Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co s tělem?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Jak se mnou mají naložit po smrti?
Rakev
Urna
Líh
Led
anatomický ústav-studijní účely
Rozptyl
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Chtěl bych být sněden

Old Post 09-11-2004 v 18:04 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

lordWilliam: znas futuramu??jestli jo tak ten robot Bender byl z titanu a najednou byl titan hrozne drahej a von prodal telo a dostal hroznej balik..jenze mu zbyla hlava a vsem se tlemil ze je v baliku...hups trosku off topic..se omlouvam ale zdalo se mi to ze to k tomu tak trosku patri

Old Post 09-11-2004 v 18:18 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

to De la Vastierre: chlape to bys musel napřed ostříhat ty dredy ať se to nesekne v žaludku
jak říká sinuhet nic po sobě nenechávat je to co mi vyhovuje - ale jo nechat dětem chýši kde dožiju, dluhy a starou rikšu jako dědictví - ale teď se mluví o tělesné schránce a v tom jsem zajedno s názorem spálit a vyhodit, od malička jsem nechápal hroby a urny na "výstavkách" vystavování mrtvol (chci si své blízké pamatovat jako živé!)
na fotce přikládám něco - expozici, která se nachází u jednoho člena rodiny mé přítelkyně - co mluví za vše - on to má v ložnici ve skřínce u postele a když nic tak jen ta kýčovitost je hrozná

"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.

Old Post 09-11-2004 v 20:19 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Necham se uložit k ledu, ikdyž to je pěkná kravina.
Ještě větší kravina je ale nechat se sežrat červama.

Kdo poznal od koho je tenhle citát?
-by Timothy Leary

Old Post 09-11-2004 v 20:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

A nebo co takhle důstojný pohřeb do kosmu jako v Červeném trpaslíkovi? A následuje přivítací hostina s novým hologramem. Jen jestli by ten prodloužený život nebyl nuda (na červeném trpalslíkovi asi ne ale tady na Zemi??).

Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-

Old Post 09-11-2004 v 23:45 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Nedávno sme se bavili s kámošem a on nám řek, že jeho popel máme použít ke hnojení, pokud eXne, což se snad nestane.

Old Post 10-11-2004 v 10:23 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od De la Vastierre
Chtěl bych být sněden

Si děláš prdel, ale jednou sem viděl v cestománii to bylo mám za to dokument o tibetu, nebo nepálu teď fakt nevim, ale tam se vybere ze všech mnichů jeden vyvolenej, a ten pracuje na "hřbitově", kde dřevěnou palicí rozsekává umřelý mnichy na padrť a tu drťku hází na to prostranství hřbitova, kde se na to vrhá hejno supů a ty to sežerou. Zůstávaj jenom dočista ohlodaný kosti. Pro tydle mnichy tělo nemá žádnou cenu, jelikož ho maj tak nějak za trest a teprve po smrti dosahujou nirvány a to je pro ně ten pravej život. Na tendle hřbitov dokonce každej mnich pravidelně dochází a mezi těmadle supama a kostěma je celej den položenej do meditací a představuje si svojí vlastní smrt. Dá se říct že se těší na svojí smrt. Docela morbid co?? Byl tam dokonce tajnej záběr toho mnicha co je rozsekává, jak zrovna drží v ruce neidentifikovatelnou část lidskýho těla a mlátí do ní tou dřevěnou palicí.

Já osobně bych chtěl bejt rozebrán na díly a to použitelný pro čekatele a nepoužitelný na výzkum.

"jako vždy i dnes"

Old Post 10-11-2004 v 10:34 AM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koupala
Stálý Člen

Karma uživatele koupala - 26% Pěstitelská

Organika Návod na ekopohřeb Příspěvek č. 24

Nejlepší je tibetský nebeský pohřeb - tělo se obřadně naseká sekyrou a pohodí na pohřebišti, aby ho pak mohli supové snadno a rychle oklovat.Když supi dojedí a vzlétnou,nesou s sebou ducha zemřelého směrem o nebes.

...tolik koupala

Old Post 10-11-2004 v 10:50 AM
koupala je offline   Profil uživatele koupala   Find more posts by koupala   Foto galerie člena koupala   Click here to Send koupala a Private Message   Add koupala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koupala
Stálý Člen

Karma uživatele koupala - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

kua cannabio jsem si teď nevšim že ses už o tom rozepsal,každopádně
ekologicky i ekonomicky je to docela výhodné,ne?

...tolik koupala

Old Post 10-11-2004 v 10:52 AM
koupala je offline   Profil uživatele koupala   Find more posts by koupala   Foto galerie člena koupala   Click here to Send koupala a Private Message   Add koupala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Jenom jestli by nás huličích zůstalo v těch tělech něco použitelnýho (kromě mozku samozřejmě ). Nikdy jsem nebyl na pohřbu (ani na svatbě) a doufám že půjdu jen na ten svůj - spálit a do květináče se mnou. Při žehu bych chtěl aby hrály Cypress Hill - album Los Grandes .... . Nějak by se to tam hodilo. žehu zdar

Hulím, tedy jsem.

Old Post 10-11-2004 v 10:54 AM
Belial
Stálý Člen

Karma uživatele Belial - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Jaxte psali wo těch supech tak to by se mi nelíbilo. Doufal bych že těm supům bude ze mě blbě. Teď bych jednoho supa uwítal mám tak trochu huložrawku a nic k žrádlu (

Old Post 10-11-2004 v 11:38 AM
Belial je offline   Profil uživatele Belial   Find more posts by Belial   Foto galerie člena Belial   Click here to Send Belial a Private Message   Add Belial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

no ja určitě popílek, červici mě nelákaj
a budou mi hrát exitus od bobíka

Old Post 10-11-2004 v 13:20 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Já jsem pro, aby mě až vyhasnu, zakopali do země. Nejdřím mě rozežerou červy a všelijací broucí a až budu v dostatečném stupni rozkladu, mé torzo, nebo aspoň to co z něj zbyde trochu prohnojí naší zem a zas bude o trochu toho humusu víc:-) A pak si mě třeba někdo šoupne i do toho květináče:-) aby to rostlo

Old Post 10-11-2004 v 13:49 PM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abysmal
Stálý Člen

Karma uživatele abysmal - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

mne je uplne jedno co s telom, hlavne bude v akom dusevnom stave budem odchadzat v momente smrti. Dufam ze sa dovtedy trochu zdokonalim aby som postupil vyssie, a na dalsie zivoty a uz velmi tesim.

realita je dusevny stav cloveka, vyvolany nedostatkom thc

Old Post 10-11-2004 v 21:45 PM
abysmal je offline   Profil uživatele abysmal   Find more posts by abysmal   Foto galerie člena abysmal   Click here to Send abysmal a Private Message   Add abysmal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Vixl: Jako jak mimo?? Tobě nepříde morbidní nechat se rozsekat na kousky a dát se sežrat supum?? Jako moc si nevysvětlil, proč sem mimo takže nemůžu reagovat. Já prostě viděl partu mnichů, jak meditujou na hřbitově a představujou si svoji smrt. Tak jako co?? Nebo seš jeden z nich??

"jako vždy i dnes"

Old Post 11-11-2004 v 06:15 AM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

sorry za OT, ale musim Příspěvek č. 32

2 nabsterman - ty woe, ty bys nepoznal dobrej film ani kdyby si do něj napálil autem na přechodu - proti těm dvou filmům, který si uved jsou Prci prcičky noirový umění, nedejbože srovnávat s Lebowskym

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-11-2004 v 06:45 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-10-2006 - Co k tomuhle? - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás