Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
foto - prostor pod pěstebnou, zde mám 3 rezervoáry (2 rezervoáry obsahují 2*topení/2*čerpadlo/2*rozvody vzduchu atd.) a v tom prvním odstávám vodu.
- hnojivo Advanced Hydroponic of Holland(grow,bloom,micro)
- na srážení pH používám kyselinu citronovou
- čištění elektrod - chlorid draselný
Tak tohle se mi dost líbí. Posílám K. Kde jsi prosím Tě sehnal ten husí krk (harmoniku k odtahu). Dávám dohromady materiál, chybí mi ještě pár drobností a to, jak to máš vyřešený s odtahem tepla je dost dobrý.
P.S. Používáš nějakej filtr na odtahu (kvůli odéru)?
[Edited by livo on 15-09-2001 at 08:54 PM]
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Takže jo, "harmoniku" jsem sehnal v Baumarktu - hliníkovou, 2m za 299,-. Je česká a to podporuju. Dík za tip. Člověče, ale ten větrák je pěkně drahej .
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
re: Shaq
díky chlape
k těm penězům, každý koníček stojí mnoho peněz když jse mu chceme věnovat alepspoň poloprofesionálně. Takže stoho usuď sám, nerad bych to tady psal ale peněz to stálo dosti dost