Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 7 Beskyd outgirls
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

kamo,tak tie tvoje krasotinky maju nadhernu stavbu!
fakt pekelne PEKNEE.
+k

Old Post 16-10-2004 v 15:05 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immunal
Nový Člen

Karma uživatele immunal - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Bonsai >> Kamo, chce sa mi plakat od dojatia, ked vidim taketo stromy. Hlavne tie na tej poslednej fotke (nie tie nad tymto prispevkom, samozrejme). Tak pekne, velke a huste outdoory som hadam este ani nevidel. Co by som dal za jedno semienko...... Zatial K+

Grow on...

Old Post 08-11-2004 v 23:06 PM
immunal je offline   Profil uživatele immunal   Find more posts by immunal   Foto galerie člena immunal   Click here to Send immunal a Private Message   Add immunal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Avron
Stálý Člen

Karma uživatele Avron - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Niake semienka by važne neboli ak ano pošli mi pm...k+ za zahradku

Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.

Old Post 11-11-2004 v 12:42 PM
Avron je offline   Profil uživatele Avron   Find more posts by Avron   Foto galerie člena Avron   Click here to Send Avron a Private Message   Add Avron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudu
Nový Člen

Karma uživatele Dudu - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Masakr, to je fakt bomba. rozhodně k+

Old Post 14-11-2004 v 14:14 PM
Dudu je offline   Profil uživatele Dudu   Find more posts by Dudu   Foto galerie člena Dudu   Click here to Send Dudu a Private Message   Add Dudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Myšak
Stálý Člen

Karma uživatele Myšak - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

seš typek nadherny stromy

Old Post 16-11-2004 v 11:41 AM
Myšak je offline   Profil uživatele Myšak   Find more posts by Myšak   Foto galerie člena Myšak   Click here to Send Myšak a Private Message   Add Myšak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bonsai
Stálý Člen

Karma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Děkuji vám všem za veskrze velmi pochvalné recenze na moje letošní úspěchy a za přidělenou karmu, také se mi moje kytičky hodně zamlouvaly a stále zamlouvají, ačkoliv nyní už pouze v kouřové formě. S nostalgií a se slzou v oku vzpomínám na růst, květ, všechny radosti a strasti jenž mne při mém snažení provázely, no jo, snad opět příští vesno. Konečně jsem se dokopal k činu a posílám zde zbytek fotek z konce zrání a sklizně. Snímky byly pořízeny asi 3 dny před sekem a jsou to pouze obrázky rostlin z horního políčka, ty spodní jsem sekal asi o týden dříve kvůli mysliveckému zásahu, jak jsem již zmínil. Mno fialka se nám vybarvila opravdu nádherně, ale řekl bych, že zelené mají příjemnější buket. Na jedné fotce pro srovnání moje maličkost.

Naposledy upravil Bonsai 18-11-2004 v 17:58 PM

Old Post 18-11-2004 v 17:26 PM
Bonsai je offline   Profil uživatele Bonsai   Find more posts by Bonsai   Foto galerie člena Bonsai   Click here to Send Bonsai a Private Message   Add Bonsai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bonsai
Stálý Člen

Karma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 23

A nyní již nějaká sklizňová fota, takže první obrázek dříve sklizených kytek ze spodní štace. Takhle vypadalo(druhé foto) horní pole v den D, fialová kytka byla úplně vyvrácená, bo tam celkem fest řádili divočáci, úplně mi rozryli hlínu kolem kořenů, spodní větve byly polámané, zřejmě si pochutnávali na žížalách přilákaných na moje hnojivo, protože zem byly rozrytá pouze kolem stonků kytek, jinak okolo nic, mno a fialka to zřejmě pod tíhou palic a okolností nedala a zhroutila se. No nemějme jim to za zlé, také na ně zřejmě dojde , ať si taky trochu zablbnou, myslivci už leští flinty.
Pak nějaká sklizňová fota a detaily a jedna odlistěná palice.

Old Post 18-11-2004 v 17:53 PM
Bonsai je offline   Profil uživatele Bonsai   Find more posts by Bonsai   Foto galerie člena Bonsai   Click here to Send Bonsai a Private Message   Add Bonsai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bonsai
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 24

A zde nějaké další detaily paliček zblízka, jen přičichnout..., mňam.

Naposledy upravil Bonsai 18-11-2004 v 18:12 PM

Old Post 18-11-2004 v 18:05 PM
Bonsai
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 25

Ještě si představíme loňské maminky, jimž vděčím za své sémě. Taky vcelku krasavice, ačkoliv neměly lehký život, hlavně ta zelená větší na třetím snímku.
Pracovně jsem je nazval Marble red a green, ať mám v tom svém bordelu trochu přehled. Mno ono to s tím zbarvením nebylo tak slavné, jak jste mohli vidět z červené rostly i zelené a nopak, přece jen ty mé noname outdoory udělaly se stabilním bubblem ze seedbanky trochu genetické tóčo, ale to mi zase tak žíly nerve, alespoň to dříve dozrává a ta variabilita chutí, vůní, vybarvení a vzrůstu má taky cosi do sebe.
Na prvních dvou snímcích je červená, tedy spíše fialová varianta, celkem vydařená spíše sativka, semena od té jsem sázel na dolní pole, na třetím snímku je zelená varianta, (horní pole) ta si užila až až, také původně rostla v kukuřici, žel jak jsem již psal, loni sklízeli kvůli velmi teplému počasí kukuřici již 30 srpna, takže nakvetlé kytky neměly šanci dozrát, naštěstí traktoristi sklízeli lán na dvakrát a mé drobotiny byly v té pozdnější půlce, takže jsem je stihnul v noci přenést, no mazec, mission imposible, vyrýpávat ty obrovské koláče z hlíny tvrdé jak beton a pak přenášet 2,5-metrovky asi kilometr jinde. Asi bych se na celou akci vysral, ale chtěl jsem, aby mi dozrály nějaká semena na letošní rok. Jak jsem předpokládal, většina ten transport nedala, byly přece jen už celkem dost nakvetlé a kořenový bal hodně velký, jen jedna se nakonec vylízala, ale musel jsem jí otrhat skoro všechny listy, protože ty oslabené kořeny nestačily veškerou tu hmotu vyživovat a listy vadly, bohudík semínka stihly vcelku dobře dozrát, takže jsem je mohl letos použít, výsledky jste viděli.
Na čtvrté fotce jedna z rostlin, jenž transport nedala, nevadí, alespoň byl nějaký matroš do likéru, ale kde ty loňské sněhy jsou...

Naposledy upravil Bonsai 18-11-2004 v 19:02 PM

Old Post 18-11-2004 v 18:54 PM
Bonsai
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Ještě jedna fotka, již suchého materiálu z části kytek před otrháním a transportem pod zem. Mno jinak, samce jsem letos úspěšně vyeliminoval, takže naštěstí odpadla mrdačka s vybíráním semínek, v celém společenství jsem jich našel zatím pouze 3.
Tak co groweři, máte nějaké dotazy, ohlasy či připomínky?

Czesc!!!

Old Post 18-11-2004 v 19:17 PM
sontax
Nový Člen

Karma uživatele sontax - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Nááádhera !!! K tomu neni ani snad co dodat snad jen at se ti tak dari kazdym rokem K+

Old Post 18-11-2004 v 20:30 PM
sontax je offline   Profil uživatele sontax   Find more posts by sontax   Foto galerie člena sontax   Click here to Send sontax a Private Message   Add sontax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gandalf03
Nový Člen

Karma uživatele Gandalf03 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

K+ for you the best off

Old Post 19-11-2004 v 11:14 AM
Gandalf03 je offline   Profil uživatele Gandalf03   Find more posts by Gandalf03   Foto galerie člena Gandalf03   Click here to Send Gandalf03 a Private Message   Add Gandalf03 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

to Bonsai: Nadhera a este niekolko raz nadhera.
Zaujimalo by ma aky si mal vynos na jednu rastlinu a aky typ high to bol- vies bud sativovy vesely, alebo indikovsky utlmovak.

maj sa

Old Post 19-11-2004 v 12:55 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Mohlk by si mi napsat jak často hNojíš a co je jícha
Ty tvoje kytky !RESPECT!
Já jsem zkoušel indoor i outdoor a chtěl jsem se tě zeptat: měl jsem čtyři kytky 2 doma a DVĚ VENKU.Doma se to jakžtaž povedlo ne žádný zázrak prostě dobré,ale venku rostly 2 měsíce a když za ty dva měsíce vyrostly do výšky půl metru tak mi to vykvetlo a z jedné kytky jsem si ubalil !jednu slimku!slimku!Mohl by si mi poradit protože jsem to asi totálně posral!Mohlk by si mi napsat jak často hNojíš a co je jícha Díky Wavra (škoda, že jsem si neudělal fotku těch kytiček celý grower by se zhroutil):-)

Old Post 30-11-2004 v 19:40 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Jo na semínka by si nějaké neměl co

Old Post 30-11-2004 v 19:49 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bonsai
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

To DDT

S tím stavem "in high" to je dost relativní a individuální, dle nálady, ale bych řekl spíše takové pohodové celebrální přemýšlivé stavy, aktivního charakteru, dá se dobře fungovat, ale i hooodně dobře ujet, rozhodně ne nějaké odjeby nebo kamenné stavy, přesně to, co mi vyhovuje. Ohledně toho výnosu těžko říct, nikdy jsem to nevážil, je mi to jedno, nějaké gramy mě nezajímají, nejsem dýloň, dokud je, tak se pokuřuje , jak dojde je hůř, každopádně je toho dost.

To Wavra

No nehnojil jsem to nějak extrémně často, asi tak jednou za 3 týdny až měsíc, no celkově max. 3-4x, před sklizní vůbec, jak už jsem psal, ale ono ani nebylo moc třeba, protože se kamarádi JZďáci na jaře dostatečně o půdu postarali, kukuřice má taky moc ráda hutnou stravu pro úspěšný a zdravý růst, takže se každý rok před výsadbou téhle plodiny na pole naváží hafo hnoje, co se týče obtížnosti pěstování, tak v kukuřici mi to připadá jeden z nejjednodušších a nejbezpečnějších způsobů, pokud se to nepřehání..., většinou není potřeba nějaká větší údržba, pokud není nějaký extrémní rok, člověk může pomalu jen nasadit a pak jít sklidit, největší nevýhodou je pouze fakt, že vám to můžou zkosit ti, co poorali, ale jinak mám s kukuřicí jen ty nejlepší zkušenosti.
Mno jícha je zfermentovaný extrakt z vody a kopřiv či jiných rostlin. Nic ve zlém, ale kdyby ses obtěžoval a zkusil trochu hledat, tak to tady někde rozhodně jednoduše najdeš, jak myslíš, že jsem se k tomu dostal já, o hnojivech je tu toho fakt dost. http://grower.cz/forum/showthre...=8&pagenumber=3
Jinak mohu tohle hnojení vřele doporučit, rostlinám obecně dost prospívá, mám vyzkoušeno i na melounech, paprikách či rajčatech, další výhodou je fakt, že si ho můžete jednoduše připravit třeba přímo v kýblu u políčka, kopřivy rostou všude, není to žádná chemka a hlavně je to zadarmo, řekl bych, že plnohodnotně nahradí běžná hnojiva, hlavně obsahem dusíku, mno smrdí to jak cip, já ho používám ke klasickému hnojení kořenů, ale může se použít i na listy. Jestli potřebuješ poradit, tak čti a hledej pěstitelský Faq a dále ve fórech, je to tady už skoro všechno 10x řečeno a vyřešeno, a když i pak nebudeš vědět, klidně se ptej, jo a na semínka nejsem seedbanka.

Old Post 01-12-2004 v 11:41 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás