Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lordWilliam: znas futuramu??jestli jo tak ten robot Bender byl z titanu a najednou byl titan hrozne drahej a von prodal telo a dostal hroznej balik..jenze mu zbyla hlava a vsem se tlemil ze je v baliku...hups trosku off topic..se omlouvam ale zdalo se mi to ze to k tomu tak trosku patri
to De la Vastierre: chlape to bys musel napřed ostříhat ty dredy ať se to nesekne v žaludku
jak říká sinuhet nic po sobě nenechávat je to co mi vyhovuje - ale jo nechat dětem chýši kde dožiju, dluhy a starou rikšu jako dědictví - ale teď se mluví o tělesné schránce a v tom jsem zajedno s názorem spálit a vyhodit, od malička jsem nechápal hroby a urny na "výstavkách" vystavování mrtvol (chci si své blízké pamatovat jako živé!)
na fotce přikládám něco - expozici, která se nachází u jednoho člena rodiny mé přítelkyně - co mluví za vše - on to má v ložnici ve skřínce u postele a když nic tak jen ta kýčovitost je hrozná
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
A nebo co takhle důstojný pohřeb do kosmu jako v Červeném trpaslíkovi? A následuje přivítací hostina s novým hologramem. Jen jestli by ten prodloužený život nebyl nuda (na červeném trpalslíkovi asi ne ale tady na Zemi??).
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Původní příspěvek od De la Vastierre Chtěl bych být sněden
Si děláš prdel, ale jednou sem viděl v cestománii to bylo mám za to dokument o tibetu, nebo nepálu teď fakt nevim, ale tam se vybere ze všech mnichů jeden vyvolenej, a ten pracuje na "hřbitově", kde dřevěnou palicí rozsekává umřelý mnichy na padrť a tu drťku hází na to prostranství hřbitova, kde se na to vrhá hejno supů a ty to sežerou. Zůstávaj jenom dočista ohlodaný kosti. Pro tydle mnichy tělo nemá žádnou cenu, jelikož ho maj tak nějak za trest a teprve po smrti dosahujou nirvány a to je pro ně ten pravej život. Na tendle hřbitov dokonce každej mnich pravidelně dochází a mezi těmadle supama a kostěma je celej den položenej do meditací a představuje si svojí vlastní smrt. Dá se říct že se těší na svojí smrt. Docela morbid co?? Byl tam dokonce tajnej záběr toho mnicha co je rozsekává, jak zrovna drží v ruce neidentifikovatelnou část lidskýho těla a mlátí do ní tou dřevěnou palicí.
Já osobně bych chtěl bejt rozebrán na díly a to použitelný pro čekatele a nepoužitelný na výzkum.
Nejlepší je tibetský nebeský pohřeb - tělo se obřadně naseká sekyrou a pohodí na pohřebišti, aby ho pak mohli supové snadno a rychle oklovat.Když supi dojedí a vzlétnou,nesou s sebou ducha zemřelého směrem o nebes.
Jenom jestli by nás huličích zůstalo v těch tělech něco použitelnýho (kromě mozku samozřejmě ). Nikdy jsem nebyl na pohřbu (ani na svatbě) a doufám že půjdu jen na ten svůj - spálit a do květináče se mnou. Při žehu bych chtěl aby hrály Cypress Hill - album Los Grandes .... . Nějak by se to tam hodilo. žehu zdar
Hulím, tedy jsem.
Jaxte psali wo těch supech tak to by se mi nelíbilo. Doufal bych že těm supům bude ze mě blbě. Teď bych jednoho supa uwítal mám tak trochu huložrawku a nic k žrádlu (
Já jsem pro, aby mě až vyhasnu, zakopali do země. Nejdřím mě rozežerou červy a všelijací broucí a až budu v dostatečném stupni rozkladu, mé torzo, nebo aspoň to co z něj zbyde trochu prohnojí naší zem a zas bude o trochu toho humusu víc:-) A pak si mě třeba někdo šoupne i do toho květináče:-) aby to rostlo
mne je uplne jedno co s telom, hlavne bude v akom dusevnom stave budem odchadzat v momente smrti. Dufam ze sa dovtedy trochu zdokonalim aby som postupil vyssie, a na dalsie zivoty a uz velmi tesim.
realita je dusevny stav cloveka, vyvolany nedostatkom thc
Vixl: Jako jak mimo?? Tobě nepříde morbidní nechat se rozsekat na kousky a dát se sežrat supum?? Jako moc si nevysvětlil, proč sem mimo takže nemůžu reagovat. Já prostě viděl partu mnichů, jak meditujou na hřbitově a představujou si svoji smrt. Tak jako co?? Nebo seš jeden z nich??
2 nabsterman - ty woe, ty bys nepoznal dobrej film ani kdyby si do něj napálil autem na přechodu - proti těm dvou filmům, který si uved jsou Prci prcičky noirový umění, nedejbože srovnávat s Lebowskym