Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale nevadí, teraz mám už overené, že pohlavie rastliny JE ZAKÓDOVANÉ V SEMIENKU
a ako prínos chcem začať pokus - Každé semiačko pred zasadením zoskenujem na vysoký detail a keď bude pohlavie známe budem porovnávať skeny. Pri väčšom množstve bude snáď možné vyvodiť nejaký záver(tvar, farba,textúra...).
Ak by to vyšlo ,bol by to velký objav. Keď by sa chcel niekdo zapojiť do pokusu tak veselo dotoho. Stačí len skener a trocha času.
Do Krabice sa nasťahovala slečna CHRONIC a papať dostáva AHčko (moc dík TuttiFruti) zatiaľ v 1/3 koncentrácii, nemeram EC ani Ph, ale mám pocit že to ide pomalšie, zajtra kúpim Destilovanú Vodu , mam pocit že to je pre kyti spolu z good hnojkou to pravé.
Chronic - bublak 30.5.2004
5.6.-1/3 AHčko
6.6. zatial rast nič moc, korene idú
8.6.-odpadol hlavný koreň-prúser
8.6.-Plne AHčko do destilky
9.6.-Konečne nabehli -boost
Santa Maria - bublak na okne 31.5.2004
5.6.-1/3 AHčko
6.6. zatial rast nič moc, korene pomalšie,vpoho
8.6.-Plná dávka AH-čka do destilky
9.6.-Korené nabehli - rastlinky frčia
Su čoraz peknejšie
asi trošku zriedim tu koncentráciu AH, idú a ozdraveli ale maly by frčať možno rýchlejšie
ale pravda je že v izbe mám stabilných 27 oC a v krabičke 29 oC, menej to nejde, lem občas schladim ventilátorom
ale aj tak máme radosť
1. Korienky Chronicu - zo začiatku mi asi polka koreňov odpadla
(zlá voda vo vodovode:rocket ale už dobieha
2. Chronic si chrochtá v krabičke, zdá sa že sa zabýval. Len to teplo ma troch SeRe lebo 28-29 je trocha moc (na takú malú rastlinku ),tak aspoň rosím kedy sa dá
3. Santa Maria - je chudinka len na okne (chcem ju dať na balkón, ale ešte som to nevymyslel zo vzduchovaním )
Hnojka AH v plnej koncentácii predpísanej výrobcom + destilovaná voda
a chytil mi dnes chronic na korene volake svinstvo - su akoby mliečno-béžové a nevyzerajú zdravo - deň pred som frcol ždibec H2O2 a myslim že to narobilo bordel. Vymenil som vodu, smáď prežije
Kristalon Start je na rast ovela lepšie hnojivo ako AH, z Kristalonom sa Peroxid znášal vpoho, ale s Ahčkom asi vytvoril nejakú zlú Zlúčeninu