Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » .::. vychytávky v pěstováni Outdoor, aneb letošní výsadby .::.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2

Jste potěšeni z růstu letošní výsadby?
This poll is closed.
Určitě ano, roste překvapivě rychle! 8 11.43%
Jsem spokojený, roste tak jak má! 39 55.71%
Ne, té mrše se nějak nechce růst! 23 32.86%
Total: 70 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
piwko
Nový Člen

Karma uživatele piwko - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

) dneska jsem sel ohradit, takze pohoda... kvetiny bylo v pozadku, az na jednu byla malinkato povadla, asi neni zvykla na pocasi, byla doma a presunul jsem ji do toho lesa, jeste dneska rano takova zima ^^ brrr.

jo, jeste budu asi prodluzovat pole :| a trochu kvetiny jeste presadim od sebe ^^ zas makacka kua... :/

Old Post 23-05-2004 v 15:17 PM
piwko je offline   Profil uživatele piwko   Find more posts by piwko   Foto galerie člena piwko   Click here to Send piwko a Private Message   Add piwko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele piwko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

[účet odstraněn]

Old Post 26-05-2004 v 16:18 PM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

hehe mám autdor-25 kytiz s 2my frendy,3 skléňo,12 za woknem na balkoooně....

posrat se to může jedině libowou čooorkou ne bo už faqt neyí.

)

Old Post 26-05-2004 v 17:12 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piwko
Nový Člen

Příspěvek č. 20

skurveny slimaci! sezrali mi jednu kytku... howada naddrzene... nevite kde se da koupit takove to pletivo z umele hmotky?

Old Post 26-05-2004 v 19:43 PM
piwko je offline   Profil uživatele piwko   Find more posts by piwko   Foto galerie člena piwko   Click here to Send piwko a Private Message   Add piwko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele piwko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

[účet odstraněn]

Old Post 27-05-2004 v 11:28 AM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piwko
Nový Člen

Příspěvek č. 22

jeee dyk!

Old Post 27-05-2004 v 18:35 PM
P.O.E.T.A
Stálý Člen

Karma uživatele P.O.E.T.A - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

mám nespočetně kytičem různých welikostí rozmístěných na mnoha místech :P ... mno a zatím to jde

wiwa la *U*R*Z*A*

Old Post 27-05-2004 v 19:00 PM
P.O.E.T.A je offline   Profil uživatele P.O.E.T.A   Find more posts by P.O.E.T.A   Foto galerie člena P.O.E.T.A   Click here to Send P.O.E.T.A a Private Message   Add P.O.E.T.A to your buddy list     Navštiv homepage uživatele P.O.E.T.A! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Karma uživatele czares - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

mi slimejši sežrali 3 kytky a na slimáky je nejlepší sůl nebo petláhev kolem kytky alespoň jak je mladá :-) pak je to pohoda...větší teplo atd...

Viva la freeTEKNO

Old Post 27-05-2004 v 19:29 PM
czares je offline   Profil uživatele czares   Find more posts by czares   Foto galerie člena czares   Click here to Send czares a Private Message   Add czares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piwko
Nový Člen

Příspěvek č. 25

predevcirem jsem dal klicit, dneska pujdu zrejme sadit! tak jsem zvedavy, maji tam uz klicky... ale problem je ze odjizdim na tyden pryc... vadilo by kdybych je nechal klicit jeste 8dni?

Old Post 28-05-2004 v 07:07 AM
P.O.E.T.A
Stálý Člen

Karma uživatele P.O.E.T.A - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

jo to by wadilo ... ale třeba je dej doma jen do hlíny a oni se Ti za týden ukážou z hlíny a pak je w poho přesadíš wen ... ale musí Ti to něgdo zalejwat :P

wiwa la *U*R*Z*A*

Old Post 28-05-2004 v 14:19 PM
P.O.E.T.A je offline   Profil uživatele P.O.E.T.A   Find more posts by P.O.E.T.A   Foto galerie člena P.O.E.T.A   Click here to Send P.O.E.T.A a Private Message   Add P.O.E.T.A to your buddy list     Navštiv homepage uživatele P.O.E.T.A! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás