Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele, ja jsem teď docela zhulenej a přečet jsem si ten článek i s těma příspěvkama s hřbitovem z S.LIDE.CZ a jsem uplně v šoku. Co to je za magora? On tady žádá lidi aby na sebe práskali. Kdo to je?
to je nakej katolik z naky sekty, ja nemam slov je to fakt hrozny, az brutalni...ja bych se vynadaval, ale zabralo by to hodne radkuu, ten trotl to nema v hlave v poradku, nevi o cem mluvi, on je obet naky sekty
Cenzura je vždy zlá a je třeba pochopit, že nás zavede ještě do větší a hlubší propasti nevědomí a hlouposti. To by jste se tu za chvilku jen znuděně plácali po ramenou jak jste rádoby vtipní a přitom, nevěděli nic o hlubokých transgalaktických branách pravého višnovského metahumoru. Bylo by to tu jako v konzervě se sardinkama, moc se nebaví a kyslíku taky moc nemají a jen čekají až se někomu uráčí je sníst(přitom je stejně nikdo rád nežere).
Žízeň
Už mám zase žízeň, pokud se tu najde někdo ochotný darovat mi trochu své krve, ať mi napíše, věř že to změní celý Tvůj život.
Jsem anděl.
Všichni to o mě říkají, často nemusím ukazovat ani své schopnosti. I když v tomto krutém světě plném zla jsem nucen dělat pro zbohatlé podnikatele různé zázraky pro jejich pobavení - za nemalé peníze. Z peněz za tyto soukromá vystoupení pomáhám lidem a zakládám různé charity. Pokud i Ty máš pocit, že chceš pomoci a udělat svět lepším, tak mi napiš a já Ti pošlu číslo svého účtu kam mi můžeš přispět a věř, že se Ti vše ve velké míře vrátí a pomůžem lidem žijícím v utrpení.
jezis dalsi provokater na lideCZ nic novyho klidne bude tvrdit ze sou komunisti bozi ze zabil svou matku nebo ze prisel z vesmiru pokud se s nim bude nekdo ochotnej hadat...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Sem si delal srandu byl to jen test co a jestli mi na to odpovi. Neboj nikoho prasit nebudu.
delph as dr.Radarius
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.