Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nojo, kdyz vezmu ze on mel z ty kulicky trictvrte a my dva napul tu ctvrtku, tak jsme toho zas tak moc nevykourili, ale ty nasledky
On rikal ze neni problem, klidne nam s sebou da hrst hase, (to byla koule asi 5 cm) jako darek, on je bohatej, ale zije ve svem chudem kramku, nic nepotrebuje, tak nemusi setrit, blby je, ze vyvazet neco do Iranu by byla sebevrazda, tam prohledavaj kazdyho, takze smula, to bych mela zasoby tak na sto let, jejda me to tak sere!!!
Ten majitel byl uplne, ale uplne v pohode!!! Pry to huli kazdy den a casto i vic a huli uz od mladi a je mu takrka padesat!
Dobry, co? Kazdopadne jsem takovyho cloveka jeste nevidela
Wdowa: Kdyz hulis od mala pohodovy modylky, taxi zvyknes. Ani ne na ten stav, ale fungovat i v tom stavu. Navic, vzdyt ho nic netoci, tam holt jeste slova jako produktivita prace a lidske zdroje nedorazily. Predpokladam, ze mu ani moc nechybi nejnovejsi mercedes, proste na salamu, tak to ma bejt...
Kamos tedko byl v Amstru, pronajali si lod (BTW: 27 kKc/12 dni) a kazdy rano jeli do pristavu doplnit zasoby. Kazdej den tam prisli manzele, on kravatka & sacko, ona kostymek, ocividne zadny lopaty, spis manazeri. Vycudili speka, kterej cechackovi staci pro 6 osob a v klidku sli po svy praci...
Tak se vybodnete na Iran a zustante tam. Celej zivot zhulenej v naprosty pohudce, super
Az na ty muslimsky zakony, ale ty by mi nevadily, musi bejt zajimavy prochazet se zhulenej v zupanu Mno, ale to je na vas, zacinam uvazovat, ze pristi rok pojedu taky tam
to sun set:
s tim maslem bacha maslo je ejako tuk nejhůře stravitelný a proto je doporucená dávka (zalezi na tom kolik lidí to bude pít)dvě až tři čajové lžičky másla na osobu více rozhodně ne. věřte znám to z vlastní zkušenosti. když jsem to varil poprvé dal jsem tam na litr mléka asi čtvrtku másla a nakonec jsem byl rád že mi bylo jenom těžko a že jsem se nepoblil pili jsme to tusim ve trech nebo ve ctyrech.
co se tyce davek zacni s malým hrnečkem a radši vypij výce malých (člověk si tak může regulovat náladu a celkem dobře -jako začátečník- to zvládá) nájezd je různý asi tak od 20min po 1hod. v této době to take muze jeste gradovat . Pokud chces dostat maximum THC pri vareni mlicka muzes tam pridat krome tuků také alkohol (osobní recept : skořicový cukr a trocha rumu) většinou podle chuti. obě tyto složky pomáhají extrahování THC z rostlinek pri varení.
Preju hodne stestí,dobrou chut a pamatuj nekdy mene znamená více.
PS: docela dobry az na ten konec co... CUS BAMBUS
Joshua: Ty me bavis, ja poprve hulil pred nejakejma 11ti lety To maslo me napadlo jako dostupna alternativa prave k alkoholu.
Jinak to delam trochu jinak, ja vzdycky vyslu otce, ktery ma za chalupou kravin, aby mi tam dosel pro to nejhustsi a nejtucnejsi mliko na svete To se to pak vari BTW: Mi staci asi decinka pro klidovy vecer, dve pro hukot, uz to mam voprubnuty.
Skoricovej cukr pridavam taky...
Tak jsme testovali mistni vzorky a kvalita. Ovsem pokud si nekdo chcete koupit has, tak ne tady, tady si nic moc nekoupite, tady vam kazdy sam nabidne, ale mam tip, zajedte si do afganistanu, tam je kilo hase za tri dolary, to uz je slusny. Pak se jeste neco musi zaplatit paserakum na hranicich, ale moc ne.
Jinak odsud se pry vyvazi 600 000 tun hase rocne, takze by se mel dostat i u nas.
Horsi vec je, ze jsem zmenila nazor na legalizaci marihuany. Ted zastavam nazor ze by bylo nejlepsi aby byla nelegalni, ale aby se za ni netrestalo, pouze se treba zabavila. Protoze tady je to na tech lidech videt, ze jsou vsichni zavisli a nic z toho. Uz to pro ne ztratilo kouzlo zakazaneho ovoce ci co ale tady ti to kazdej nabidne, protoze to neni tak skvela vec na ktere by lpel. Potkala jsem spoustu typku kteri nemeli den has a byli v prdeli... pak ze to neni navykovy... rekla bych asi tak jako alkohol, kazdej patek se muzes ozrat a nemusis byt zavyslej, ale kdyz pijes denne, tak uz ti zbude jen ta zavyslost.. tady jak je to legalni, tak je pro chlapa ostuda nehulit has, jako kdyby u nas nosil sukni. A navic veri, ze to lidskemu plodu neublizi a tak se huli i v tehotenstvi... Je to zvlastni, jak ode dne na den zacinam videt jak je tu vetsina lidi mimo... Nevim, nevim, jak by se s legalizaci srovnali lide u nas...
Jinak zajimavi lide jsou tady zmouleri. Kdoze to je? to jsou zemedelci kteri rano vylezou na pole a do noci jenom zmoulaji a zmoulaji palice a strasne je to bavi tomu se rika permanentni sjeti a nebo se tady beha nazi v poli ale nejlepsi je pry has namlaceny na koberec, to se sleha a sleha az je koberec plny ale pry to nema tu dusi co rucne zmoulany a taky lidem pripada ze ma min prijemny ucinky, docela tomu verim, nemate nekdo podobne zkusenosti a nazory? Docela by me to zajimalo. protoze si myslim ze moc zalezi na tom jak s tou kytkou clovek zachazi.
Jinak pozor na pakistanskou travun pokud nemate radi haluze a tripoidni pocity a chcete se jen naladit do pohody, takova tady rozhodne neni, vsechny vzorky byly halucinogenni, pritel halucinoval takrka sedesat hodin a myslela jsem ze mu hrabne.