Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ricosto25 ano .... myslim si ze to berou podle mest nebo abecedy lol ...nevim myslim ze to je uz zbitecny presadi do lesa mohou mit fota nebo video ale presadim ...
Ano naše Policie v tomto směru,patří ke světovým špičkám.
Vytypovaný Growshop,dodává informace a Policie již ví.
Jestliže,sis objednal semínka na indoor ,tak domovní prohlídka.
No a jestliže sis objednal semínka na outdoor, nasazení dronu.
Tak mi to nedalo a zavolal jsem znammu jestli nevi neco o me nebo moji adrese ...bylo mi receno az jse zbavim vsech kity a dukazu ...v nejblizi dobe muzu cekat nastevu mmm maj konopnou akci i pokud pestujete v malem mnostvy pockaj si jak to zacnete susit aby meli duvod obvinit vas stresneho cinu...tak mi to bylo receno ....
Původní příspěvek od ricosto25 Tak mi to nedalo a zavolal jsem znammu jestli nevi neco o me nebo moji adrese ...bylo mi receno az jse zbavim vsech kity a dukazu ...v nejblizi dobe muzu cekat nastevu mmm maj konopnou akci i pokud pestujete v malem mnostvy pockaj si jak to zacnete susit aby meli duvod obvinit vas stresneho cinu...tak mi to bylo receno ....
Jo,a nechodil ten tvůj známy na stejnou školu jako ty?
Myslím na "zvláštní"!
Protože,jak ty przníš češtinu, to je běs!
Co tu resis cestinu nebavim se tady o spisovnosti ...mimochodem.. běs co to je za slovo? nemi ani ve slovniku myslel si děs?... ...tak si nech toho urazeni chytraku taky na tebe dojde neboj rusim ucet bejt vama nezalozuju tady foto dokumentaci vsechny data se schromazduji proti vam....cus.... gl