Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pure power plant Outdoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
DJ BISKUP
Stálý Člen

Karma uživatele DJ BISKUP - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

PPP od Nirvany jsem zkousel taky. 10 semen, nektere nevyklicily vubec, ze zbytku sami samci a jen jedna samice, jejiz palice byly uuuplne TMAVE FIALOVE!!! .Proste fialka jak nekdo rika... Coz jsem teda vubec necekal, ze by PPP mel byt fialovy. Jinac High spravny nakopavaci otvirak oci, co rozbusi srdce az z toho jde strach, ale jestli to byl fakt power plant, kdo vi... Letos ho mam od Sensi Seeds, tak jsem zvedav na jejich verzi.

Old Post 03-04-2009 v 18:26 PM
DJ BISKUP je offline   Profil uživatele DJ BISKUP   Find more posts by DJ BISKUP   Foto galerie člena DJ BISKUP   Click here to Send DJ BISKUP a Private Message   Add DJ BISKUP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagicHerb
Stálý Člen

Karma uživatele MagicHerb - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Měl jsem loni PPP od Nirvany Fem. a z 5 semen vydržela do sklizně jen jedna.Zato pěkně větvená 1,5m vysoká kytka s pěkně obalenejma paličkama.Rostla v 60 l kýblu na celkem slunym stanovišti.Plíseň chytla málo a to díky špatnýmu počasí.Dozrála na konci října.Výnos 140g.Chuť : nádech borovičky.High:někdy až moc silný s ruďákama a bušením srdce.Celkově mi příjde jako dobrej model na out.:-)

Old Post 06-04-2009 v 22:08 PM
MagicHerb je offline   Profil uživatele MagicHerb   Find more posts by MagicHerb   Foto galerie člena MagicHerb   Click here to Send MagicHerb a Private Message   Add MagicHerb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MagicHerb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Takhle vypada PPP od Nirvany venku , https://www.icmag.com/ic/showpost.p...7&postcount=219 , cau Hlava

Old Post 01-02-2011 v 19:50 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

já sem měl teda PPP venku a plíseň si ho dávala (jak stonková tak palicová) a nedozrál

Old Post 02-02-2011 v 06:55 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagicHerb
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Trocha historie:

PPP fem.

Moje první objednávka semínek z Holandu.Přímo z Nirvany.
Maltovník 65 L,náplň Royalty Mix Plagron 50l + dosypáno 10 l Grow Mixu + keramzit.Zálivka kohoutkovka neupravovaná.Možná lehce odstátá.

Kdyby jsem věděl to co dnes,tak by to mohlo být nejspíš ešče lepčí.

Foto:27.července.2007

Sklizeno 15.října skoro bez plísně.

Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.

AFRICA COLLECTION-WOS

Magic Dwarf AUTOFLOWER fem 3.round outdoor grow

Old Post 02-02-2011 v 10:30 AM
MagicHerb je offline   Profil uživatele MagicHerb   Find more posts by MagicHerb   Foto galerie člena MagicHerb   Click here to Send MagicHerb a Private Message   Add MagicHerb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MagicHerb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagicHerb
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Trocha historie:

PPP fem.

Moje první objednávka semínek z Holandu.Přímo z Nirvany.
Maltovník 65 L,náplň Royalty Mix Plagron 50l + dosypáno 10 l Grow Mixu + keramzit.Zálivka kohoutkovka neupravovaná.Možná lehce odstátá.

Kdyby jsem věděl to co dnes,tak by to mohlo být nejspíš ešče lepčí.

Foto:27.července.2007 - opravdu hustý křový,výborný větvení.

Sklizeno 15.října skoro bez plísně.

Byl s toho dobrej skuff

Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.

AFRICA COLLECTION-WOS

Magic Dwarf AUTOFLOWER fem 3.round outdoor grow

Old Post 02-02-2011 v 10:31 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-05-2021 - Predpestovanie na outdoor - 2 odpovědí
15-05-2018 - Predpestovanie na outdoor - 18 odpovědí
23-05-2004 - Pomoc pri pestovani outdoore - 26 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás