Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hlody co sme vymysleli s kamosom: mastna hlaska (mastna ako od slova mastit nie mast), to je ale magicky realizmus = to je ale vypek, byt zmasteny ako posledna krabicka indulony, spek-a-kacka, byt vypeceny jak take skvarky, spekaren.
a este haluz co mi napadla ked som to spisoval vsetko naraz:
Takze ked ste zmasteny jak posledna krabicka indulony, tak tieto mastne hlasky perfektne dotvaraju vas magicky realizmus...
hmm..pekne vypeky tu pisete.
-ja obcas prenesiem hlasku-"zahulime-uvidime"
...no a potom ma napadaju rozne slova o ktorich nemam ani sajn co vlastne znamenaju,ale pomenuvam nimi vsetkych a vsetko.
(napr. ako slovo:meno,mesto,zviera,vec-MENGUS)
nejlepsi bylo kdyz jsme jednou jeli v tramvajce uplne na sracky a kamos mi vypravel vtip o GALANTNIM JELENOVI..psycho..vubec sem ho neslysel ale galantni jelen to mi uvizlo v hlave
Kámoš večer po špeku kouká vode mě z okna na město: To město vypadá dobře, když neni vidět.
Nebo sme seděli u mě, opřený o zeď, vedle nás vypnutá televize ( Sony Trinitron ) a kámoš navrhnul reklamní slogan i s vizí: vypnutá televize, vedle ní ty vypálený a vysmátý lidi a slogan - Bavíme se, i když je vypnutá.
2 pyroman - no neviem ako ty ale ked hovorim-e ja/mi "to je kaša" tak to znamena asi tolko ako "to je brut" hehe.
ale nikdy tym nedefinujeme nieco co je "onicom".........
ak je nieco o nicom tak rovno poviem ze je to na picu ...