Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to hi chu:myslim ze to v Brne krome growshopu mocx nesezenes
nemyslim si ze by normalni zahradnici sli po phitaminu¨(protoze
hovno vedej vo co de)
k ty hydroponii+ mi to vychazi na 439,- za phitamin 250ml
jen se mi nelibi ze bych mel nekomu kdo uz to jednou posral a v podstate zverejnil adresy svych zakazniku,poskytovat sve inicialy i
s bydlistem-to si radsi zajdu do growshopu a poridim si ho o 11,-
kc draz tzn. za 450.- si pridu taky na svy a pomerne bezpecneji,protoze paranoidni predstavy o tom ze kazdyho kdo
vyleze z growshopu sledujou nesdilim.
jinak k tomu zalejvani phitaminem-urcite to de kytka si to korenama
vstreba taky ale vzhledem k tomu ze je primo urcen do postriku,
tak ho rostlina timto zpusobem vstrebava urcite lepe-kamos s tim
zalival a zadnej problem nebyl,spis naopak,byly nadherny.
jo a s tim koncem postriku souhlasim s Piosem,lepci prestat 14dnu
pred koncem,pri zacatku pruplachu-delsi pruplach=lepci chut-je
to o tom!prece nechcem hulit navoneny hnojky!
tak jsem po tom sel a fakt o tom nikdo nešslysel. no my jsme maly mesto. rw taky nikdo nezna. mne ale zajima jina vec. v dusledku sucha a zvysene teploty se na listech koncentruje thc ktere zabranuje odparovani vody a o to nam jde. tak jake pak postrikovani??? ja chci listy s uzkejma cepelkama a hlavne co nejvic bileeeee...
pokud to chapu tak se PA da uzivat jak behem rustu tak behem kvetu. Ja bych ho rad uzival jen behem kvetu, ale to uz mam listky ponekud proridle - tedy muj dotaz:
Mohu strikat PA primo na kvety/palice? Mam vysadit drive nez 14 dni pred sklizni? Dle Realisty mohu az do flushingu, plati to i kdyz to budu strikat na ty palice?
Pokud na kvety ne, tak jak to delate kdyz uz je kytka samy kvet?
podle me a co sem tady vycet phitaminem muzes strikat jak chces protoze kiti si s toho vezmou stejne jen to co chtej ja abych zbytecne neplitval tak strikam obden nebo 1 za 3dny a na kvet muzes jeste se o dost zvedsi ale je to zas sama chemie ja strikam dokovat sou jeste mali palicky pak uz ani ne (nerad hulim chem.)
Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....
uz jsem se ptal jinde,ale zadna odpoved,tak to skusim tady
-kde kupujete ten uzasne skvelej phytamin?v grow shopech..?nebo v obi,bauhausu..?nebo to vyrabite doma..?
zaujimalo by ma,ci striekate phytamin vtedy ked hnojite alebo medzi tym.ja zvyknem zahnojit a obden na to striekat phytaminom 3ml/l a tak dookola.listy maju krasnu zelenu farbu.