Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » toxikologicky testy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Albakor
Nový Člen

Karma uživatele Albakor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to hexamin: Tak to si docela frajer :-))

to bey-q:Já jsem hulil everywhere(tejden před 15kou měla kamáradka narozky,tak jsme slavili :-) ) a taky jsem se bál na 15ti letou prohlídku,ale nikde nic se mi nestalo... Takže BE FREE :-)

Old Post 28-02-2005 v 19:40 PM
Albakor je offline   Profil uživatele Albakor   Find more posts by Albakor   Foto galerie člena Albakor   Click here to Send Albakor a Private Message   Add Albakor to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Albakor! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

muzou zjistit pritomnost THC i pri normalnim odberu krve? Ja mam totiz hodne nachylne zdravi a krev mi brali minimalne 10x. Z toho sem si vydedukoval ze bud je jim to jedno a nebo se na to nezamerili

Old Post 28-02-2005 v 20:29 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ne to snad ne!Testy na drogy sou drahý a ne zrovna jednoduchý.A co by ti mohli říct?Po tom je jim h*vno co ty bereš,pokud ti neni miň jak 18!Což asi není...

Old Post 28-02-2005 v 21:09 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Albakor nepovedat svojmu doktorovy ze hulis je blbost nevidim do tejto problematiky ale asi sa nepytaju zo zvedavosti ci koly bonzovaniu (teda ak nemas 15 hehehe) napr mam kamosa ktoremu doktor zakazal travku

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 28-02-2005 v 21:50 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

no doktor by ti mal po spravnosti zakazat aj alkohol a tebak, teda ak je to dobry doktor

Old Post 01-03-2005 v 18:35 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ptchj
Stálý Člen

Karma uživatele ptchj - 87% PěstitelskáKarma uživatele ptchj - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

V pondeli jsem byl na policii na sepsani protokolu. Zjistil jsem ze na me duchodci zavolali benga pote, co jsem tancil kolem verejneho osvetleni a pak odpocival na chodniku. Ono to bylo dost slozity, takze jsme na policii byli dva, jeste s kamoskou. Byl to v pohode policajt. Rekl, ze by nas sice mohl vyslechnout pojednom, sepsat vypovedi a poslat na Prestupkovou komisi(me za verejne pohorseni, ji za zpristupneni alkoholu osobam mladsim 18 nebo tak neco), tam by to prezkoumali, znovu by nas vyslechli a pak by z toho mohl byt zaznam v trestnim rejstriku a nejaka vetsi pokuta. Prej to ale pokud nebudeme proti vyresime jinak. Da nam kazdymu jakousi "blokovou" pokutu ve vysi 500,- a tim to pro nas skonci.

Pak kamosku poslal za dvere. Rikal, ze to, ze hulim je mu uplne jedno, ale ze se ze zvedavosti chce zeptat na to jak to vypada s drogama u nas na skole. Ze nechce zadna jmena, jen ho to zajima. Tak jsem mu rek ze spousta lizi zkousela huleni, mnohem min jich huli pravidelne. Ptal se jestli nekdo neco nesnupe, nepicha si do zil, ptal se na redidla. To u nas na skole nevedem.

Kazdopadne jsem spokojenej. Dopadlo to myslim dost dobre. A ponauceni? Musim pestovat tak aby se mi nestalo, ze nemam brko, jinak bych se mohl skarede ozrat

400W kumbálek
codename outdoor
150w v peřiňáku

"The most difficult thing in the world is to know how to do a thing and to watch someone else do it wrong without comment."

Theodore H. White

Old Post 02-03-2005 v 11:10 AM
ptchj je offline   Profil uživatele ptchj   Find more posts by ptchj   Foto galerie člena ptchj   Click here to Send ptchj a Private Message   Add ptchj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

to ponaucenie je dobre. a mozno aj preto su zakonodarci proti legalizacii. klesla by spotreba alkoholu

Old Post 02-03-2005 v 16:13 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás