Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz jsem zpet s OBM a ted bych chtel nekoho poprsit, jestli by me nevysvetlil jak to davkovat do 1,5l PETky. Na obalu pisou do 1l vody dat jednu lzicku OBM a tady na groweru jsem cetl, ze borci do toho strkaj jeste kristalon Plod & Kvet (nevite v jakym pomeru). pls poradte a reknete jak casto to hnojit
Proc to nekvete? :/ Muze to bejt diky necemu z tohodle:
- malo svetla (vybojka je asi 1m nad kytkama)
- moc velky teploty v pestirne
- narusovani tmy (cca.na 10min kazdej den)
nebo ja uz fakt nevim ... poradte plsssssss
btw.: je to 27dni na 12/12
fotka: Jenom, aby jste videly jak je ta vybojka vysoko a jak jsem tam dal alobal
Fierstarter!!
Svetlo by som dal takych 40-60cm nad vrcholky zalezi aka silna je ta ziarovka. Velke teploty mozu spomalovat rast blizien, nakolko straes rastline brzdi proces tvorby zivin....
S tou tmuo a svetlom neexperimentuj nakolko mozes rastlinku posahat uplne!!! bud sa zmeni na hermaca, alebo bude mat nizku vynossnost....
Cez den pracuje, riesi si ziviny a tak, v noci odychuje a nabera silu...!
Původní příspěvek od rixo Fierstarter!!
Svetlo by som dal takych 40-60cm nad vrcholky zalezi aka silna je ta ziarovka. Velke teploty mozu spomalovat rast blizien, nakolko straes rastline brzdi proces tvorby zivin....
S tou tmuo a svetlom neexperimentuj nakolko mozes rastlinku posahat uplne!!! bud sa zmeni na hermaca, alebo bude mat nizku vynossnost....
Cez den pracuje, riesi si ziviny a tak, v noci odychuje a nabera silu...!
Svetlo jsem jim prave ted presunul cca.40cm nad palicky. A upravil jsem "mistnost", tak abych mel 100% jistotu, ze tam nejde zadny svetlo. Uz tam nikdy nepolezu, kdyz budou mit kyti tmu! A hlavne za par minut jdu pro 50cm vetrak, kterej fouka jak motor z B-747. A snad to uz konecne pujde, tak jak ma
vím čím to je, ty listy jsou až moc zdravé takže na ně foukni trošku toho smoku a oni se zakuckají a řeknou si že chcou už dělat paldy a začnou rašit, což ti okamžitě zvedne náladu a napíšeš sem že je všechno v pořádku a celá tato komunita bude spokojena že se další člověk má s čeho zhulit a taky že se zhulí
hašiš
2Hrotik: Sklo na vybojce uz davno mam. 40cm na kytkama to od vcerejska uz taky je. Skviry resit nemusim, protoze je to pestirna udelana na pude a tam jak vsichni ivme zadne svetlo nejde (i jsem to testoval). Ph jsem meril a je v pohode. Mozna ta vlhkost by se hodila upravit, ale to na to myslim nema zas takovej vliv.
Takze sem nahodim opet mensi update. (fotky jsou stary cca. 30min)
1.) Celkovej pohled do skrine
2.) Jedny blizny
3.) Druhy blizny
4.) Treti blizny
5.) 3/5 skrine / pohled zhora
6.) Ctvrte blizny
7.) Zaber na tzv."palicku" s alobalem v pozadi
HELP PLS: Mozna uz vim proc me to kvete, tak na picu. Nemohlo by to bejt tim, ze jsem prepnul kyticky na kvet, kdyz byly takhle male? Jakej na to mate nazor?
Myslim, ze tvoje kyti pochazi z rizku (ne ze seminka). Rizky si svoje stari prenaseji z matky (rizek je geneticky stejne starej, jako matka), takze v tom pes zakopanej nebude..........dukazem je SOG, kde se prepinaj na kvet cerstve zakoreneny rizky.....
..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..
K vejšce lampy nad kytkama: já mívám i 50 cm ... taky jedu 250w a měl sem někdy vytažený kytky? Neměl! Bohužel tak často na G prosazované "čim blíž, tim líp" je trochu blbost. 250W 40cm = OK
Když je výbojka níž, kytkám to zrovna dvakrát neprospívá...výbojka neni slunce a kytky pod ní dostávaj zářením dost zahulit, když je moc blízko...a může tam bejt třeba -10°C Toť muj názor....
Ke kvetení...máš skříň důkladně světlotěsnou? Svítíš ve dne, že jo? Třeba ti tam někudy proniká trochu světla, i to někdy může dělat hokejl ve fotoperiodě.
To by moh bejt důvo nekvetení...možná špatný hodiny a jede ti to dýl než 12/12...