Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja by som ju sundal alebo priviazal knej pitbula(Svine ujebali ti to najlepšie)--inač prosimťa ako si si dal foto do galerky??-Ja kosim o2tyždne,už som spravil zopar fotiek ale nevedel som prisť na princip akym sa dostane foto do growera-vopred vdaka
presne ti to nepoviem, ako som to pripojil - intuitívne som isiel cez pripojit foto... a tak nejako. Nemal som s tym ziadny problem, ale inak je tu na to aj navod, musis len pohladat.
Uz sm sundal... ale za inak ako som si predstavoval...
Ako je vidno z fotky, tak to rastlo pri mure, ktory sa moj sused rozhodol nadstavit. Mne ani nedal vediet, ze tam planuje nieco na mojej zahrade robit a dodupal mi to vsetko - uplna prasaren. Tak som mu strasne vyp***val a dnes rano som ich vytiahol udupane zo zeme. .. Na moje pocudovanie vyzerali vcelku dobre, aj ked kde - tu bolo na nich blato (ale nebolo to zase az take hrozne). Opatrne som oplachol kde bolo treba a dal susit. Co uz, uvidime ake bude to, co zostalo
caves