Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tu su kvety tesne pred zberom. počasie sa po par studenych a daždivych dňoch opet umudrilo tak este nechat rastlinky trosku preschnuť a potom s nimi sup domov.
Toto su v3etko kvety WR a u6 začinaju vyzarť tak ako by mali, konečne po par chladnych a daždivych dňoch pekne počasie, tak ešte nech trošku preschnu a potom s nimi šup domov.
Dakujem vam vsetkym za karmu>
Miesto je to co sa tyka priustupu slnka skutocne idealne, to kolko sa da tu v tu ktoru cast roka zachytit to tam dopadne, proeste nulove clonenie.
Tu su dve kreacie ako oslava najgenialnejsej rastliny pod slnkom.
tak pani a dami ak by ste trosku boli zbehli vo svete ganja landu vedeli by ste, ze to nie som ja ale pan Marc Emery- skuste ho udat
to virgill: no ci je zdarila alebo nie neviem, ale v kazdom pripade ak si nie ste isty ci to som ja alebo nie tak to asi zdarile celkom, bude ci nie?
Sa mi zdalo, ze je tu malo fotiek mojej najmilovanejsej tohtorocnej rastlinky tak to tu trosku updatujem.
A ozaj som moc rad, ze jedno z mojich foto sa stalo foto tyzdna
to virgill:
jasne ze to ide poznat, ved som sa s tim chvili bavil, hlava trosku uletela, oproti telu je jemne predimenzovana, treba vyhladit okreje, pridat sum, este sa pohrat s odtienom koze a myslim, ze by to potom len malo ludi poznalo.
A to White Rhino, no ono to je skutocne pecka. Tato odroda ma aj v nasm pasme obrovsky potencial, len potrebuje vela slnka.
ddt verim s touhle odrudou sme s kamosem uzili spoustu legrace staci mit slunej flek kde sviti od rana do vecera. mel sem pocit ze se to vytahovalo za slunkem aji kdyz prechazeli mraky (-:
ad foto presne jak rikas ja sem se rozhodl podle ruznej uhlu svetla na tele a hlave a taky budes asi trosku mladsi nez emery co? (=
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
to virgill:
tak teraz si ma naozaj pobavil. No trosku mladsi ako Mery teda som, ja viem to telo nie je zrovna ako od boxera
White Rhino je aspon v mojom pripade pomerne halucinogenne a dost energicke, proste stal sa so mna sativar a to som kedysi na indiku nedal dopustit
Nehnevaj sa na mna DDT, ale taky skuseny pestovatel napise takuto kravinu? : za pomoci dolomitickeho vapenca, cim som zabil 2 muchy jednou ranou- za prve som zvysil Ph. Neznizuje nahodou dolomiticky vapenec to ph?
To si sa asi sekol ne? Jak jeden typek co tu ma mrte karmy a napisal, ze semienka sa sadia klickom hore. Ale asi si sa sekol inak pekny fotoreport. Inak este jedna otazka, preco si to nedal do nejakych kyblov? Nemal by si problemy s tymi korenmi.