Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl jsem se zeptat, myslíte, že mohu nějakou dobu přidávat květové hnojky a Ripen současně ? Pak bych přešel na čistej Ripen a nakonec už jen vodu...
Edit: tak už jsem to našel a nemá se to míchat...
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Zdravím
Rok nic ale stejně.Máte někdo zkušenosti s ripenem při outdooru? Jestli mi to pomůže sklidit o týden dřív+nějaká ta pomoc proti plísni.Tak bych do toho šel....Díky.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zkusil jsem, zustal jsem u nej. Out krmim pouze Biobizz grow, bloom a od druheho tydne kveteni Ripen. Tezko exaktne vyhodnotit
Kontrolni skupinu jsem Mel, ale nekolik rozlicnych genetik. Vliv Na vynos a odolnost vuci plisnim si netroufam potvrdit, nastup kvetenstvi a zrychleni dozravani ano. Ciste subjektivni pocit.
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank
Původní příspěvek od Martin666 Lepší než chemka ripen je zavřít kytku na týden do Tmy, nejenom že ušetříte, ale tma je opravdu Final Fantasy
Zdravím
Na tohle sem se neptal.Když nemám co říct neříkám nic....Do sklizně mám cca 4 týdny nevím proč bych je teď dával na týden do tmy...A hlavně nevím jak kytky sou rozházený po lese a různě po venku..
To to mám jako začít objíždět a stavět tam nějaký stany nebo kdoví co za zvěrstva aby byly týden ve tmě???Hmm fakt nenápadný no.....
Milý Martine nad tím co tady kolikrát ventiluješ zůstává rozum stát.
Příště se prosím tě rozmysli jestli máš k dané věci co říct a jestli je tvá rada to pravý ořechový....Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Naprstek na 5l zalivky. 1x tydne tri tydny po sobe na zacatku kveteni. Pak pauza a paty tyden naposledy. Pak uz nedostanou ani kapku. Genetiky na ktere pouzivam tuto formuli jsou 70% a vice sativni a pod devet tydnu kvetu se nikdy nedostanu. U indik s kratsim cyklem kvetu nemohu zarucit. Prece Jen pet tydnu na vode a organickych zivinach je dost na to aby se pripadne svinstvo vyplavilo.
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank
to bylo samoz. míněno pro indoor
Milý Bruno, myslím, že i Tobě osobně by Tma prospěla, mohu z vlastní zkušenosti jen doporučit
Pěstu zdar a Tmě obzvlášťě
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Ať čtu jak čtu nikde tu není ani zmínka o tom, jak tento přípravek ovlivňuje chuť!? Nějak nerozumím tomu, jak všichni chtějí jen kvantitu. Přitom chuť je první věc kterou si chci užít ze své sklizně :/ Jak tedy to je s tou chutí? Jak moc ji ovlivňuje případně kdy nejpozději prolívat aby nebyla narušena chuť genetiky???
Původní příspěvek od FenixStorm Ať čtu jak čtu nikde tu není ani zmínka o tom, jak tento přípravek ovlivňuje chuť!? Nějak nerozumím tomu, jak všichni chtějí jen kvantitu. Přitom chuť je první věc kterou si chci užít ze své sklizně :/ Jak tedy to je s tou chutí? Jak moc ji ovlivňuje případně kdy nejpozději prolívat aby nebyla narušena chuť genetiky???
pak klasicky proplach...a chuť? když tam stejně leješ min. dva měsíce hnojky, asi už těžko poznáš, že si tam poslední dva týdny lil něco jinýho...po Ripenu ještě normálně pořádnej proplach a něměl by jsi to vůbec poznat...můžeš to odkoušet, máš-li dvě stejné,,,