Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle mě by si s náma někerý zvířata klidně a rádi daly (dali? dala?) ale jelikož mluvit neumí tak nedostanou nic. Protože pak to taky může vypadat jako týrání bezbraných, ale kámošovo papouch mluvit umí a tak si s náma vždycky rád dá - jen tak vesele nasává přes klec když to vodpalujem v pokoji a pak vypráví......
(jo a kdyby se mu to nelíbilo tak nás s tim samozřejmě pošle doprdele)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Jednou jsem byl nemocnej a tak jsem si ráno smotal brčko skérka, zakouřil a zbyteček jsem nasypal na žrádlo. A jak jsem byl spálenej na šrot tak jsem koukal jak si to dává. Snědl půlku a pak jsme hrály asi půl hoďky na honěnou po bytě. Pak lehnul a chrápal až do druhého dne. Zbytek už nedožral a už nikdy nechtěl. Taky jsme zkoušely zhulit psa. Sednul si před nám a koukal na nás těma svejma nakopr očkama. Chudáček....:-D
Heleď hopsíku a komu si to nasypal na žrádlo? Taky psovi? (nějak to tam schází)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."