Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevím kdo z vás to bude rozjíždět ale není to prdel mi jsme dopadli jak sedláci u chlumce z 10 semen jen dvě se chytli tak by to chtělo nějakou dokonalou přípravu ale jináč vám přeji více štěstí než jsme měli my jo a co bonus byl tam nějakej
tak jsem se pokoušel zjisti co nejvíce info o rozjetí kytek ze semínek aby to bylo co nejvíce bez potíží tak po dlouhém hledání jsem došel k závěru že klasická a nejednoduší metoda má nejmáně kriterijí ze všech metod co nabízejí seeds banky z celého světa tak bych nehledal nějaké extra metody a držel se téhle--- HLÍNA PERLIT SEMÍNKO ASI 3AŽ5mm HLUBOKO TO VŠE DÁT DO PAŘNÍČKU SVÍTIT ZÁŘIVKAMA A CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ TEPLOTA MEZI 21A23 STUPNI A DOBRÁ VLHKOST A HLÍNA NESMÍ BÝT ANI SUCHÁ ANI BAHNIVÁ TOD VŠE jednoduché že:-))) tak hodně zdaru
Takže jako první matkář podávám zprávy: V pondělí večer dáno 5semínek na vatu se zálivkou 3% a do dneška pukli zatím 2semínka, ale mají jen 1mm malý klíček (dá se to pochopit,pukli přes noc, tak uvidíme, jak to poroste) a ty klíčky jsou krásně zelené(to nechápu, u ostatních kytiček jsem měl bíle), tak držte palce!!
P.S. Kdo má těch zbylých 5semínek? Kdo dělá ty další matky? Doufám, že to u nás nedopadne jako u UdL a spol u té jejich G13.
Tak mám pro Vás zase nové informace: takže klíčivost zatím 4 z 5, to je vcelku v poho, z těch 4 má jeden už pěkný klíček tak 0,5cm zbytek(3semínka) mají klíček jen tak 2mm. Tak držte palce, :-)
Takže klíčivost pořád jen 4z5. Dnes jsem dal 2semínka do hlíny(klíček měli už cca 0,5-1cm. Ale ty zbylé dva jsou ještě malé, tak cca 0,3cm, takže je nechám do zítřa a zítra zasadím.
Chcete to takhle podrobně, nebo Vám to mám sem házet třeba jednou za týden, čtrnáct dnů? Připadá mi to takhle rozumnější, protože mně pak píšete PM a mně se nechce pak všem odpovídat. To jen proto, aby mě pak někdo neobvyňoval, že honím příspěvky:-)
Takže vyklíčilo 4z5, ty 4jsou v půdě a už začaly rašit, jsou tak 5-7cm velké. Aspoň tak, to jedno semínko je pořád ještě na klíčení, ale fakt to nevypadá, že by se něco mělo stát:-( No, ještě uvídíme, pořád ještě nehážu flintu do sena. A co nickus, dostal už ty semínka??
hoši hoši tak vám nevím ale jestli dobře počítám tak je to cca3měsíce co máte semena doma a žádné zprávy jak se daří tady nevidím po osobních kontaktech s Duduškem a Nikusem vím že si oba stěžovali na to že G13 je líná a nějak se jí nechce ale to už věčina znás ví UDL nám tu mrchu popsal dokonale tak si myslím že častější a podrobnější reprty by nebyly na škodu tak se polepšetě
Sorry, takže mám jen jednu maminku, počítám, že tak za těch 14dní-3týdny, bych mohl šmiknout tak ty 4-5větviček. Jak jsem měl problémy s tou skříní a kamarádem, tak mi zbyly dvě rostlinky a z jedné se ukázalo, že je to samec a ta druhá je samice. Samce jsem zničil a teď tam mám samičku, jestli se podaří, tak do týdne sem hodim fotku.
TY vole to už je snad sen to si děláte prdel NIKUSI a DUDUŠKU lidi co se sváma na tu g13 skládali píšou mě že vás znám a chtějí své větve jenže ani ty ani nikus se nějak k tomu nemáte běžte oba do prdele jestli se chystáte ty lidi vobložit takovích jako vi už tady bylo a už se ani nedivím že se lidi nechtějí na jine semena skládat tak bych byl rád kdyby jste sem napsali vysvětlení