Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
blf: dal bych rači dvě trubky vedle sebe, líp jima vyplníš prostor pod lampou..
lampu klidně 150 HPS, 6 kytek to utáhne v pohodě..
a rozměr skříně třeba 40x60, nebo něco podobnýho..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Zdravím vás groweři,konečně jsem se dozvěděl jak tato technika fachá ale netuším co použít za typ čerpadla,jestli stačí jenom kompaktní akvaristické nebo jaké tak prosíím PLEASE napište kdo ví.
divnej nick:
ahoj, právě testuju takový home meda aero, něco na styl amazonu a chci použít klasický fontánkový čerpadlo 2000 l/h (atman 306)
mam tam 4 mlhovací trysky od gardeny trak jsem zvědavej jak to pofachá..
tendle tejden bych to měl celý zprovoznit tak potom postnu info jak to běhá OK?
zatim czus Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Taky jsem to zkousel mel jsem trisky od GARDENY a to
SK 1369-20 rotacni rozprasovac 360 stupnu
SK 1371-20 triska na mlhu 360 stupnu
nejdriv jsem pouzil fontankove cerpadlo ale to melo asi maly tlak a trisky jse mi casem ucpaly /ale ne vsechny/ tak jsem pouzil ponorne cerpadlo do sudu melo asi tak 3,5 beru ale presne uz nevim a to mi behalo dobre bez ucpani tak asi na to za to muze ten tlak.Ale muj hlavni problem je v tom ze se mi nedari zakorenit dostatecne mnozstvi rizku na aeroponii to znamena bez jakehokoliv substratu nebo RW proste jen tak ve vode nebo roztoku nevite nekdo nejakou radu.
doksansky:
udělej buď malý aero na klony.. (viz x-malcolmův thread s amazonem)
myslim, že s tou karimatkou/mirelonem je to dost dobrej nápad..
anebo nech řezy zakořenit normálně v RW kostce a potom ji použij do aero systému.. tady se zas hodí vychytávka ala NonLama, kterej omotal RW pruhem karimatky a vsadil do víka i s rockwoolem..
jedinej problém tohodle stylu je, že když ti kytky vyrostou a nebudeš je mít nikde uchycený, tak se ti vlastní tíhou propadnou do kořenový zóny (nádoby, trubka,...) protože je nedrží žádnej košíček, takže je nutný použít buď joja nebo jinej způsob vyvazování (provázky, horizontal nebo vertical ScrOG a podobně..)