Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Spousta lidí si dává tu praci a snaží se stále vylepšovat, podělit se o to s ostatními a o tom to je. Ty je chceš svým prvním příspěvkem kritizovat? Akorát zasíráš místo. To je můj názor.
To s tim ale souvisi... byl by to asi zajimavy pokus, ale to uz bych to snad radsi natrel Tuhle urodu pojedu v-srogem a na dalsi udelam h-srog s cooltubou a s tim parabolickym stinitkem... tkaze za rok se tady sejdem
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
czechglock-----v mem prispevku jsem nikoho nekritizoval a nebyl to muj umysl,pokud se nekomu zda ze to tak neni,tak se hloboce omlouvam ale osobne si myslim ze ani pan autor si nemysli ze jsem udelall cosi zleho--nekritizoval jsem--vyjadril jsem svuj nazor a vyjadril jsem se slusne a tak,abych nikomu neublizil.......a to ze jsem tady novej,neznamena ze se bude nekdo na me nejak povysovat a davat mi najevo ze jsem nejakej trouba co si hraje na chytreho....nikdy nevis kdo je sedi u druheho kompu.
Cetl jsem, ze nizka odrazivost zrcadla je zpusobena sklem, ktery prekryva stribro. Tendle priklad je o necem jinym. Je-li vrstva ag primo na povrchu, melo by byt dosazeno nejvetsi mozne odraivosti svetla. Peace
Jo, nekde sem to psal, ale stejne si myslim, ze to budu zkouset sam, az nasetrim na cooltubu...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.