Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jo na pohodu, dnes sem si pěkně protáhl tělíčko sám doma. Stává se ze mě magor sem nesvůj když denně necvičím takže cvičím sám až do ůmoru kdybyste cítily jak mám dodělané břišáky tak byste padly nemůžu se ani hýbat.
No tak jestli se tyce toho sportu a huleni tak u me to je totalne sqeli ...jezdim na SK8-u vlastne tedka sem toho nechal,protoze ...to je jedno a jinak jeste tu mam bmx-ko,in-line a snowboard ...jinak dalsi sporty vyjmenovavat nebudu,protoze je toho hafo ... sem sportovec ...
No já hraju Americkej footbal
a tam hulí všichni i trenér tagže před zápasem brčko aby to tolik nebolelo
a po zápase vítězný
mno negdy je hovno protože prohrajem
Ale je to rychta dostat pecku zhulenej válíš se po zemi a gebíš se jak svin
Joza: ja zavodne vesluju(jako fakt ze jo) a sem peknej hulic. nekdy si musis dat treba na 3 tejdny, nebo na tejden paozu aby si to udejchal, mno zalezi na tom jak dlouho se dokazes nicit tim sportem
Trener me uz jednou videl hulit, ale je to takovej dobrej trener, mozna nejlepsi, sice mi dal lekci, serval me atd. ale proste nekdy i on si chce zahulit. ale porad na to nadava...
cus kluci
ja hraju 1.ligu florbal muzi.....
trenujem 3krat tejdńe...skoro kazdej vikend zapas....
vetsinou sme hulili jen po treninku tajne.....
aby nas mazaci co sou v klubu uz leta neprudili....
ted tento rok sme to poradne rozjeli a s hulenim tam z mladejch skoro nikdo nema problemy....
ja osobne hulim v prumeru 2-3 brka denne
spoluhraci to nektery poznaj ale mame dobry vysledky takze je klid
jinak mi huleni dodava rozvahu a klid.....
ale minusem je ze kdyz sem moc...tak se mi hur dejcha nosem a obcas mam pocit kyslůikovyho dluhu kdyz prijdu na stridacku....
takze se snazim spis po zapase a treninku...sportu zdar