Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to SoS mas pravdu.Je to vela ,ale asi budem rozdavat.(ak ma nezavru) Hmm 1kwh ,budes sa cudovat ale mame ten druhy najmensi pausal platíme myslím 3,75 SK
to expert fóliu sme zohnali vo Viedni va groowshope.Mali by ju mat asi vkazdom growshope.Bola dost draha zial uz si nepametam.Výborne odráža svetlo ,preto by som ju určite odpručil
pozri WWW.zse.sk tam si najdi cennik
a uvidis
njekde sa tu da najst aj pocitac spotreby v njakom trejde
mam ten druhy najlacnejsi pausal 200sk ... pozri si to lebo ja naozaj toho moc neviem good luck
Takze zas su njake fotecky z 5.9 .Rastlinkam sme pred 4 dnami zdvihli lampy a prehodili sme im cyklus ,tak aby mali vnoci svetlo a cez den tmu 18/6,z dovodu prilis nizkej teploty v noci.Ako vidno zdvihnutie lamp a prehodenie cyklu sposobilo akceleracny efekt v raste.Dufam ze ked tam pojdem o 4 dni tak budem mat konecne ten poradny fotak ,lebo stale mi v tom zabranuju njake obstrukcie..
Čoveče jako moc pěkný, ale 36 kytek co roste cca měsíc a půl, nechceš to už rači přepnout?
Jednou sem si zažil jaký to bylo když to přerostlo (většina energie de do stavby a ne do palic) a věř tomu, že když je to vysoká jungle tak i s tim 600kilem prosvítíš max 30cm.
Klidně si ale ještě můžeš růst, já jen aby si pak neřikal .. mně to přerostlo woe ..
jj moje řeč přepnout hned a možná pak klidně voholit spodky tak 14 dni v květu (aby se neobnovily větvičky) - má to většinou vynikající efekt na kvalitu palic, když necháš palice jen cca 30 čísel, no uvidíš ještě jak to poroste, přece jen máš substrát.
Fantasta ad1 .vravis teda ze mam vyholit spodky hned po prepnuti?alebo ich mam vyholit 14dni v kvete?
ad2 v tvojej galerii mas zaujimavy program audio farm ...snemozes dat njake info onom?
Clone - přesně 14 dni v květu vyholit spodky (když to uděláš dřív, vyraší nový výhonky), kvůli kvalitě palic, nechat jen to co bude dobře prosvícený.
Pozdější stříhání větví už se nedoporučuje, něco jinýho jsou velky stonkový listy, tam kde budou stínit na palice pod nima - nemilosrdně pryč. Palicový listy později stříhat už vyjímečně, ale 14 dni před koncem vyholit všechny větší listy aby se to co nejvíc proslunilo.
PS: vlastní cit ti napoví
Audiofarm neni program ale adresa fora audiofarm.cc