Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo jo kdyz kytka krásně voní uz od mala je to slastny pocit. Me treba voni po kavě takze by to mohl byt slusny modilek. JO minuly rok sem mel kytky a ty mi vonely taky po rajcatech nebyl to zadny model vrah ale zhulovalo to obstojne. Byly to 2,5 metrove kytky a palic jak nasrano
Mam 10 rastlin z rovnakych semien rovnakej odrody,
ale zvlastne je,ze z 10 mi vonia pachnu iba 2,
neviem ci to je zle znamenie,ale vobec tomu nerozumiem,
ze by zvysne rastliny boli samci ?
hmmm....mel sem doma kytku,seminko bylo od nakeho ridice kamionu,pry naka morda.
do hliny sem pridal vapenec,kytka rostla pomalu patra blizko u sebe a jak mela tak 15-20cm začala pekne smrdet.........cekal sem na květ..............a byl to samec(asi hodně vapence)
ty jo tenhle thread mi pripada jak orgie panu s velkymi nosy
krome par prispevku je to tady samy ooo to je vune, me to krasne voni, s ty vune by se jeden posr.. tak si uvedomte co pisete omg
2 felipe: myslim ze je to uplne normalni ze kytky voni kdyz k nim pricichnes dokonce i technoka voni kdyz si prejedes prstem ke stonku ( vim to rostlo mi to doma ) robosi nemyslim si ze kdyz kytka nevoni bdue z ni samec me tedka uz kvetou vsechny a samci vonej 2x vic jak samice
Emilo265 1.LOL ve foliovníku mít 40 kytek to máš ty zemědělský co maj 100 metrů ne.....
2. 40 nevím jak moc to bude cítít ale myslím že hodně například mě minulej out nevoněl skoro vůbec a to jsem jich měl 10.... ale kámoš měl zase 2 kytky a šlo to citit na 50 metrů takže nevím no.... ale rozhodně 40 kytek půjde cítit aspon trošku......
Původní příspěvek od aaaaa kámo mám zasazeného mazara a sou uplně mladoučké ale dou cítit tak že by ses s toho posral!!!
Mám taktiež mazara také malé pipíky asi 15 cm a keď som si k tomu pričuchol jak keby som otvoril pytel a všturil tam nos neskutočná vôňa. Myslím že to značí kvalitný skúr
Mám taktiež mazara také malé pipíky asi 15 cm a keď som si k tomu pričuchol jak keby som otvoril pytel a všturil tam nos neskutočná vôňa. Myslím že to značí kvalitný skúr