Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus2all:tak jak vám to kvete já začínám mít obavy,že moje královny to
asi nestihnou-pokud teda nebude delší léto.Jsou 2-2.5M velký a zatim
ukazujou sporadicky sem tam nějakej vlásek.
tak jak ste na tom ostatní?M.
a venku to roste takhle... asi 180 cm, už to začíná jít do palic. chtělo by to alespoň 14 slunečných dní v kuse (fotka z 27. 08.). jinak je to bez škůdců, plísní atd... dost odolná kytka...
moje IQ jsou na tom asi tak 20-25 den qětu, myslím, že to stihnou právě zhruna do poloviny října, což je OK. Vedle mám nebulu a je na tom tak o 10 dní líp, ale jen proto, že jsem jí zakořenil už v březnu a ven dal už v dubnu, sice stagnovala asi měsíc, ale náskok tu vidět je.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Chtel sem se zeptat, protoze to na Groweru nemuzu najit...
Kdyz bude IQ ve skrini, jak dlouha je doba kvetu?
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
no ja bych se chtel zase zeptat kdy to kosit venku ja chtel cekat do pulky rina ale vcelku to uz vypada ze by to mohlo uz bejt mam pujcenej microskop a krystalky jsou ciry a u "stopky" zacinaji se zakalovat a nechtell bych z toho mit nejakyho uzemnovaka ale nejaky energetic high tak co myslite