Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hledate praci?? :D
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jo, fuck USA, nesnasim propagaci USA a jejich zakonu. Do vseho se ta usa sere...
S antipetici souhlasim.
Do nich!!! ah svine se porad mnozej...

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 17:01 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

pokracovani
http://s.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo...forum=354&auth=

sracek mnoho no

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Old Post 28-11-2004 v 17:19 PM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

koukejte vsiochni co ten psychopat pise!!! TO SNAD NENI ANI PRAVDA, to je nakej katolik z naky sekty, ja nemam slov je to fakt hrozny, az brutalni...

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 17:25 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

hele, ja jsem teď docela zhulenej a přečet jsem si ten článek i s těma příspěvkama s hřbitovem z S.LIDE.CZ a jsem uplně v šoku. Co to je za magora? On tady žádá lidi aby na sebe práskali. Kdo to je?

Old Post 28-11-2004 v 17:41 PM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

to je nakej katolik z naky sekty, ja nemam slov je to fakt hrozny, az brutalni...ja bych se vynadaval, ale zabralo by to hodne radkuu, ten trotl to nema v hlave v poradku, nevi o cem mluvi, on je obet naky sekty

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 17:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

hahahaha, tenhel člověk je natuty v nějaký sektě, jinak to není možný. registruju se do seznamu a pořádně mu to natřu. Jde to toho někdo se mnou?

Old Post 28-11-2004 v 17:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

A ted jsem od nej nasel jeste par perlicek:

Cenzura je vždy zlá a je třeba pochopit, že nás zavede ještě do větší a hlubší propasti nevědomí a hlouposti. To by jste se tu za chvilku jen znuděně plácali po ramenou jak jste rádoby vtipní a přitom, nevěděli nic o hlubokých transgalaktických branách pravého višnovského metahumoru. Bylo by to tu jako v konzervě se sardinkama, moc se nebaví a kyslíku taky moc nemají a jen čekají až se někomu uráčí je sníst(přitom je stejně nikdo rád nežere).

Žízeň
Už mám zase žízeň, pokud se tu najde někdo ochotný darovat mi trochu své krve, ať mi napíše, věř že to změní celý Tvůj život.

Jsem anděl.
Všichni to o mě říkají, často nemusím ukazovat ani své schopnosti. I když v tomto krutém světě plném zla jsem nucen dělat pro zbohatlé podnikatele různé zázraky pro jejich pobavení - za nemalé peníze. Z peněz za tyto soukromá vystoupení pomáhám lidem a zakládám různé charity. Pokud i Ty máš pocit, že chceš pomoci a udělat svět lepším, tak mi napiš a já Ti pošlu číslo svého účtu kam mi můžeš přispět a věř, že se Ti vše ve velké míře vrátí a pomůžem lidem žijícím v utrpení.

Old Post 28-11-2004 v 17:53 PM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

jo jo, ale az tak v devet nebo v osum ja tedkon si jdu pohulit :-)

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 17:53 PM
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

jezis dalsi provokater na lideCZ nic novyho klidne bude tvrdit ze sou komunisti bozi ze zabil svou matku nebo ze prisel z vesmiru pokud se s nim bude nekdo ochotnej hadat...

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 28-11-2004 v 18:57 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

to je fakt ankej psycho blb, sakra, uz je mi znej blbe

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 19:00 PM
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Jo lidi za to urcite muzou tvrde drogy..protoze jinak pro toho typka nemam vysvetleni..uboze zkoncil

Old Post 28-11-2004 v 19:10 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

jj nakej narkoman s heroinovou jehlou v ruce

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 19:14 PM
delph
Stálý Člen

Karma uživatele delph - 13% Pěstitelská

2 Ramon Příspěvek č. 29

Sem si delal srandu byl to jen test co a jestli mi na to odpovi. Neboj nikoho prasit nebudu.

delph as dr.Radarius

svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.

Old Post 28-11-2004 v 19:17 PM
delph je offline   Profil uživatele delph   Find more posts by delph   Foto galerie člena delph   Click here to Send delph a Private Message   Add delph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Upozornění Danger Danger Danger Příspěvek č. 30

lidi, pozor, tenhle týpek by moh bejt pro naší věc nebezpečnej. Chce ty petice šířit do škol a na úřady.

Old Post 28-11-2004 v 20:47 PM
cerwiq
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

vdit to byl delph, si delal prdel, viz par prizpevku back...

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 20:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

ja nemyslim radariuse, ale to psycho beat.big

Old Post 28-11-2004 v 21:05 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás