Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Volba stínidla - rady?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Yakuro
Stálý Člen

Karma uživatele Yakuro - 90% PěstitelskáKarma uživatele Yakuro - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

urcite radeji stinidlo,usmerni ti svetlo z vybojky a zakladni hnojivove slozky urcite postaci

Old Post 28-10-2010 v 12:29 PM
Yakuro je offline   Profil uživatele Yakuro   Find more posts by Yakuro   Foto galerie člena Yakuro   Click here to Send Yakuro a Private Message   Add Yakuro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

zdar, stinidlo kup urcitě, ten strop máš vytapetovanej úplně zbytečně.Ber to tak že světlo se bude odražet teď kousek od výbojky a směřovat na kytky, než bez stínidla kdy musí dorazit až ke stropu a tam odrazit,čímž dost ztratí na intenzitě a v podstatě svítíš zbytečně nahoru. Ale pokud výrobce hnojek , (příště by bylo dobry rovnou napsat jméno, místo A+B ) má v hnojícím plánu A+B+bloom složku tak bych spíš volil cestu kompletní výživy a stínidlo z něčeho provizorně udělal a pak si koupil vlaštovku. Ale pokud výrobce hnojiv nemá bloomstimulátor v hnojícím schématu tak bych se na něj vykašlal a v klidu to odjel bez něj s dobrym stínidlem.

Old Post 28-10-2010 v 13:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chleba.syr
Host

Příspěvek č. 19

dikes chlapi..tak do stínidla půjdu určitě a pak uvidíme s tím stimulátorem za nějaký ten týden za to třeba ještě utratím. Jinak to teda můžu shrnout celý, kdyby Vás napadla ještě nějaká užitečná rada.)
Ted jedu takový zkušební provoz- kvete mi kytka co byla přes léto za oknem- a čekám na řízky se kterýma začnu naplno.-) Koupil jsem 600W bez stínitka(mám ho umístěné horizontálně cca 15cm po stropem skříně, zatím teda pokrytým pouze tou folií), nahoře mám malý větráček ven, dole fukar, koupil jsem zvlhčovačku a teplo/vlhkoměr.. Do hnojiv se mi ani moc nechtělo at to nepokazím, a nakonec jsem teda koupil A+B od Atami B´cuzz. Jo hlína Bizz Light-mix. mějte se

Old Post 28-10-2010 v 13:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WERD
Stálý Člen

Karma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

no pokud pojedeš vertikal tak stínítko nepotřebuješ
Ale pokud přemýšlíš co víc potřebuješ tak stínítko jednoznačně-to je snad zaklad ne?dá se kolo odjet jen na vodě ale bez stínítka který ti efektivně osvítí plochu na klasik horizontu si to nedokážu představit

jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-

WERDiskův 400W Budhha/Moutain Jam

WERDiskova selekce SHIT/PPP

P-konopná mast s propolisem

Old Post 28-10-2010 v 15:36 PM
WERD je offline   Profil uživatele WERD   Find more posts by WERD   Foto galerie člena WERD   Click here to Send WERD a Private Message   Add WERD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

ahoj. tak ted si kup stinidlo. jak rekl werd pokud nejedes vertical, tak hu budes potrebovat. nez holky prejdou na kvet bude chvilku trvat tak pak muzes nasporit na bloom stimulator

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 30-10-2010 v 21:42 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe666
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% Pěstitelská

Nápad Stínítko/odrazka pro výbojku Příspěvek č. 22

Zdravím

Chtěl bych vědět co si myslíte o použití tohoto typu stínidla s umístěním výbojky svisle, má to i spodní skleněný kryt. (omlouvám se za grafické provedení) myslím ten hrnec

Samozřejmě záleží na ploše osvitu ale to teď neřešme, řekněme že se přizpůsobí podle světla.

Druhou možností je klasická vana a horizontální umístění výbojky. (ta bíla krabice

Třetí možností je roura s odtahem, to známe všichni ale zdá se mi že tam zase není ideální stínidlo/odrazka a mnoho toho svítí zbytečně kolem, podstatná výhoda je aktivní odvod tepla.

Old Post 23-05-2011 v 14:02 PM
Pepe666 je offline   Profil uživatele Pepe666   Find more posts by Pepe666   Foto galerie člena Pepe666   Click here to Send Pepe666 a Private Message   Add Pepe666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Zdar,

příště zkus hledání, stínidla se tu už řešily

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=39291

Snad ti to pomůže. Ty kulaté stínidla se svislou výbojkou jsou myslím do velkých výšek pro osvětlení skladišť a tak.
Ty hranaté jsou podle mě pro menší výšku a lepší intenzitu světla. A ta Cooltuba je jak říkáš na co nejnižší umístění. Takže já bych volil mezi hranatým nebo CT.

Ale možná nakonec výjde nejlíp koupit nějaké hobby stínítko za pár stovek. Zálěží jaký máš prostor a podmínky.

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 23-05-2011 v 16:50 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe666
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Super, díky...tohle jsem přehlédl...

Old Post 24-05-2011 v 08:22 AM
Pepe666 je offline   Profil uživatele Pepe666   Find more posts by Pepe666   Foto galerie člena Pepe666   Click here to Send Pepe666 a Private Message   Add Pepe666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás