Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
30 jo???no teda... to já se nějaký třicítky bát nemusim, ale i tak to de,aspon nemusim prozatim zalejvat (loni to bylo peklo )
sem si málem zničil záda, jak sem tahal konve...no uvidíme... JAH to nějak zařídí
moja najvacsia pohroma tento rok su slimaci - tie kurvy mi znicili uz asi 6 rastlin 20 centimetrovych. Dalej zajaci - ti mi ozrali 4 rastlinky. Inak v pohode, akurat ze teraz je tu dost sucho-uz skoro tyzden nesprchlo.
Ale vyzera to na 20-25 nadejnych rastlin.
jo, letošní pčásko moc nic, jelikož mam polátko na jílovým podloží tak se mi tam drží dost vlhko, což není vůbec zlý když je pažák, ale při tomdle deštivým to je bída s nouzí, ze zasetých 30 mi přežilo 10, nevim nevim chtělo by to pořádnej sanšajn, už mě ty deště nebavej,
peace
vycházíme-li ze základní premise, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že 1 a 1 jsou 2. a nikoli jak postuluje Astromajer, že 1 a 2 je stále totéž, jen nahlížené z jiného úhlu...tvary popsané Sibisem pak musí být Poly-deka-don-hexa-sexa-dibi-doly-deka-dodron! Všechno ostatní jsou plky,no nemam pravdu?
Pohoda, pocasi se uz lepsi a maj konecne vylitnout i teploty a bejt viice slunicka...to by to potom bylo s takovejme vecernima srazkkama naprotsto supr
No to letošní léto se mně zdá nějak zpožděný. Minulej rok byly podle mě daleko dřív vyšší teploty. Zrovna včera jsem šel dom někdy kolem dvanácté(24h) a říkám si jaká je to v noci sakra zima
Ale rostlinám se zatím daří, ostatně na růst moc velký teploty dobrý nejsou, ty se hodí až na květ (podle mě). Když je moc horko vysychá moc půda a kytky nemají z čeho brát vláhu. Letos mám ale vcelku dobrý místo, který je kousek od potoka, takže jakási vláha se tam bude doufám držet i během veder, ktery možná přijdou, a já je nebudu muset jezdit zalívat.
No když to tak shrnu, tak by letošní sklizeň mohla být něco mezi bohatou a dobrou Radši ale hlasuju pro dobrou, ať pak můžu být příjemně překvapenej.
Pocasi ovlivnit neumine. Loni prazil Oskar jaksvina a kdybych vic zaleval mohl jsem mit jungle jak v jizni americe. No byl jsem zdechly a tak mne toho pulka uschla. Letos zalevat nemusim, chcije a chcije. Zas to muze zhnit nebo zplesnivet. Clovek si proste nevybere.
Nebejt zkurvenej zlodějů sazenic tak by to mohlo bejt v poho!!!!! ZMRDI JSOU TO. Z jednoho z dvou polí mi totiž vyryly 10 zasenice Early misty, swiss miss a new purple power a to byly tak 10 - 15km od nejbližší civilizace už nevim kam mám sázet je to v prdeli.
no kdyz to tady tak ctu tak vedle outdoor pesteni a indoorpesteni by meli dat este spesl sekci pro balkonisty a sklenikare (foliovniky taky )
jinak si myslim ze uroda moje bude dobra z 13tyho patra mi to snad nikdo necajzne akorat moc kluku, serou tady holubi a to este malo. Bourky a jiny vymysly pocasi me jenom pomohli = kyticky maj krasnyy tlusty pevny stonky. Tak vam vsem preju aby vam to vyslo lip protoze kytky krasny ale pomer kluci/holky je jak v armade
Jsem letos zdrcen.Po hospodách jsem se vychloubal,že jsem vysázel 120 sazenek.Pěkně se chytli.V půlce června bylo vše ok.Před 14 dny jsem byl na políčcích.Spoušť!75%n rostlin olámanejch a ožranejch od srnek,sviní!Když vyjednotím samce a hermouše nic mi skoro nezbyde.Nejradši bych se na to vysral a přestal hulit.To počasí by mne tedy štvalo zevšeho nejmíň.Ať to roste.Spoji
taaakze, vcera uz me "zpusob tohoto leta" tak nasral, ze jsem nejlepsi exemlare z terasy stehoval pod lampu!!! To se mi jeste fakt nestalo. Studeny noci (a to bydlim v teply oblasti) zapricinujou tak pomalej rust, ze me to prestalo bavit. Outdoor 2004 game over...all players lose...total score 0...