Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mozno to vyznie divne ale vzladom na to ze som nefajciar cigariet tak hulim vyhradne cez fajocku (speka som este neinhaloval). Cez fajocku to su zvycajne 2 hodky ak sa podari tak aj tri. A co sa tyka extremu tak to bol asi 4 hodinovy zasek po 2 vytahovackach (kybl) skunku.
ahoy: flash-back som mal iba raz. Minuly tyzden. Dost zaujimave. Pripadal som si cisty ale pritom vyhueny. Neviem to inac vysvetlit
stav sam o sobe u me trva v prumeru 2 hodky pokud uz pak nehulim, ale jeste dalsich par hodin to na sobe poznam, sem pak vetsinou unaveny, pomaly a liny
no když to jsou normalní outdory noname tak 20-30 min pak mam zas chuť ale když to je nejaká pěkná podlampovka treba orange bud tak jsem tak 4 hoďky ale nekdy míň někdy víc záleží kdo pěsti.
Všimly jste si někdy že když zahulíte nejakej dobrej model ráno tak se z toho vlastně celej den nedostanete. Nejste sice uplně, ale ste takový otupělí pomalí to mam rád
PARAN
Tobě se líbí, když si zahulíš ráno a pak seš celej den ve výbředu?Já když hulím ráno, tak jen třeba dva prdíky na probuzení, abych pak nevybředl a nebyl v takovým stavu jak popisuješ že se ti líbí.Ale každej podle gusta...
to Ahoy:
když nejsem v tomhle stavu tak je to v nemocnici nevidržitelny.
(dělám tam civilku) Přiblble se usmívat na pacienty a lhat jim do očí.
Příklad: přivezou kluka z hor má nohu s prkna nebo liží na sračky, vezeš ho na sál nebo rentgen.
Ty víš že když bude hodně snaživej tak to rozrehabilituje do tří let a stejně se mu to nezahojí do smrti (občas ho to bude bolet), no a ty se na něj šklebíš a říkaš mu ''jo kámo to je v poho tenhle rok si nezajezdíš, ale příští sezonu si to vynahradíš "
Ještě že uš končim.
Tyjo jsem asi nekde jinde, ale muj stav trva taky tak 3 hodky, ale pak jsem jeste jeden den potom co zahulim celej den zmatlanej-cejtim, ze mi to nepali a jsem permanetne nasranej, temer po kazdym huleni. Jsou i vyjimky, ale tohle je vetsinou.
ja jak kdy, někdy za hoďku, někdy až na druhý den k večeru, záleží, co máš za matroš, letos jsem si vypěstil WW a je úplně pohodová, po té jsem OK za 1,5hodiny, ale po Afghanu, tak to jsem mrtvý 3,5hod, také záleží, kolik si dám prdů, jestli jen tak na chuť nebo mám chuť se pořádně dodělat. Letos mám ještě Big Bada a ten je super, taky stačí 2 prdy a jsem tak na 2 hodinky poklizenej a vo tom to je.
No tak abych se přiznal, tak to na hodinkách nestopuju, ale v partičce několika lidí si většinou dám míň a pak sem tak od 1 do max 3 hodek (hodně záleží na modelu), ale když dám sám olafa jak prase (většinou večer na dobrou noc) , to se potom ráno proberu a nevim, no ale potom veškole zas klídek, sic mi to pomaleji pálí, čumim do blba, ale známky v klídku
hulit som este len zacal takze moje stavy su asi tak 4 hod
minule som si na chate dal 3 puky (to bolo asi tak 19:00), potom som este chlastal a "blazeny stav" koncil niekedy okolo 6:00
proč bych měl jako "střízlivět"?
i když jsem zhulenej jako cyp tak nic není problém.......
ovšem kromě řízení. když jsem fakt moooooc tak si to nelajznu.