Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
jinak já si myslím, že by hodně pomohly informace z letáku Superbudu (ohledně jeho toxicity atd.,), takže jestli ho někdo máte? dejte info, třeba scan
dík
to Hassan i Sabbah - to me dost mrzi, nez jsem to koupil, slysel jsem od ruznejch lidi (a v growshopu taky, ale to neni berna mince), ze to je uplna bomba, novy hormony covymysleli v australii, co nalejvaji palice uplne extremne, nejlepsi je prej zalejt pouze 1x v pomeru 2-3ml/litr vody a to v 1.-2. tydnu po prepnuti na 12/12 (idealni je 5. den) a uz po 48 hodinach je videt ucinek - sam to teprv vyzkousim, nejlepsi reference je totiz vlastni zkusenost
V neděli jsem sledoval seriál BBC kde se uvádělo že některé mydlo obsahuje látku na kterou reagují rostliny tak jako kdyby je napadl hmyz a začnou produkovat ochrannou látku jed který je má odradit nebo usmrtit a vlyvem takovéto umělé iniciace rostlina může vyprodukovat tohoto jedu tolik až se sama otráví a uhyne. To mne přivedlo na myšlenku jestli by podobný způsob nefungoval také u Cannabis, za předpokladu že přyskyřici produkuje rostlinka jako ochranu proti škůdcům ;-)
2 mac: za prwe newime jaky mydlo to je
za druhe konopi neprodukuje pryskyrici jako ochranu proti skudcum nybrz proti wysychani
za treti si mysim ze to plati jen u urcitych rostlin (druhu celedi rodu) a nikoliw u wsech
esi negdo wi proc by to melo fungowat u konopi necht to sem napise a mozna me preswedci
No po pravde povedane zivica sluzi aj ako prostriedok proti hmyzu aj ciastocne proti vysuseniu a aj ako ochrana pohlavnych casti rastliny pred UV ziarenim
cus
zdokumentovane to tam je, ale nazor jsem si neudelal, kazdej tvrdi neco jinyho, je to desnej bordel, prubnu to a pak dam vedet jestli mi narostla treti ruka na zadech
Tak jsem ho tam fouknul v koncentraci 4:1000 a to 5 den po přepnutí 12/12.Včera po 48 hodinách jsem tedy nic převratného nepozoroval.Jsem tedy zvědav.Sem a tam už nějaký ten chloupek vylézá,ale to je po týdnu 12/12 vždy.Ne?S
hmm, myslim ze to zalezi na odrude za jak dlouho po prepnuti prejde do kvetu, ale bez ohledu na to to neni moc povzbudivy co pises. mozna jeste trochu vyckame a uvidime, ja to udelam cca za 14 dni, takze pak dam taky vedet jak sem dopadl.
Tak včera v neděli to bylo 6 dní od zalití superbudem,vrcholky začínaj nakvétat,ale jen nahoře.Žádné obsypání celé rostliny.Navíc není pravda, že kiti vůbec nerostou do výšky.Nechal jsem to přerůst,že to ta sračka zastaví a teď maj kiti 53 cm.Zato mojemu kámošovy to fungovalo parádně.Tak mám takovej pocit,jestli chlapík v groušopu nenachcal do flašky od superbudu a prodal mi decku za 550.Už si od toho moc neslibuju.S
to me mrzi, uz kvuli me ... a co ten tvuj kamos, jak to slo jemu? muzes napsat nejaky podrobnosti? dal to tam jinej den po prepnuti? mel jinou genetiku? jel hlinu nebo hydro?
zejtra uz pojedu 12/12 takze me uz se to taky blizi, sem na to fakt zvedavej
hele ted me napadlo, mas to v pruhledny nebo nepruhledny nadobce? superbud totiz tvori sedimenty na dne nadobky a pred pouzitim je potreba ho poradne protrepat... neni kamen urazu v tomhle ????
- IGNORANCE IS BLISS -
- the road of life is rocky and you may stumble too, so while you point your fingers someone else is judging you -
to Maharsi - to zni zajimave, nicmene superbud se redi 3ml/litr zalivky pricemz na kytku staci 2 deci... pokud jedes 4 cykly za rok s 10ti kytkama, tak to je 24ml superbudu rocne - vydrzi ti deci na 4 roky a za to mi 550 neprijde zas tak moc...
chci jenom rict ze radsi dam 550 jednou za 4 roky nez budu vyrabet obrovsky mnozstvi neceho co treba jeste zprasim a narvu do toho stejne nebo jeste vic penez, kdyz pocitam vsechny ty veci krome Paclobutrazolu.
jo a jak si na tohle cely vubec prisel? ty delas nekde v laborce??? myslim tim ted slozeni superbudu... doufam ze mi nennapises ze je to napsany na originalni flasce
- IGNORANCE IS BLISS -
- the road of life is rocky and you may stumble too, so while you point your fingers someone else is judging you -
Takže ten kámoš má bílou vdovu pod 400w v hlíně.Dal to tam 5 a teď se přiznal ža i 10 den.Včera jsem na to koukal a po 13 dnech se udělali opravdove paličky.Vyrostlo to od přepnutí o asi 10cm,což není moc.I tak to mám pěkně přerostlé.55cm výška 7 rostlin na 50*60cm.Uvidíme S
To Maharsi,já se nevyjádřil jasně.Já mám box 50*60 a 250W.7 kiti a přerostlé k dnešku na 56 cm. A ten kámoš s tou vdovou to má pod 400W ale né na 50*60 ale v klasické šatní skříni.Ale i tak to u něj vypadá nádherně.S