Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » prvni zažitek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička To sou kecy :o)))) Příspěvek č. 17

Hoši, to je zábavička, tak sem se dlouho nezasmál, g13 a americká vláda, good, co kdyby ste začli psat nějakej humoristickej časopis o hulení ) Jinak teda nevím, jak souvisí obsah T.H.C. v kytkách s daným tématem, ale to je jedno, hlavně, že je prdel, fakt dobrý
Mějte se good
Zdarec
P.S. To není ironie, fakt mě to pobavilo

Old Post 27-07-2001 v 14:16 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Karma uživatele debil - 29% Pěstitelská

2 hihi Příspěvek č. 18

g13 je skutecne model kterej testovala americka vlada v 70.letech v programu mississipi.v seed bankach je k dostani krizena s hash plantem.Toto tvrdej v seed bankach,uz sem to nekdy predtim zaslechl a jinak se o tom modelu zminujou v americky krase.
Do pristi urody ho chci zasadit a potom poreferuju.
Verit ci neverit.
Hlavne ze je sranda.

Mějte rádi DEBILI,my za to nemůžeme

Old Post 27-07-2001 v 17:52 PM
debil je offline   Profil uživatele debil   Find more posts by debil   Foto galerie člena debil   Click here to Send debil a Private Message   Add debil to your buddy list     Navštiv homepage uživatele debil! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aaron Lightner
Stálý Člen

Karma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Aleš> Těch 25% byla jen nadsázka, žádný takový model neznám (a asi ani neexistuje). Nejvíc jsem snad jednou někde viděl asi 21. Stejně je to podle mě podvod; kdybych profesionálně pěstoval tuny trávy, asi taky mezi ní najdu palici s lokální koncentrací 25% THC. Ale že by to mělo nějaký vztah k průměrné hodnotě, o tom vážně pochybuji.

Old Post 28-07-2001 v 03:01 AM
Aaron Lightner je offline   Profil uživatele Aaron Lightner   Find more posts by Aaron Lightner   Foto galerie člena Aaron Lightner   Click here to Send Aaron Lightner a Private Message   Add Aaron Lightner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 20

Tusim ze jsem cetl v nejakem clanku o lekarskem vyuziti, jak v laboratornich podminkach Americani v ramci experimentu vyvinuli ganju s obsahem THC az 30%. Ale bylo to v laborce, za prisne kontrolovanych podminek atd... Nejspis by gram takovyho matrose prisel na sileny penize

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 28-07-2001 v 06:26 AM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička Já se budu smát :o) Příspěvek č. 21

Weedof: Prosim Te, priste pred tim, nez mi zacnes rikat cemu se mam a nemam smat (byť o tom nic nevím a reaguju na výše napsané), si přečti svůj příspěvek, kterýho se to týkalo. Doopravdy mě TVOJE "LEGENDA" POBAVILA a tomu jsem se taky smál , ne nadarmo su hihi
Jinak casopis High Times neznam, takze nevim na kolik je duveryhodnej, ale kdyz to rikas Ty , a neni to legenda
Jinak je jasný, že se nevyznám v těch americkejch vzorkách, a ani mě to nezajímá, nějaký kecy o výpěstku americké vlády, která to pěstuje jen proto, aby byla první, vždyť jsem z Brna a pěstuju v ČR!
No, a taky si myslím, a už jsem to jednou psal, že to není moc k tématu, ale na to asi nebyl brán zřetel.
Mějte se good
Zdarec

Old Post 31-07-2001 v 07:21 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tehace
Stálý Člen

Karma uživatele tehace - 37% Pěstitelská

první droga a americká vláda Příspěvek č. 22

"Naše první droga byla tráva apod...." - to ste před tím nekouřily a nigdy neměli pívo??? víno???? panáka???
to je fše co mám k tomuto tématu...

PS: ještě něco... jak to vypadá gdyž něco pěstuje AMERICKÁ VLÁDA... už ta věta je jaksi podivná... a mírně démonizující... cokoliv na světě jinak = americká vláda...

Old Post 31-07-2001 v 08:08 AM
tehace je offline   Profil uživatele tehace   Find more posts by tehace   Foto galerie člena tehace   Click here to Send tehace a Private Message   Add tehace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička ... Příspěvek č. 23

tehace: konečně někdo mluví k tématu Ale myslím, že je to psaný ve smyslu ilegálních drog, takže alkec atd. s tím každej počítá automaticky, je to přece legální droga
No a k tvému druhému odstavečku jsem se vyjádřil již dříve dost jasně Navíc se tu někdo zmiňoval, že to bylo ve filmu Ehm, tedy tím nechci ničí tvrzení znevažovat, jenom na to mám takovej pohled. Taky sem viděl a slyšel ve filmech hodně věcí A přečetl hodně časopisů Ovšem závěr si udělám vždy svůj
Mějte se good
Zdarec

Old Post 31-07-2001 v 10:40 AM
hihi
Stálý Člen

Pohodička ... Příspěvek č. 24

Weedof: tak by mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že si hraju na nejchytřejšího na světě Pokud si toho všimnul aji někdo jinej, tak to sem hoďte, já sám to na sobě nemůžu pozorovat.
Pyšnej na to, že bydlím v Brně nejsem a taky netuším, jak jsi na to přišel
Já klidně budu pěstovat aji holandskou aji českou ganju, takže si myslím, že Tvoje tvrzení o mým šovinismu v této oblasti je hloupost.
Weedofe: v tomhle případě jsem se nesmál svojí vlastní blbosti, i když jsou taky takový případy, ale teď sem se smál.....vždyť jsem Ti to už napsal
Výborně, ale co mám dělat, když mi něco napíšeš, abych neměl poslední slovo a nereagoval na to? Jak Ti to mám dat vědět? Hm? Snad jen tím mým posledním slovem? Ne, argumentací? Sakra to je snad moje poslední slovo
Alespoň vidíš, o kolik si lepší než já, nemusíš mít poslední slovo, nejsi šovinista, nehraješ si na nejchytřejšího na světě atd. Všechno logicky podložený a pravdivý argumenty. Človíčku, Ty mě snad znáš <(trochu hodně ironická věta). Ale rád bych kdyby jsi zareagoval Neboj, nebudu to brát jako Tvoje poslední slovo, určitě Ti na to něco napíšu a tím pádem budu mít poslední slovo já.

Jsem ochoten a rád přijmu kritiku na mou osobu, alespoň uvidím, co dělám špatně a budu to moct napravit, ale musí být podložená rozumnýma a logickýma argumentama, a o tom mě nepřesvědčuješ, alespoň podle toho co jsi napsal.
Jinak se všem omlouvám, že tu řeším vesměs soukromou věc a tolik sem kecal o tom, že se tu nemluví k tématu.
Mějte se good
Zdarec

Old Post 01-08-2001 v 07:30 AM
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

2 hihi

koukam ty se asi fakt nezmenis!!! :-)))))

ja snad budu muset nekdy zajedst do brna a dame speka jak brno!

Jinak jeste jedna vec. Fakt by mne zajimalo, zda se nejaky staly uzivatel jako ja nebo vy (nebo to byl rovnu nekdo z GT?) prihlasi jako nejaka smyslena postavicka a hodi sem post a zkousi, co to udela.

vite, vsimli jste si postu od magora igora... ne, jak se jmenoval... robot igor. jasne, jak ho honej benga... a tedka nejaka elis a jeste nekdo. Kdyz si to pozorne prectu, tak nevim, budto to pise nejakej patnactiletej clovek, kterej jednou od kamose slysel, ze v televizi rikali, ze nekde nekdo cetl o heroinistech a nebo to je nejaky "normalni" clovek, ktery se snazi mluvit, tak jak by mluvil kdyby byl na heru.

Ale nedovedu si predstavit, jak se sejdou dve holky, sednou k pocitaci, vyhledaji forum groweru (kde sakra nasli adresu - i ja jsem se k ni dostal dost slozite a prez kamose po dlouhe dobe existence fora) a zacnou psat zpravu, ktera ma varovat nas, chudaky hulice, aby radsi nehulili, nebo zkonci, jako ony...

Jak sedi vedle sebe, jedna druhe se pta na vyjsku a vahu (nebo vy vite, kolik vazi vasi kamosi? a jak jsou velci?) a popisuji, jake jsou chudinky... Neznam moc heroinistu, kteri by sebe litovali... tak nanejvejs, kdyz nemaj co do buchny, ale to pak neni cas neco psat, ale je nejvyssi chvile neco shanet...

achjo. ze sem se tak nechal vyprovokovat....

2 weedof - nebut tak horkohlavej... dej speka a bude lip... Taky jsem si nejdriv rval vlasy,kdyz jsem diskutoval s HIHI, ale pak jsem pochopil, ze vlastne ma pravdu, stejne jako ji mam ja nebo ty...

Old Post 01-08-2001 v 11:23 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

No, koukam, ze se tu keca o jinych vecech, ale to Elis a ten druhej: kurvete si zivot sami. Vyska/vaha naprosto dokonaly. Ja si o tom myslim svy...

Ja nemel nikdy potrebu si zivot nejak vylepsovat, az uz vubec ne cestou hard drugs. Trava je sranda a to je cely...

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 03-08-2001 v 18:13 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Pohodička Vstupni brana... Příspěvek č. 27

Jeste se vratim ktomu, ze trava je brana k ostatnim drogam..

Kdyz si nekdo da pivo, nemusi se zneho stat alkoholik.

btw: ted me nekritizujte za to co jsem kcemu prirovnal, ale zamyslete se nad tou myslenkou

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 26-08-2001 v 18:03 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Alkoholikem po jednom pivu Příspěvek č. 28

Tohle je bezesporu dobrý argument pro lidi typu Severa . Už vidím ty reakce no to přece nemůžete srovnávat, ble ble ble a bum > co ty o tom víš ?.
Cool

Deu

Old Post 27-08-2001 v 11:16 AM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Jak říkám..... Příspěvek č. 29

2Elis , Mischel , nevim jestli je to provokace nebo ne .

Přesto sem napíšu svůj názor , já si dal ve 13ti letech první cigaretu a o pár tejdnů první chlast bylo to v roce 1986 . Travku jsem "objevil" v roce 1992 , v současnosti hulím travku dále , s cigárama končím v současné době a chlast jsem těžce omezil . Takže nevim jestli jste žili někde v izolaci a v 15ti letech Vás vypustili ven a jako na potvoru tam stál dealer s hrstí plnou jointů a hned jste se zkouřili a bylo Vám to málo ?? Tvrdit že tráva může za to že při chůzi chrastím je dost odvážný !! Takže jak říkám už několik let ... KAŽDÝ SÁM JE STRŮJCEM SVÉHO ŠTESTÍ ...

PS : Jediné co Vám poradím - navštivte Drop-in

Nazdar

Old Post 28-08-2001 v 14:25 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás