Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zpověď huličova.....přestal jsem hulit......
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Olafsson
Nový Člen

Karma uživatele Olafsson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

dik tehace a Walhallo, takhle nejak presne jsem ti chtel Kaucuku odpovedet.
Kdyz mi bylo 19 tak jsem byl taky plnej samyho uz nikdy apdb., myslel jsemsi ze moje holka jeta prava, ale ouvej dnes je to uplne vsechno jinak.
Moje zkusenosti jsou, ze jakmile zensky jednou ustoupis, tak je proste "na koni" a nemusi to byt videt hned.
je mi skoro 27, mam zenu a dite, seriozni job, ale proste jsem manzelce vysvetlil, ze ganja je ganja (ona nikdy nehulila a ani nechci aby hulila), kecy jako ze s tim prestanu jsou uplne od veci, jediny co muzu je to omezit.Ona nekouri, ale doufam , ze pochopila, ze je to taky druh zivotni filosofie....
asi uz kecam hlouposti, kazdopadne kazdy sveho stesti strujcem a ja nikomu nic spatnyho nepreju...

Olaf

Old Post 31-07-2001 v 11:57 AM
Olafsson je offline   Profil uživatele Olafsson   Find more posts by Olafsson   Foto galerie člena Olafsson   Click here to Send Olafsson a Private Message   Add Olafsson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bruce
Stálý Člen

Karma uživatele Bruce - 26% Pěstitelská

Pohodička Ženy Příspěvek č. 18

Kaučuk tvým problémem je reakce tvé kočky .
Před 5 lety jsem byl ve stejné situaci tehdy ovšem osvěta byla na jiné úrovní a mé budocí ženě se zdálo že se řítím vstříc jistému dolíku z kterého se nevyhrabu .
Tak mě chtěla mermomoci záchranit , do dneška si toho vážím že jsem ji za to stál .
Doba pokročila a moje žena pochopila že tráva není o závislosti ale o pohodě (i když ji to trochu trvalo) .
Druhá věc je že všeho se má z mírou a tak aby sedlo.
Každopádně je paráda pokuď se na akci vyskytne hulčo a bafne se . Je ale na prd pokuď někdo někoho nutí aby hulil když už nechce nebo hulí prvně a nezná reakci .
Takoví lidé mě dokážou parádně nasrat .
Každopádně mi 20letí maníci připadají maximálně vychcaní s tím že vyhulí kolik do ních vleze a pak odpadnou . Nevidím v tom žáden smysl .

Old Post 05-08-2001 v 21:46 PM
Bruce je offline   Profil uživatele Bruce   Find more posts by Bruce   Foto galerie člena Bruce   Click here to Send Bruce a Private Message   Add Bruce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Pohodička To Kaucuk: Příspěvek č. 19

Je to tvoje rozhodnuti, ale hul s rozumem

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 26-08-2001 v 17:21 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Já osobně si myslím že hulení je v poho,když si dáte tejdně jednoho dva špeky tak si s tím jen zpříjemníte život.Jenže když budete hulit denně tak vás to po čase začne nudit.Je sice pravda že každá travka je jiná,což je fajn :-),protože máte jiný stavy a ne jako po chlatu samej stereotyp.Ovšem když to do sebe budete srát denně tak vám to jako stereotyp začne připadat což je na hovno.Hulení není od toho aby se s ním zacházelo jako ze spotřebitelským zbožím který do sebe musíte nasrat aby jste byli na kaši...Je to posvátná rostlina,i když já osobně jí beru ne jako něco božskýho (bůh a vůbec něco s tím spojený je o něčem jinym) ale jako něco co mi zpříjemňuje a zlepšuje životní úroveň,teda jeslti se to dá říct.Noooo trochu jsem odbočil,ale chci to říct takhle ....hulit budu pořád ale chce to hulit málo....jinak vás to buď přestane bavit,a to by byla přeci obrovská škoda :-))

Jinak tvoje rozhodnutí chápu,a je to tak v poho,já jsem na to asi moc slabej abych s tím přestal,ale zároveň nechápu důvod proč bych to dělal :-)) jelikož se s trafkou cejtim dost v pohodě :-)

Old Post 26-08-2001 v 21:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:15 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás