Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
VaTa je divna. Stane se obcas ze se seminko zblazni a najednou ma ten klicek 3cm a dostat to pak z vaty je o kytku
2bigfoot : zalezi ne tam kam to das letos me taky z 20 seminek vyrostly 4 kytky a vyklcily vsechny.... sezraly je asi nejaky sfinky co sem mel v pude takze dulezity misto. Hodit to nekde kde klicky sezerou behem 3dnu nejak mrsky v zemi je proste smula. A s tim hnojenim si nemyslym ze je to po 3 patru zdravy ja cekam az kdyz soy kytky tak odhadem 7cm vysoky.
vata je dobra, ale ked mas 1cm klicky, ked to neustrazis a nechas ich tam sa trochu rozrast, tak ich potom uz odtial nevypleties bez toho aby si ich neposkodil, preto je vata v tomto pripade zla... ja som to riesil tak, ze som dal na tanier vatu a na to hajzel papier a vpohode..
ale 100% zalezitost su raselinove startery, co su male kruzky, ktore ked sa napyju vodou, tak sa 8 krat zvecsia do vysky a do toho ked zapichnes semiacko tak ti MUSI vyjst.. mne sa osvedcili a sadim uz iba do nich, pretoze vybehnu najrychlejsie.. dostat ich v zahradkarskych potrebach po 2 kcs .. teda sk.. newim ako u was ..ak niektori neviete ako to vyzera pridavam foto...
ja priznivcem vaty nejsem ked uz predklicovat tak do nake mineralni vlny ale stejne nejlepsi jsou raselinove kvetinacky ( koupim je vzdy v nakem supermarketu nebo kvetinarsvi cca 15,-Kc plato 12-ti raselinaku) vzdy mi vyslo 90% seminek pri presazovani ven hodite kyti i s kvetinacem do hliny korinky pekne prorostou kvetinacem ten se rozlozi a vubec nedojde k poruseni pri presazeni
minule mi v kvetinarsvi nabizeli ty raselinove startery nak sem k tomu nemel duveru vypadalo to strasne male ted jak vidim foto hned bych do toho sel,
vyzera to male ale je to pritom velke :}} ..vyhoda je tiez ta ze rastlinka nema system shock pri presadzani.. proste ona si rastie a pusta korienky do tej raseliny a kludne ju tam mozes mat aj 2 tyzdne, pretoze to perfektne udrzuje vlhkost.. {to pre tych lenivsich :}}
Na naklíčení jsou nejlepší papírové kapesníky hodně navlhčené a uzavřené v nějaké krabičce(kvůli tmě) která samozřejmě musí větrat :-) po 2 dnech mi semínka rozpraskali,3 den sem na ně zapoměl a 4 den měli klíčky tak 2cm :-) tak jsem si našel celkem fff klidu místo vykopal diry pro plastové kelímky do kterých jsem si dal rašelinu(byly propíchané ať může odtékat zbytečná voda...).A nakonec přikryl plastovou lahví která byla uřezaná zespodu a trochu nahoře pro odvětrávání..kytky mají skoro 6 patro ještě jsem to nehnojil a ještě tak 14 dní určitě nebudu :-)
souhlasim s czares- nejlepsi je vzit vsemi asi dobre znamou energitku (plechova krabicka s vickem od bombonu-to pro ty neznalé) dat na dno papirovej kapesník normalka slozenej tak jak ho vytahnete z balicku vysladat na nej seminka a priklopit druhym slozenym kapesnickem naleje se na to voda a nekde se to postavy tak aby bylo vicko lehce otevrene jenom takova 1/2cm skvira no a za 2-3 dni (mozna dyl) uz koukaj klicky. Mam s tim dobry zkusenosti protoze do kapesniku se klicek nezavrta jako do vaty. Preju poradny kyti