Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pomoc pri pestovani outdoore
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
iboy
Stálý Člen

Karma uživatele iboy - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

nejlepší to je přímo do květináče, dát tomu teplo a furt zalejvat

Old Post 09-05-2004 v 11:02 AM
iboy je offline   Profil uživatele iboy   Find more posts by iboy   Foto galerie člena iboy   Click here to Send iboy a Private Message   Add iboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Vata sux Příspěvek č. 18

VaTa je divna. Stane se obcas ze se seminko zblazni a najednou ma ten klicek 3cm a dostat to pak z vaty je o kytku
2bigfoot : zalezi ne tam kam to das letos me taky z 20 seminek vyrostly 4 kytky a vyklcily vsechny.... sezraly je asi nejaky sfinky co sem mel v pude takze dulezity misto. Hodit to nekde kde klicky sezerou behem 3dnu nejak mrsky v zemi je proste smula. A s tim hnojenim si nemyslym ze je to po 3 patru zdravy ja cekam az kdyz soy kytky tak odhadem 7cm vysoky.

heRr jÜrgEn

Old Post 09-05-2004 v 11:57 AM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Hele lidi mam dotaz.MOJE kyticky us jsou 15 cm velky a jsou na stonku tmavy tecky.Cim to bude?Co stim mam delat?Help Me

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 09-05-2004 v 21:32 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

ale ne nejsem us mi to vyrostlo ale chtel jsem skusit co se stane.
Jo a ty cerny tecky us jsem taky vysefoval.Pridal jsem draslik.

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 13-05-2004 v 20:31 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stene
Nový Člen

Karma uživatele stene - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

jojo to mas recht tym hnojivom si urcite spatil klicky

Old Post 16-05-2004 v 11:34 AM
stene je offline   Profil uživatele stene   Find more posts by stene   Foto galerie člena stene   Click here to Send stene a Private Message   Add stene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HizballaH
Stálý Člen

Karma uživatele HizballaH - 0% Pěstitelská

Palec nahoru raselinove startery Příspěvek č. 22

vata je dobra, ale ked mas 1cm klicky, ked to neustrazis a nechas ich tam sa trochu rozrast, tak ich potom uz odtial nevypleties bez toho aby si ich neposkodil, preto je vata v tomto pripade zla... ja som to riesil tak, ze som dal na tanier vatu a na to hajzel papier a vpohode..
ale 100% zalezitost su raselinove startery, co su male kruzky, ktore ked sa napyju vodou, tak sa 8 krat zvecsia do vysky a do toho ked zapichnes semiacko tak ti MUSI vyjst.. mne sa osvedcili a sadim uz iba do nich, pretoze vybehnu najrychlejsie.. dostat ich v zahradkarskych potrebach po 2 kcs .. teda sk.. newim ako u was ..ak niektori neviete ako to vyzera pridavam foto...

lol

Old Post 17-05-2004 v 12:38 PM
HizballaH je offline   Profil uživatele HizballaH   Find more posts by HizballaH   Foto galerie člena HizballaH   Click here to Send HizballaH a Private Message   Add HizballaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumper
Stálý Člen

Karma uživatele jumper - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

ja priznivcem vaty nejsem ked uz predklicovat tak do nake mineralni vlny ale stejne nejlepsi jsou raselinove kvetinacky ( koupim je vzdy v nakem supermarketu nebo kvetinarsvi cca 15,-Kc plato 12-ti raselinaku) vzdy mi vyslo 90% seminek pri presazovani ven hodite kyti i s kvetinacem do hliny korinky pekne prorostou kvetinacem ten se rozlozi a vubec nedojde k poruseni pri presazeni

minule mi v kvetinarsvi nabizeli ty raselinove startery nak sem k tomu nemel duveru vypadalo to strasne male ted jak vidim foto hned bych do toho sel,

Old Post 17-05-2004 v 13:38 PM
jumper je offline   Profil uživatele jumper   Find more posts by jumper   Foto galerie člena jumper   Click here to Send jumper a Private Message   Add jumper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HizballaH
Stálý Člen

Karma uživatele HizballaH - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

vyzera to male ale je to pritom velke :}} ..vyhoda je tiez ta ze rastlinka nema system shock pri presadzani.. proste ona si rastie a pusta korienky do tej raseliny a kludne ju tam mozes mat aj 2 tyzdne, pretoze to perfektne udrzuje vlhkost.. {to pre tych lenivsich :}}

lol

Old Post 17-05-2004 v 18:34 PM
HizballaH je offline   Profil uživatele HizballaH   Find more posts by HizballaH   Foto galerie člena HizballaH   Click here to Send HizballaH a Private Message   Add HizballaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czares
Nový Člen

Karma uživatele czares - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Na naklíčení jsou nejlepší papírové kapesníky hodně navlhčené a uzavřené v nějaké krabičce(kvůli tmě) která samozřejmě musí větrat :-) po 2 dnech mi semínka rozpraskali,3 den sem na ně zapoměl a 4 den měli klíčky tak 2cm :-) tak jsem si našel celkem fff klidu místo vykopal diry pro plastové kelímky do kterých jsem si dal rašelinu(byly propíchané ať může odtékat zbytečná voda...).A nakonec přikryl plastovou lahví která byla uřezaná zespodu a trochu nahoře pro odvětrávání..kytky mají skoro 6 patro ještě jsem to nehnojil a ještě tak 14 dní určitě nebudu :-)

Viva la freeTEKNO

Old Post 18-05-2004 v 18:15 PM
czares je offline   Profil uživatele czares   Find more posts by czares   Foto galerie člena czares   Click here to Send czares a Private Message   Add czares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

ja sa tez priklanam g tym jiffom(jak to vy volate raselinovy starter).je to uplne najlepsia metoda...

Old Post 18-05-2004 v 18:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

souhlasim s czares- nejlepsi je vzit vsemi asi dobre znamou energitku (plechova krabicka s vickem od bombonu-to pro ty neznalé) dat na dno papirovej kapesník normalka slozenej tak jak ho vytahnete z balicku vysladat na nej seminka a priklopit druhym slozenym kapesnickem naleje se na to voda a nekde se to postavy tak aby bylo vicko lehce otevrene jenom takova 1/2cm skvira no a za 2-3 dni (mozna dyl) uz koukaj klicky. Mam s tim dobry zkusenosti protoze do kapesniku se klicek nezavrta jako do vaty. Preju poradny kyti

Old Post 23-05-2004 v 15:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-05-2021 - Predpestovanie na outdoor - 2 odpovědí
15-05-2018 - Predpestovanie na outdoor - 18 odpovědí
13-04-2011 - pomoc s přesazením na outdoor - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás