Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Karël Bezbarel: no v kazdym pripade ti to sklo tu teplotu srazi. Takze to za namahu stoji. Hlavne abys to sklo nemel blizko vybojky........nejspis kvuli tomu mi to prvni sklo prasklo
..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..
Mam dole vetracek kterej ma asi 7cm prumer a fouka dovnitr ted pres veekend dam ten velkej vetrak premo nad sodik aby se to teplo vyvetralo hned jak vznikne a melo by tzo byt v oaklendu
Tak po týdení zkoušce můžu všem doporučit:
Sklo ke krbu je na hovno, stojí moc peněz (pro ty co na to nemají), došel sem do sklenářství a tam sem si nechal sklo uříznout na míru o tloušťce 6mm. Cena 40Kč, mám jej asi 4 cm pod 250W. Ke stínítku jsem připojil Al rouru na odtah od výbojky (EURO 2 - 150m3/h). Větráček na ofukování vršků nemám, tloušťka stonku rostlin za 12 dní je cca 4mm, teplota mezi rostlinami 25-26, na vrcholcích 29-30. Fotky se pokusím dodat co nejdříve
??? Chtěl bych se zeptat kolik rostlina vyroste (pokud vyroste) po přepnutí na květovou fázi???
??? Kdy začít hnojit, pokud mám zahradnický substrát s hnojivem na 6 týdnů. Předpokládám, že při režimu 18/6 rostlina znatelně více fotosyntetizuje a tím spotřebovává značně víc živin a moje zkušenosti z outdoor pěstování mi budou k ničemu???
To X-man: Po prepnuti na kvet roste kytka jeste tak zhruba 14-21 dni klasickym tempem. Mirne roste i pak, ale to uz je opravdu jen mikro. Kdyz delas treba SCrOG, tak tam prepinaz na kvet a az pak nasazujez mrizku a jak kytka jeste porad roste, yak ji pak vyplejtas.
Zkus nasadit tretinovou koncentraci hnojky a kdyz to bude v pohode, tak zacni postupne zesilovat. Poznas sam na listech, jestli ji prekrmujes nebo ne.
..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..
Naposledy upravil Zoidberg Dr. 15-06-2004 v 10:17 AM
Hmm poridil sem si hlinikovou ohebnou folii dneska to budu montovat jinak kde shanite kdo kokosovej substrát??
FUTURAMA: no jasný tvuj avatar je prece z futuramy ne
Nebo dej to sklo po cely dylce skrine, upevni ho nějakejma plechovejma konzolema nebo hlinikovejma prutama (ve sklenařstvi by měli vědět o co de, a řekni si o druhy nejtenši sklo co maj a jestli mas moznost tak ten vzduch vyved nad tim sklem tim euro ventilatorem, pod sklem by pak mel stacit jeden až dva PC větráky ...
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
Jenom takovy napad: coz zkusit misto skla pruhlednou 'frish' folii na potraviny, napnutou na ramu ? Po zaplneni spodniho prostoru rostlinstvem (nebude snad? treba moc zasahovat) propichat otvory a zarodky qetu vytahnout o kousek nahoru nad folii... (nizsi vhkost)
zatim nevyzkouseno!
ale uz se to zkousi...
zohnal som si sklo z elektrickej rury z nejakeho sporaku. teploty vydrzi velke, ale neviem, ci nebude pre urcite spektrum svetla posobit ako filter. nemate s tym niekto skusenosti, ci sa da pouzit taketo sklo ?