Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 kapka1: na tý jedný fotce je to v květináči a vedle je miska ze který to předpokládám saje vodu... Tak mě zajmá jak vysoko jí to vysaje??? Jestli je teda na to někdo schopnej odpovědět (třeba to vyzkoušet).
Hele a máte s tim někdo skušenosti z pěstováním třeba někde v lese??? Úplně bez civilizace... Já bych to docela rád použil, ale nerad bych aby mě někdo čórnul kytky a eště todle... Myslíte že by to šlo něak zamaskovat???
Myslíste že by šla celá ta "věc" co ovládá kapání zakopat??? Třeba alespoň do písku nebo šterku??? Jo a pak mě napadla taková věc (asi je to píčovina): kus vod svího pole bych vylez na strom a tam dal třeba 5-ti nebo 10-ti litrovej kanistr na něj něco jako trychtýř (lapač kapek vody když prší, zatim netušim jak velkej) odtud by vedla hadička dolu (asi něakym křovím) a tam by byl tak 20-ti litrovej kanistr ze kterýho už by to šlo kytkám a moh bych ho vpohodě doplňovat a nemusel líst na strom... Je to úplná blbost??? De mi hlavně voto abych nemusel ke kytkám často (teda spíš k nim nemůžu často). Nevíte kolik asi kytka vypije denně???
Určitě by to šlo...jen na ty hadičky bude docela tlak a když to špatně utěsníš a nebudeš tam chodit,protože si budeš myslet,že je vše ok,kyti chcípne žízní,ale ty to zmákneš !!!!
Voni ti akvaristický hadičky dělaj i silnostěný (bohužel to neni muj případ), no tak ty přinejhoršim nakoupim:-) Stojej asi 10 Kč za metr takže se to dá finančně utáhnout.
No myslim že s nádrží by neměl bejt problém, von ten plast něco vydrží:-) Horší je že maximální tlak kterej může bejt na ty kapátka je 1 bar, to znamená maximálně 10 metrů vejšky... Nevíte o něakym snižovači tlaku??? O něakym levnym!!!
Fakt nevim,ale taky jsem se o něco takovýho doma pokoušel a udělal jsem to z plastový flašky a ve víčku jsem měl díru a ta hadiška mi někdy vypadla...chce to fakt pořádně zajistit a pak máš klídek
Jo a eště s tou vejškou kam nasajevodu ten pro interiér: psal sem do tý firmy kde to vyráběj a bylo mi zděleno todle:
Vážený pane,
hadička u interiérového systému Blumat je dlouhá 78 cm. Již pětiletým provozem doma na stojanu s květinami máme odzkoušeno, že senzor je schopen nasávat vodu až z takovéhle hloubky. Za čtyři roky naší působnosti na trhu a z prodaných několika tisícovek senzorů nabyla zatím jediná reklamace.
Takže sem si tady odpověděl na svojí otázku:-) Ale snad se to bude někomu hodit...
Jasný...Ale přece bych to před tim votestoval a ten silikon bych tam dal i zevnitř u tý hadičky...neni nějak špatnej pro kyti???jako,že ovolňuje nějaký sračky do tý nádrže???