Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty seminka co jsi dostal navic jsou vyprodukovany promo od prodejce..taky jsem je tam dostal a jeste jsem jim psal co a jak to je..abych vedel kam to mam sadit...jen takovy bonus no...
zike:dik,ja ho prave ted pouzivam pri hydru a neroste to a zloutne,bud teda hnojim moc nebo malo.V galerii prislusenstvi jsem videl i nejaky jiny Wuxal super.
V hline hnojim kristalonem start.Kyti ma 35 cm,tak jsem to dnes prepl na kvet,az se ukazou prvni kvety budu hnojit Kristalonem plod a kvet.Tak je to v navodu,tak uvidime.
Hmm. Velmy pěkný ja mam teď 60*30*30 a 3krat spořivku 22W a jede to pomalu. Jen bych chtěl vědět jak máš řešeny chlazený máš tam COOLTUBE ??? nebo jak ja na ty my tři kurvy potřebuju vetikální odtah. A na 6 hodin větrák z PC a teplo je tam tak okoko 25 °C
to xerthon: asi to bude spis tim ze hnojis moc, tak kdyztak vymen rostok za nakej s mensi koncentraci..a nebo ph...
jinak ten kristalon plod a kvet je naprd protoze ma malo P..je to vlastne skoro to samy jako kristalon start (mrkni na slozeni) radsi zkus na ten kvet OBM.........jinak good luck
kristalon plod a květ je fakt na h....o, je pravda, že jsem to po...al já, ale je fakt silnej a snadno se s ním kytí přehnojí. jinak ten wuxal super mají úplně všude, já ho například koupil v drogééérii. Držim palce a pěstu ZDAR