Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak ste natom se sportem a hulením?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Joža...
Stálý Člen

Karma uživatele Joža... - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak jo na pohodu, dnes sem si pěkně protáhl tělíčko sám doma. Stává se ze mě magor sem nesvůj když denně necvičím takže cvičím sám až do ůmoru kdybyste cítily jak mám dodělané břišáky tak byste padly nemůžu se ani hýbat.

Old Post 23-09-2004 v 18:23 PM
Joža... je offline   Profil uživatele Joža...   Find more posts by Joža...   Foto galerie člena Joža...   Click here to Send Joža... a Private Message   Add Joža... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
esc.dex
Nový Člen

Karma uživatele esc.dex - 0% Pěstitelská

Obecné Huleni vs Sport ..=] Příspěvek č. 18

No tak jestli se tyce toho sportu a huleni tak u me to je totalne sqeli ...jezdim na SK8-u vlastne tedka sem toho nechal,protoze ...to je jedno a jinak jeste tu mam bmx-ko,in-line a snowboard ...jinak dalsi sporty vyjmenovavat nebudu,protoze je toho hafo ... sem sportovec ...

escape crew by dex ...

Old Post 23-09-2004 v 20:38 PM
esc.dex je offline   Profil uživatele esc.dex   Find more posts by esc.dex   Foto galerie člena esc.dex   Click here to Send esc.dex a Private Message   Add esc.dex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joža...
Stálý Člen

Karma uživatele Joža... - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Tak to já si večer před zápasem dám, ůplně na pohodu oběhám všecko a mám do toho hroznou chut od té doby co hulím dávám i víc golů.

Old Post 26-09-2004 v 07:30 AM
Joža... je offline   Profil uživatele Joža...   Find more posts by Joža...   Foto galerie člena Joža...   Click here to Send Joža... a Private Message   Add Joža... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

No já hraju Americkej footbal
a tam hulí všichni i trenér tagže před zápasem brčko aby to tolik nebolelo
a po zápase vítězný
mno negdy je hovno protože prohrajem
Ale je to rychta dostat pecku zhulenej válíš se po zemi a gebíš se jak svin

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 09-10-2004 v 18:59 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Joza: ja zavodne vesluju(jako fakt ze jo) a sem peknej hulic. nekdy si musis dat treba na 3 tejdny, nebo na tejden paozu aby si to udejchal, mno zalezi na tom jak dlouho se dokazes nicit tim sportem
Trener me uz jednou videl hulit, ale je to takovej dobrej trener, mozna nejlepsi, sice mi dal lekci, serval me atd. ale proste nekdy i on si chce zahulit. ale porad na to nadava...

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 09-10-2004 v 20:56 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fredrro
Nový Člen

Karma uživatele fredrro - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

cus kluci
ja hraju 1.ligu florbal muzi.....
trenujem 3krat tejdńe...skoro kazdej vikend zapas....
vetsinou sme hulili jen po treninku tajne.....
aby nas mazaci co sou v klubu uz leta neprudili....
ted tento rok sme to poradne rozjeli a s hulenim tam z mladejch skoro nikdo nema problemy....
ja osobne hulim v prumeru 2-3 brka denne
spoluhraci to nektery poznaj ale mame dobry vysledky takze je klid
jinak mi huleni dodava rozvahu a klid.....
ale minusem je ze kdyz sem moc...tak se mi hur dejcha nosem a obcas mam pocit kyslůikovyho dluhu kdyz prijdu na stridacku....
takze se snazim spis po zapase a treninku...sportu zdar

Old Post 09-10-2004 v 21:44 PM
fredrro je offline   Profil uživatele fredrro   Find more posts by fredrro   Foto galerie člena fredrro   Click here to Send fredrro a Private Message   Add fredrro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

dluhu? ja mam treninky 6 krat tejdne, a o vikendu zavody, myslim ze ten druh cejtim asi tak ěé krat vic ale co

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 09-10-2004 v 23:06 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás