Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevie niekto kde sa daju zohnat ceske alebo slovenske titulky k Bob Marley - Rebel Music a Legend?? To je taky film o bobovi. Prosiiiiim, nevie niekto?
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"
Este ne ale na zaciatku decembra to uz budem mat. Ja viem tiez po anglicky len nerozumiem tomu co hovoria americania(priklad CNN) alebo jamajcania(bobo), takze potrebujem titulky
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"
V lete som sa stretol s Julianom Marleyim - je to v pohode typek, spieva veci od svojho otca + svoje, ale Bob je Bob - nikto taky na svete uz nieje.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Já ho taky strašně zbožňuju. Už to je 4. rok co ho poslochám a stále dokola. On je snad jedinej zpěvák kterýho stále poslouchám. A pořád a pořád.
PS: Ty živopisy znam nazpaměť.
Nečetli jste náhodou Oheň v dlaních? Autobiografie o bohovi a králi Reggae
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
Původní příspěvek od Ramon_Dexter Pyromen: mas to? Tyhle filmy shanim. A ani ty titulky nepotrebuju, jelikoz anglicky umim docela dobre.
no nevim jak k filmu o Bobovi ale treba k dancehall qeen si nedokazu predstavit kdo by udelal titulky. tak spicena anglictina se jentak nevidi.
nebo ty tomu fakt rozumis?
Cetl jsem Ohen v Dlanich asi pred 4mi roky, zlhtnul jsem to jednym dechem. Parada
Vcera jsem videl BM - Rebel Music, pekny dkument
A jo, ta jamajska anglictina je obcas fakt husta Viz filmy Harder They Come nebo Rockers
.. titulky jsou tam přibalený - sosněte a zkoukněte. 25.2 to tam smažou, reupovat. to donekončena není v mejch silách. kdyžtak rapidshare je nesrmtelnej(můžu dodat)... ať už se stim smíříte nebo ne.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Kimany a Ziggy Marley...jsou to teda určitě jeho synové?,..jestli to teda někdo víte,..buď to v těch životopisech není, nebo sem to nějak přehlídla, sama si myslím, že jo, ale někdo tvrdí, že ne. Ziggy je na netu psanej jako jeho syn, ale o Kimanym sem nečetla....