Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Deu co kecáš že jsou všichni průběžně informovaní mailem. Jediný mail co jsem od vás obdržel bylo potvrzení objednávky. Pak jste neměli ani dost slušnosti upozornit, že od vás nic nedostanu.
Všichni co u nás měli nerealizovanou objednávku by měli v tuto chvíli mít v ruce omluvný email, s ostatními dořešujeme poslání semen či vrácení záloh... Takže všem ještě jednou sorry za prodlevy.
ja sem minuly utery poslal objednavku na 10x jack herer a 10x ice, celkova cena i s postovnym cca 1400,- (!!!), tak cekam kdy to dojde... jinak na mejl kdy to bude mi promptne odpovedeli ze normalni dodaci lhuta je 2-3 tejdny, ale chodi to i rychlejc
OK > Technické problémy znamenají že nemůžeme uspokojit naše zákazníky, proto tohle vše. Nic víc ti k tomu neřeknu. Důležité je že provoz za nějaký čas obnovíme, tentokrát to bude skutečně rychlá a spolehlivá služba, doposud to nefungovalo zrovna podle našich představ. Je pro nás důležité, aby byli zákazníci spokojeni, což se díky dlouhým dodacím lhůtám někdy nedařilo... Zákazník je pro nás číslo 1 a v tomto duchu budeme po znovuotevření pokračovat, zatím všem patří omluva, připomínám že své předchozí závazky splníme.
Jestli chcete hollandy tak si zajeďte do rakouska do Vídně maj tam v pohodě výběr a není to drahý.
Nejlevnější vzory za 130 šilasů. Sensi seeds moc nedoporučuju, sice jich dostanete okolo 30 ale hodně jich nevyklíčí.
Mysim se ohradit - nakupuju od sensi seeds a mám s nima výbornou skušenost. Vyklíčí z 15semínek většinou tak 13. - klíčivost je více než dobrá.
Samců taky není zas tolik i když je pravda že z Afghanu1 asi z 12 kytek jsem měl 5samců.
Ale jinak za ty ceny co sensi maj je to docela dobrý - teda ještě před zdražením =sviňáci.
Drahý drahý - semínko je zádklad (než začneš klonovat) a ty ceny se u seeds bank pohybují pokuď se moc nemejlim tak poměrně na stejné úrovni.
Takže z osobní skušenosti kde když jsem začínal tak jsem měl taky semínka různě od kámošů - ale se šlechtěnejma semínkama se to fakt nedá srovnávat.
Hele Ofucker můžeš blíž určit kde se to dá ve Vídni sehnat? Občas tam mám cestu. Díky
Jo ,abych podpořil Deu tak já jsem maila dostal a to docela v rozumným čase. Takže si dejte pohov chlapci! Buďte rádi za seeds.cz . Držim jim dost palce.