Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » HORMONY pro kytky - SUPERBUD
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zdravim
jinak já si myslím, že by hodně pomohly informace z letáku Superbudu (ohledně jeho toxicity atd.,), takže jestli ho někdo máte? dejte info, třeba scan
dík

Old Post 13-02-2005 v 18:55 PM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loom365
Stálý Člen

Karma uživatele loom365 - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to kamil - kupoval jsem ho nekdy po Novym Roce, jestli je stahlej z prodeje ted, to nevim. Mel by bejt? Vite nekdo neco blizsiho ?

Old Post 15-02-2005 v 16:42 PM
loom365 je offline   Profil uživatele loom365   Find more posts by loom365   Foto galerie člena loom365   Click here to Send loom365 a Private Message   Add loom365 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Čus!
jenom menši dotaz-jsou ty palice stejně dobrý (kvalitní)?Protože práce kvapná, málo platná

věřím dvěma věcem-devítka železo a AWP

Old Post 15-02-2005 v 20:21 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loom365
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

to Hassan i Sabbah - to me dost mrzi, nez jsem to koupil, slysel jsem od ruznejch lidi (a v growshopu taky, ale to neni berna mince), ze to je uplna bomba, novy hormony covymysleli v australii, co nalejvaji palice uplne extremne, nejlepsi je prej zalejt pouze 1x v pomeru 2-3ml/litr vody a to v 1.-2. tydnu po prepnuti na 12/12 (idealni je 5. den) a uz po 48 hodinach je videt ucinek - sam to teprv vyzkousim, nejlepsi reference je totiz vlastni zkusenost

Old Post 16-02-2005 v 09:44 AM
loom365 je offline   Profil uživatele loom365   Find more posts by loom365   Foto galerie člena loom365   Click here to Send loom365 a Private Message   Add loom365 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mac272
Nový Člen

Karma uživatele mac272 - 0% Pěstitelská

BBC Příspěvek č. 21

V neděli jsem sledoval seriál BBC kde se uvádělo že některé mydlo obsahuje látku na kterou reagují rostliny tak jako kdyby je napadl hmyz a začnou produkovat ochrannou látku jed který je má odradit nebo usmrtit a vlyvem takovéto umělé iniciace rostlina může vyprodukovat tohoto jedu tolik až se sama otráví a uhyne. To mne přivedlo na myšlenku jestli by podobný způsob nefungoval také u Cannabis, za předpokladu že přyskyřici produkuje rostlinka jako ochranu proti škůdcům ;-)

Old Post 16-02-2005 v 10:54 AM
mac272 je offline   Profil uživatele mac272   Find more posts by mac272   Foto galerie člena mac272   Click here to Send mac272 a Private Message   Add mac272 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

2 mac: za prwe newime jaky mydlo to je
za druhe konopi neprodukuje pryskyrici jako ochranu proti skudcum nybrz proti wysychani
za treti si mysim ze to plati jen u urcitych rostlin (druhu celedi rodu) a nikoliw u wsech
esi negdo wi proc by to melo fungowat u konopi necht to sem napise a mozna me preswedci

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 16-02-2005 v 14:53 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No po pravde povedane zivica sluzi aj ako prostriedok proti hmyzu aj ciastocne proti vysuseniu a aj ako ochrana pohlavnych casti rastliny pred UV ziarenim
cus

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Old Post 16-02-2005 v 17:55 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loom365
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

zdokumentovane to tam je, ale nazor jsem si neudelal, kazdej tvrdi neco jinyho, je to desnej bordel, prubnu to a pak dam vedet jestli mi narostla treti ruka na zadech

Old Post 20-02-2005 v 13:06 PM
Spoji
Nový Člen

Karma uživatele Spoji - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Tak teď jsem si ten Superbud přinesl.Maj ho v č Budějovicích v Greenchopu za 550 1dl.Jsem moc zvědav.Dám také vědět.S

Old Post 28-02-2005 v 12:11 PM
Spoji je offline   Profil uživatele Spoji   Find more posts by Spoji   Foto galerie člena Spoji   Click here to Send Spoji a Private Message   Add Spoji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spoji
Nový Člen

Příspěvek č. 26

Tak jsem ho tam fouknul v koncentraci 4:1000 a to 5 den po přepnutí 12/12.Včera po 48 hodinách jsem tedy nic převratného nepozoroval.Jsem tedy zvědav.Sem a tam už nějaký ten chloupek vylézá,ale to je po týdnu 12/12 vždy.Ne?S

Old Post 03-03-2005 v 06:29 AM
Spoji je offline   Profil uživatele Spoji   Find more posts by Spoji   Foto galerie člena Spoji   Click here to Send Spoji a Private Message   Add Spoji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loom365
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

hmm, myslim ze to zalezi na odrude za jak dlouho po prepnuti prejde do kvetu, ale bez ohledu na to to neni moc povzbudivy co pises. mozna jeste trochu vyckame a uvidime, ja to udelam cca za 14 dni, takze pak dam taky vedet jak sem dopadl.

to spoji - urcite sem postni dalsi vyvoj

Old Post 03-03-2005 v 07:01 AM
Spoji
Nový Člen

Příspěvek č. 28

Tak včera v neděli to bylo 6 dní od zalití superbudem,vrcholky začínaj nakvétat,ale jen nahoře.Žádné obsypání celé rostliny.Navíc není pravda, že kiti vůbec nerostou do výšky.Nechal jsem to přerůst,že to ta sračka zastaví a teď maj kiti 53 cm.Zato mojemu kámošovy to fungovalo parádně.Tak mám takovej pocit,jestli chlapík v groušopu nenachcal do flašky od superbudu a prodal mi decku za 550.Už si od toho moc neslibuju.S

Old Post 07-03-2005 v 06:49 AM
loom365
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

to me mrzi, uz kvuli me ... a co ten tvuj kamos, jak to slo jemu? muzes napsat nejaky podrobnosti? dal to tam jinej den po prepnuti? mel jinou genetiku? jel hlinu nebo hydro?

zejtra uz pojedu 12/12 takze me uz se to taky blizi, sem na to fakt zvedavej

hele ted me napadlo, mas to v pruhledny nebo nepruhledny nadobce? superbud totiz tvori sedimenty na dne nadobky a pred pouzitim je potreba ho poradne protrepat... neni kamen urazu v tomhle ????

- IGNORANCE IS BLISS -

- the road of life is rocky and you may stumble too, so while you point your fingers someone else is judging you -

Old Post 07-03-2005 v 07:11 AM
loom365
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

to Maharsi - to zni zajimave, nicmene superbud se redi 3ml/litr zalivky pricemz na kytku staci 2 deci... pokud jedes 4 cykly za rok s 10ti kytkama, tak to je 24ml superbudu rocne - vydrzi ti deci na 4 roky a za to mi 550 neprijde zas tak moc...

chci jenom rict ze radsi dam 550 jednou za 4 roky nez budu vyrabet obrovsky mnozstvi neceho co treba jeste zprasim a narvu do toho stejne nebo jeste vic penez, kdyz pocitam vsechny ty veci krome Paclobutrazolu.

jo a jak si na tohle cely vubec prisel? ty delas nekde v laborce??? myslim tim ted slozeni superbudu... doufam ze mi nennapises ze je to napsany na originalni flasce

- IGNORANCE IS BLISS -

- the road of life is rocky and you may stumble too, so while you point your fingers someone else is judging you -

Old Post 07-03-2005 v 07:21 AM
Spoji
Nový Člen

Příspěvek č. 31

Takže ten kámoš má bílou vdovu pod 400w v hlíně.Dal to tam 5 a teď se přiznal ža i 10 den.Včera jsem na to koukal a po 13 dnech se udělali opravdove paličky.Vyrostlo to od přepnutí o asi 10cm,což není moc.I tak to mám pěkně přerostlé.55cm výška 7 rostlin na 50*60cm.Uvidíme S

Old Post 09-03-2005 v 15:12 PM
Spoji
Nový Člen

Příspěvek č. 32

To Maharsi,já se nevyjádřil jasně.Já mám box 50*60 a 250W.7 kiti a přerostlé k dnešku na 56 cm. A ten kámoš s tou vdovou to má pod 400W ale né na 50*60 ale v klasické šatní skříni.Ale i tak to u něj vypadá nádherně.S

Old Post 11-03-2005 v 14:34 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás