Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepsi je jezdit do Holandu casto(muj svagr tam pracuje a kazdejch 14 dni se vraci) a tam mit v aute ty nejstrasnejsi jedovky indiky. Hulit v aute a podobne. Auto nacuchne tak, ze i kdyz tam realne nic nejni, pes ma uz 50 metru kolem auta epileptickej zachvat. ) Casem si zvyknou, ze to notoricky znamy auto nema naprosto smysl konkrolovat. )
no jestli chcete zmast psa jako psa a ne jako fenu , tak by to chtelo chcanky od harajici feny a nebo mit primo v aute harajici fenu :-] , kazdej pes kterej ma koule na to vlitne , sou to prece zvirata , heh
Policejni ne,je ukázněný a plní rozkazy.A bez příkazu na fenu nevleze.
A běhat za hárající fenou a chytat její moč,načež si to vozit v autě,je blbost.Psa to spíš přiláká a celníci to pak stejně možná prolezou,při jednom,si myslím.
Jak je to teď s těma hranicema vůbec,když jsme v EU?Kontroly asi furt fachají,co?Na všech přechodech snad psy nemají,tam bych to zkusil.A nebo nevozit nic a spolehat se na czech made (nebo lépe na home made) produkty. Musíme přece podporovat domací ekonomiku a růst HDP.
No,tak jsem vám tu na několika řádkách neporadil.Nemáte zač.
tak mam jednu radu,ale to som iba pocul. treba to zabalit do pracieho prasku,najlepsi je ariel.... alebo mat zo sebou psa alebo macku.ten pach by to mal prekryt... neovereeee.
to Dr.Letcer: to korenie by som nedoporucoval,lebo ked pes zacne kychat,tak je to jasne,ze v tom aute nieco je.to je dobre tak do lesa aby stratil stopu...
hej, z holandu to de v poho,kamos to vezl,prej tak 10 g .a dal to do baglu se spinavyma fuskama, a dyz to benga chteli videt, rek jim co tamje a uz to videt najednou nechteli...
Koukal sem na ňákej film a tam byly mafie a ty to dělali tag že založili v jednom státě kravín a v druhym jatka a pag v tom pašovaly drogy (myslim v těch mrtvejch kravkách) tag co tagle to dát do šunky nebo něco takýho.
Bůůůů
špinavý fusekle jsou pověra , na to maj gumový rukavice aby prohmataly humus - vlastí zkušenost = psycho , myslel jsem v tý garáži že když bere ty rukavice tak můj zadek příde o panictví
Posli si sam sobe postou v obalu od CD nejlepsi bude kdyz to napise nekdo znamej a ty na to ani nesahnes kdyz dojde vyhulis jses v klidu kdyz te budou popotahovat o nicem nevis asi nejakej kanadskej zertik konec nikdo ti nic nedokaze.Vozit neco prez hranice i kdyz jsme v EU je zbytecnej risk.