Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Dopady nehostinného léta na naše rostlinky v tomto roce ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Dopady nehostinného léta na naše rostlinky v tomto roce ??
bude bohatá sklizen .
bude dobrá sklizen.
bude to stát za hovno.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

30 jo???no teda... to já se nějaký třicítky bát nemusim, ale i tak to de,aspon nemusim prozatim zalejvat (loni to bylo peklo )
sem si málem zničil záda, jak sem tahal konve...no uvidíme... JAH to nějak zařídí

Old Post 18-06-2004 v 11:38 AM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snorlook
Nový Člen

Karma uživatele snorlook - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

moja najvacsia pohroma tento rok su slimaci - tie kurvy mi znicili uz asi 6 rastlin 20 centimetrovych. Dalej zajaci - ti mi ozrali 4 rastlinky. Inak v pohode, akurat ze teraz je tu dost sucho-uz skoro tyzden nesprchlo.
Ale vyzera to na 20-25 nadejnych rastlin.

Old Post 18-06-2004 v 12:08 PM
snorlook je offline   Profil uživatele snorlook   Find more posts by snorlook   Foto galerie člena snorlook   Click here to Send snorlook a Private Message   Add snorlook to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

počasí je svině, si nevybereš-minulej rok šílený vedra, tento rok má bejt červenec deštivej - to je snad ještě horší

a chčije a chčije (na samotě u lesa-my favourite filmeček)

Old Post 22-06-2004 v 11:08 AM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bambusák
Nový Člen

Karma uživatele bambusák - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jo, letošní pčásko moc nic, jelikož mam polátko na jílovým podloží tak se mi tam drží dost vlhko, což není vůbec zlý když je pažák, ale při tomdle deštivým to je bída s nouzí, ze zasetých 30 mi přežilo 10, nevim nevim chtělo by to pořádnej sanšajn, už mě ty deště nebavej,

peace

vycházíme-li ze základní premise, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že 1 a 1 jsou 2. a nikoli jak postuluje Astromajer, že 1 a 2 je stále totéž, jen nahlížené z jiného úhlu...tvary popsané Sibisem pak musí být Poly-deka-don-hexa-sexa-dibi-doly-deka-dodron! Všechno ostatní jsou plky,no nemam pravdu?

Old Post 22-06-2004 v 14:47 PM
bambusák je offline   Profil uživatele bambusák   Find more posts by bambusák   Foto galerie člena bambusák   Click here to Send bambusák a Private Message   Add bambusák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaDy
Nový Člen

Karma uživatele MaDy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

No já si myslim že už by teď mohlo počasí přát,někerý omrzly a něco f pohodě...kytičky budou......

Old Post 23-06-2004 v 12:10 PM
MaDy je offline   Profil uživatele MaDy   Find more posts by MaDy   Foto galerie člena MaDy   Click here to Send MaDy a Private Message   Add MaDy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MaDy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dzastel
Stálý Člen

Karma uživatele dzastel - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

2mady no to by v tom byl cert aby nebyli

PUNX NOT DEATH AND WON'T NEVER DIE OUT & LONG LIVE TO 23

diskojehnus

RoUND oN3
D2UNGL3 O5
SKL3NiQ 05

Old Post 23-06-2004 v 16:40 PM
dzastel je offline   Profil uživatele dzastel   Find more posts by dzastel   Foto galerie člena dzastel   Click here to Send dzastel a Private Message   Add dzastel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budmaster
Nový Člen

Karma uživatele Budmaster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Pohoda, pocasi se uz lepsi a maj konecne vylitnout i teploty a bejt viice slunicka...to by to potom bylo s takovejme vecernima srazkkama naprotsto supr

Old Post 23-06-2004 v 19:01 PM
Budmaster je offline   Profil uživatele Budmaster   Find more posts by Budmaster   Foto galerie člena Budmaster   Click here to Send Budmaster a Private Message   Add Budmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ali_01
Nový Člen

Karma uživatele ali_01 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

U mýho pole sem našel vyšlapaný cestičky,mám silný obavy že mi to někdo zčoří...Ale rostou nádherně,mají něco málo přes metr a furt jedou...

Old Post 23-06-2004 v 19:54 PM
ali_01 je offline   Profil uživatele ali_01   Find more posts by ali_01   Foto galerie člena ali_01   Click here to Send ali_01 a Private Message   Add ali_01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

ze začátku to kyti těžce rozdejchavaly když jsem je přesadil
z matkárny,ale ted už jsou v pohodě a krásně si rostou.

Old Post 01-07-2004 v 15:08 PM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

No to letošní léto se mně zdá nějak zpožděný. Minulej rok byly podle mě daleko dřív vyšší teploty. Zrovna včera jsem šel dom někdy kolem dvanácté(24h) a říkám si jaká je to v noci sakra zima
Ale rostlinám se zatím daří, ostatně na růst moc velký teploty dobrý nejsou, ty se hodí až na květ (podle mě). Když je moc horko vysychá moc půda a kytky nemají z čeho brát vláhu. Letos mám ale vcelku dobrý místo, který je kousek od potoka, takže jakási vláha se tam bude doufám držet i během veder, ktery možná přijdou, a já je nebudu muset jezdit zalívat.
No když to tak shrnu, tak by letošní sklizeň mohla být něco mezi bohatou a dobrou Radši ale hlasuju pro dobrou, ať pak můžu být příjemně překvapenej.

Old Post 03-07-2004 v 13:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G-man
Stálý Člen

Karma uživatele G-man - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Pocasi ovlivnit neumine. Loni prazil Oskar jaksvina a kdybych vic zaleval mohl jsem mit jungle jak v jizni americe. No byl jsem zdechly a tak mne toho pulka uschla. Letos zalevat nemusim, chcije a chcije. Zas to muze zhnit nebo zplesnivet. Clovek si proste nevybere.

Tož včíl frčím na SON-T plus 250w

Old Post 06-07-2004 v 14:50 PM
G-man je offline   Profil uživatele G-man   Find more posts by G-man   Foto galerie člena G-man   Click here to Send G-man a Private Message   Add G-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aaaaa
Stálý Člen

Karma uživatele aaaaa - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

uvidíme každá sklizen je jiná!!Někdy lepší někdy horší!!

Old Post 06-07-2004 v 23:19 PM
aaaaa je offline   Profil uživatele aaaaa   Find more posts by aaaaa   Foto galerie člena aaaaa   Click here to Send aaaaa a Private Message   Add aaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
big_ace
Stálý Člen

Karma uživatele big_ace - 90% PěstitelskáKarma uživatele big_ace - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Nebejt zkurvenej zlodějů sazenic tak by to mohlo bejt v poho!!!!! ZMRDI JSOU TO. Z jednoho z dvou polí mi totiž vyryly 10 zasenice Early misty, swiss miss a new purple power a to byly tak 10 - 15km od nejbližší civilizace už nevim kam mám sázet je to v prdeli.

Tak co bude s tou legalizací ???
Aurora Indica a Early Misty - 400w
Před první indoor slizní

Old Post 07-07-2004 v 21:40 PM
big_ace je offline   Profil uživatele big_ace   Find more posts by big_ace   Foto galerie člena big_ace   Click here to Send big_ace a Private Message   Add big_ace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

no kdyz to tady tak ctu tak vedle outdoor pesteni a indoorpesteni by meli dat este spesl sekci pro balkonisty a sklenikare (foliovniky taky )
jinak si myslim ze uroda moje bude dobra z 13tyho patra mi to snad nikdo necajzne akorat moc kluku, serou tady holubi a to este malo. Bourky a jiny vymysly pocasi me jenom pomohli = kyticky maj krasnyy tlusty pevny stonky. Tak vam vsem preju aby vam to vyslo lip protoze kytky krasny ale pomer kluci/holky je jak v armade

heRr jÜrgEn

Old Post 08-07-2004 v 06:03 AM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spoji
Nový Člen

Karma uživatele Spoji - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Jsem letos zdrcen.Po hospodách jsem se vychloubal,že jsem vysázel 120 sazenek.Pěkně se chytli.V půlce června bylo vše ok.Před 14 dny jsem byl na políčcích.Spoušť!75%n rostlin olámanejch a ožranejch od srnek,sviní!Když vyjednotím samce a hermouše nic mi skoro nezbyde.Nejradši bych se na to vysral a přestal hulit.To počasí by mne tedy štvalo zevšeho nejmíň.Ať to roste.Spoji

Old Post 14-07-2004 v 15:44 PM
Spoji je offline   Profil uživatele Spoji   Find more posts by Spoji   Foto galerie člena Spoji   Click here to Send Spoji a Private Message   Add Spoji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Locki23
Alchemist inside soul

Karma uživatele Locki23 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Locki23 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

taaakze, vcera uz me "zpusob tohoto leta" tak nasral, ze jsem nejlepsi exemlare z terasy stehoval pod lampu!!! To se mi jeste fakt nestalo. Studeny noci (a to bydlim v teply oblasti) zapricinujou tak pomalej rust, ze me to prestalo bavit. Outdoor 2004 game over...all players lose...total score 0...

...je jen jedna kytka, ktera se dava chlapum...

Old Post 14-07-2004 v 16:50 PM
Locki23 je offline   Profil uživatele Locki23   Find more posts by Locki23   Foto galerie člena Locki23   Click here to Send Locki23 a Private Message   Add Locki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás