Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Pomoc s rizkama
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Vice vody se odparuje, nez je kytka schopna nacucat. Pri zakorenovani nehnoj, at se rostouci mikrokorinky nespali, a vubec, kytka musi mit nejakou motivaci - kdyz ji hnojis, tak ji tolik netlaci nedostatek zivin a zakorenuje pomaleji - napr v cistem pisku, kde nejsou ziviny, zakoreni za 10 az 14 dni, kdezto v substratu, kde prece jen nejake ziviny jsou, to trva 3 tydny i vice (u stejneho modelu), pricemz je vetsi odpad.

P.S. jestli je chces mit bez paraku (tak zakoreni rychleji, asi protoze je rychlejsi vymena vody - odparovani/nasavani), je zahodno sestrihnout vetsi listy zruba na 1/2, i vice. Docela dobra vychytavka je obcas (denne, obden) porosit algastimem (poradil mi to kdysi dr. Smokalot a vyborne to funguje).

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 05-05-2004 v 06:52 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Nevim, ale ty rizky uz zakoreneny asi jsou kdyz rostou. Nebo ne?

Jak posilat penize do seedbanky.
OUT 2007 OUT 2006 OUT 2005 OUT 2004
NEJDRIV HLEDAT, PAK SE PTAT A NECO ZAKLADAT

.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."

Old Post 05-05-2004 v 07:10 AM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozzy
Stálý Člen

Karma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Já řízkuji takto s 100% úspěšností no možná 99%:
1.Vemu malé rockwolové kostky, dám do misky s vodou(ani ne odstátou , ani neupravuju PH) a celý je namočím, aby nasály vodu.
2. Uříznu řízek z matičky(řez ze šikma a odstraním spodní listy, aby ta část stonku která bude v kostičce byla bez lupenů) samozřejmě ostrou žiletkou, aby řezy byli čisté.
3. Do kostičky udělám špejlí díru na skrz a zastrčím řízek, ale aby nekoukal z druhé stany ven.
4. Kostičku jemně zmáčknu, aby se vyždímala voda a kostička zůstala jen vlhká.
5. Takto připravený řízek strčím do mimiskleníčku.
6. Mimiskleníček poprvé otvíram tak za cca 3-4 dny a pokud jsou kostičky stále vlhké tak nic nedělám a zase zavřu. V případě že jsou skoro suché tak řízky rozprašovačem postříkám a zavřu. A toto provádím již každý den až do doby prokořenění.
Řizky mi tímto postupem přokořeňují za cca 7-10 dní. Případně že chci aby prokořenily pomaleji, kostičky nijak neždímám a udržuji ja stále hodně mokré. Asi rostlinku nemotivuje nic dělat rychle kořeny, když má dost přísunu vody.
Stimulax jsem kdysi používal, ale nepozoroval jsem žádný rozdíl tak ho nyní již nepoužívám.
Na řízky svítím zářivkou 18 hod denně.

Old Post 05-05-2004 v 07:31 AM
kozzy je offline   Profil uživatele kozzy   Find more posts by kozzy   Foto galerie člena kozzy   Click here to Send kozzy a Private Message   Add kozzy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jestli májí už kořeny tak si je nepopálil jestli né tak má PHEKDA pravdu

Old Post 05-05-2004 v 07:32 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Rak sem se koukal na ty moje rizecky chudaky. Sice povyrostly, ake pak se sekly. Ted mi na jednom zacly zloutnout spodni listky. Proveroval sem taky koreny a zjistil sem, ze zadny nemaj. Jenom malinky naznaky.

V sobotu pujdu praktizovat metodu seru na ne. Proste je prasknu k mamince na policko. Jeden si necham na pozorovani a pripadne zatemnovani.

Myslite, ze venku prezijou?

Jak posilat penize do seedbanky.
OUT 2007 OUT 2006 OUT 2005 OUT 2004
NEJDRIV HLEDAT, PAK SE PTAT A NECO ZAKLADAT

.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."

Old Post 10-05-2004 v 17:00 PM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

tyvoe mam taky problemy s rizkama ale jenom v WW furt mi nejak zloutnou a maji spomaleny rust a jeste k tomu se na mi ted na listech objevily takove hnedo cerne skvrny ...pritom BB a GWS ktery sem sadil uplne stejne jako WW uz pekne vali...

Old Post 10-05-2004 v 19:29 PM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-02-2006 - Nemoc u rizku - 3 odpovědí
17-02-2002 - problém s matkama - 7 odpovědí
06-01-2002 - problem s kytkama... - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás