Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od bbbbattttmannnn Zdravím!zapomněl jsem heslo,ale jsem to ja.
Vyskytli se tu drobný problémy s webmasterem.
Názor Groweru je,že to co tu píšu je komerční inzerce-a je to pravda,já to nepopírám.
Když se totiž koukám na některý názory,mýty,a polopravdy kolem vzt na groweru,tak je mi kolikrát líto těch lidí,který se zaříděj podle rad,který jsou tu k dispozici.
Jasně,že to byl komerční příspěvek,přece tady nenapíšu jak to vypadá,z čeho se to skládá kde to máte nakoupit,a ještě vyjednám slevy..a zadara-sorry nejsem charita.Takže sorry,od teď na growru končím,abych tu nevzbuzoval rozruch.
Až to bude komplet hotový,a tudíž i připravený k prodeji,tak to na netu v poho najdete........(zadat do vyhledávače:vzduchotechnika,vzt pro kytky,a pod. Zatim se loučí battman.P.S.:Až to fakt bude,tak tu nechám hlášku,kde to najdete.Zatím se mějte.
je videt, zes nepochopil filozofii groweru :c(
lidi se tu snazi mezi sebou pomahat (alespon nekteri)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
HYP3R: No, mam potrebu se Batmana trochu zastat...je pravda, ze to byl komercni prispevek, ale ze by to bylo nejak v rozporu s mistni filozofii??? Kdyz mi nekdo smonti klimacku do pestirny za vyrazne mensi prachy a bude to profi, beru to jako pomoc. Asi mel Batman vyjednat jak to s tou komerci posefovat, ale proc ten antismajlik za tou vetou o filozofii?
Mimochodem, takovej lacco tady ma uz vic nez jeden a pul roku thread se svetlama, pomaha druhejm a vlastne dela uplne to samy co chtel batman...jen se svetlama. Nechci se nijak prit, ale tak vazne(ze to je nepochopeni filozofie) bych to nebral.
Dobře, tak by se obohatil, ale pro někoho by to třeba znamenalo mnohonásobně větší užitek v porovnání s šíleným sháněním všemožnejch dílů a jejich následným amatérským montováním...
Takhle by měli jistotu, že to bude fungovat ok...
Nechci se nikoho zastávat, moderátoři měli teda ten thread smazat a basta a nemuselo se tady nic rozjíždět... Každopádně si myslím, že mohl battman dostat šanci rozvést dále to, o čem psal.
Jasně,že to byl komerční příspěvek,přece tady nenapíšu jak to vypadá,z čeho se to skládá kde to máte nakoupit,a ještě vyjednám slevy..a zadara-sorry nejsem charita.
mno mel jsem za to, ze si lidi na g snazi pomoct, aby je to stalo co nejmin...
prave proto sem lidi davali navody na to jak kde a za kolik
chces si svuj navod nechat tak si ho nechej a locki23 si ho od tebe rad koupi...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
...hmmm...znova upozornuju, ze jiny komercni veci tady jedou uz pekne dlouho(a diky za ne)...a neslysel jsem ani popel...jen nadavani, kdyz nahodou lacco na par tejdnu zmizi a nevyrizuje objednavky.
mám malou pěstírničku a různým experimentováním jsem dosáhl teplot 28-29/25-26 a to ještě nejsou pořádný vedra
na začátku mě bavilo zkoušet všechny možný varianty různě jsem kutil atd
když to spočítám tak mě to přišlo asi na
větráky 1400
roury 1200
spojky atd 200
a to nemluvim o tom že budu asi potřebovat ještě jeden větrák a to pořádnej min 1000kc
což je dohromady dost kacek a klima by to viřešila(za rozumnou cenu a jestli by tam šla regulovat vlhkost - co víc si člověk může přát)
takže můj názor je:
pokud by mi někdo ušetřil čas a tím i peníze a pomohlo by to dostatečně tak mu za to rád zaplatím
pak mi trochu nejde na rozum proč někdo může prodávat světla a druhej nemůže prodávat vyduchotechniku když oboje spolu velmi úzce souvisí
Bambulion: Jo, to chapu a taky jsem to psal, ze si to mel posefovat s Carlosem...pokud nebyl ochotnej k vubec zadny satisfakci za svoji komercni reklamu, tak je to samozrejme jina. To se nedela a pak souhlas...
Musim se zastat batmana.Ne kazdej ma potrebu se s neci doma bastlit a vychytavat, kde jakou kravovinu.Ne kazdej ma na to cas.Nektery veci hodne pomuzou.Bez penez dnes nefunguje vubec nic a ani tenhle web neni zadarmo. Doprejme si trosku luxusu a treba budeme jednou pestovat takovy kousky jako v Holandu, kde urcite nebastli kde co doma na koleni........
Myslím,že pokud by se batman dohodl s carlosem na nějakém sponzoringu jako lacco,uvedl návod na jeho model vzduchotechniky s rozpisem jemu dostupných cen pak už by bylo jen na každém,aby posoudil zda si to vyrobí sám,levněji (či ne) a zda má vůbec chuť se s tím doma bastlit či to rovnou hotové koupit od batmana...to by bylo fééér!
Zdravim vsechny!
Zapomnel jsem sice zas helo ale jsem to ja battmann!
Takze predem se chci omluvit webmasterum,ze jsem neposkytl zadny prispevek na grower.
Duvod je jednoduchy:v celym tom threadu slo pouze o to,zjistit,jestli o tento systém bude vubec zajem.Nikde se tam nepsalo nic konkretniho o prodeji(nakonec systém stále ještě na prodej není.)Takze pak jiste chapete,ze jsem nemel chut prispivat…..
Chtel jsem si proste jen udelat obrazek o tom,jestli by lidi na groweru vubec zajimal sytem,který sice nebude nejlevnejsi,ale zato plne automaticky a spolehlivy.
Když se podivam na nabidky growshopu,jakym zpusobem maj namazano na vzt vecech,tak jsem proste chtel byt další alternativou moznou alternativou vyberu.
A´ propos:Respect pro vsechny amatersky vynalezce vzt komponentu na groweru.
Na to,ze to bastlite doma,tak to je fakt supr
Zdravim!
Tak ten nejpodstatnejsi rozdil je v tom,ze axial není schopen vytvorit tlak,ostatní dva typy ano.Z toho vyplyva i další vyhoda těchto dvou zbyvajicich typu a tou je pomerne snadna a presna regulace (za pomoci regulatoru otacek,ci regulacni klapky.Predtim tu zaznel dotaz na flexibilni hadice.
V mem systemu jsou pouzity zvukove izolovane hadice sonodec,pripadne levnejsi varianta isodec(ta ovšem izoluje jen teplotu).U ruznych vyrobcu se obchodni oznaceni pro tyto vyrobky lisí (sonoflex,isoflex…) ale jedna se o naprosto shodne vyrobky se shodnymi vlastnostmi.
Pro mne jsou jednoznačným favoritem diagonalni ventilatory typu TD.Jsou to,co do kvality hlucnosti a ceny prakticky rollsy na nasem trhu.A hlavně mám s nimi jen ty nejlepsi zkusenosti (snadná montáž,slusny sortiment príslušenství…).Z mych zkusenosti-minimum reklamaci.
Jinak už mne to napadlo drive.Na leskle oblozeni sten v je vlastnostma velmi vhodna samolepici izolace mirelon s alu polepem.ma supr tepelneizolacni a zvukoveizolacni vlastnosti a navíc má protipozarni odolnost (nevim presne kolik,ale kdyztak zjistim.
Takze to by zatím bylo vse,doufam ze to bude aspon trochu uzitecny.
Koukal jsem na to, a poterboval bych lepsi specifikaci,pro jakej to mas vventak.Jinak o jadny alternative bych vedel,ja bych ho dokazal splasit tak kolem 8,bez motorove ochrany(ale ta je nutna jen v nekterych pripadech)Byl by to regulator RDV.
Zdar a silu!
Aktualni cenu na rvk z hlavy nevim,ale podle mne je za nej dobra alternativa CK200a (350 kubiku pri 300 pascalech)+ regulac.suma sumarum tri a pul.
Cus copraaci alias batmana, zajimalo by me, jak se vypocitavaj tlakove ztraty v aluflexu...alespon zhruba...krivky tlakovej ztrat a kapacity sou k sehnani v poho..ale o kolik to treba sejme metr roury 125 mi nikdo neni schopnej rict ani zhruba...
Jinak beru,ze uprednostnujes TDcka, ale ty taky nemaj zrovna nejlepsi tlakove vlastnosti...akorat je supr, ze sou holt nejtissi...