík,nechal jsem ho udělat na zakázku)a zněj to pak vylévám pryč.Tak proto "halfdrip",jinak opravdu nepoužívám květináče i když dříve tomu tak bylo,ale momentálně jsou to jen RW rohože na kterých jsou posazeny RW kostky a v těch kostkách jsou ještě malinkaté sadbovací kostičky a v nich už jen větvičkaTo je jak ta pohádka,domeček,stoleček,židlička......Pod těmi rohožemi je ještě taková ta umělá hmota se špuntama,říkám tomu kopačky, to aby ty rohože nebyli celé přímo na něčem ale aby k nim mohl vzduch i zespoda.Jako centrální vanu používám klasickou zednickou s deklarovaným objemem 90l,zajímavé je že víc jak 50l vody tam nedostanu v té vaně je fontánkové čerpadlo z www.hydroponieplus.cz a pak už jen rozvody černou trubkou z Gshopu+kapiláry+jehly.Dříve jsem měl čerpadlo takové to zahradní s plovákem,ale dělalo randál tak šlo.A tohle malé fakt stačí,ještě se mi to nikdá neucpalo.
Ted už musím jít domů,děkuji za dotazy a zase brzy na shledanou
Harvester
|