Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Urcite to chce domluvu, ale rozhodne bych mu tam nenechaval adresu..:-)Ten e-mail bude vhodnej. Ale kazdopadne bacha a ja na tvym miste bych uvazoval o presazeni. Znam lidi, ktery kdyz najdou cizi pole, ac sami pestujou, sou dost nemilosrdni...Proste asi strach z vic poli=vetsi napadnost....jinak at se ti to povede vyresit.
Asi bych to řešil tim vzkazem s e-mailem. Okolo mýho pole je taky několik dalších. Sou to pole lidí se kterýma se znam a tak je pohoda v tom že když nemůžu na pole já (dovolená) skočí mi tam třeba Tonda, nebo Alois a když nemůžou oni tak to obstará lipi. Rozhodně si opatrně zjisti co je to zač a případná spolupráce může přinés dobrý ovoce:-) Každopádně se drž hesla "Důvěřuj,ale prověřuj"
Zdar a hodně štěstí
No nedavno se mi stalo neco podobnyho - dem takhle od naseho policka a najednou koukame, o 10 metru vedle este jedno policko Doufame, ze ten druhej o nasem policku nevi, ale jisty si bejt nemuzem... Zatim sazim na to, ze o nas nevi, a tudiz se ho ani nepokousim kontaktovat. kazdopadne bude sranda, az se tam jednou potkame...
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."
jojo... kamos takto par rokov dozadu vypestoval pekne palicky vedla cudzieho policka... ty typci sa nikdy osobne nestretli, ale nehavali si tam odkazy... = aj ked len pisomna forma, ale vyslo to... :}
Ja bych si nasel jine misto. Jeden nikdy nevi. Ten typek ti muze rict "OK NASAD SI TAM TAKY" a tyden predtim nez budes chtit sklidit "nekdo" zahadne vycoruje jeho i tve pole. A pak se ti jen za zady vysmeje.