Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Šedý Semínko:
Nevim kde jsi přišel na to že se dělá 100w výbojka v provedení agro. Podle stránek philipsu se dělá jako agro jen 400w
Takže nejlíp vychází SON-T PIA PLUS.
Aha, taď koukám na rozměry - tak to ti bude v pohodě stačit 70w SON-T PRO / 6000lm. A to stejně vychází skoro 100000lm/m2 což je až až.
Jsem se vyjádřil nepřesně - philips vyrábí výbojky SON-T AGRO a ty vyrábí jen v provedení 400w.
"Speciálky" na rostliny prodávej v growshopech s označením GIB HPS. Neviděl jsem že by prodávaly menší vatáž než 250w, ale podle stránek výrobce http://www.gib-lighting.de/index.php (bohužel nefunguje anglická verze) se dělá i 70w provedení. To ale u nás IMHO neseženeš.
HOJ PREHLADAVAL SOM TO TU AJ INTERNET ALE SOM NENASIEL MOZTE MY POMOCT?RYSUJE SA MI KUPA OSRAM VIALOX NAV-T (SON-T) 150W...NEMATE O TOM NEJAKE INFO?NIKDE NEVIEM NAJST...Ď