Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po několika tejdnech můžu dát zprávu o jejich semenech: zasazeno 10 (5x shiva shanti2 + 5x sensi skunk) je to přes 2 tejdny v květu a jsou z toho 2 samice sensi skunku a 4 shiva s.
jinak jak jsem psal nahoře vyklíčilo všechno v pohodě
ja som si kupil top 44 , naklicilo mi 8 z 10 a zasadil som to a za kolko dni mi to vyleze zo zeminy . uz som dost stoho nervozny, lebo stale nic
Please help . je to normalne aby za tri dni neboli vonku???
Já sem včera nechal naklíčit Early skunka,Ruderalis indicu a Mexican sativu-vše od Sensi seeds a outdoory
doufám že budu mít od každý alespoň jednu samici na klony
začíná nám seZÓNA
taky se pridam podobne jako hruccak sem koupil afghani1 na pul s bratrancem.takze 8 kosku mezi papir ubrousky za 24hodin 8 klicku to je moment jo uz to mam 100% za dalsi cca 6 dni (dal jsem je hluboko)
8 kvetinek
Objednal sem si u sensiseeds semena který sice přišli, ale nevzešlo z nich ani jedno. Normálně zčernaj a když je zmáčknu tak z nich vyteče bílá sračka. Všech 15ks!
Obal ve kterym přišli byl trochu natrženej a znova přemotanej igelitem s nějakou vysačkou "Poskozeno v zahraničí". Samotnej vnitřek byl nepoškozenej.Neumim anglicky takže na SensiSeeds si ani neškrtnu.
Je ale fakt že to mělo tvar polštářku takže je možný že se to natrhlo ve stroji nebo to někdo prostě pootevřel. Nebo něco uplně jinýho......