Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno tak huš mám vjetrák......je to vjetrák ze zdroje u compu a napájím ho adaptérem ze starýho modemu ( vjetrák je na 12V a adaptér asi 9,6V nebo tak)Slyšet huš neni a fouká pod výbojku takže chladí vzduch u vrcholku rostlin.Díky viridis a karma 4 you.
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
no čti vejš já ho můžu koupit ve velkoobchodě s počítačema ale budvar může sehnat nějaký starší, jinak si myslim, že asi v každým velkáči s počítačema je budou mít
no já taky nejsem z prahy ale z Budějc, no u nás je maj ve velkoobchode LIBRA, nevim jestli má v Praze nějakej skládek ale možná jo LIBRA je docela velká firma
no možná bych ti je moh nějak poslat za těch 140 ale nevim jak by sme to technicky provedly???
Zdravím.tak už ti to asi jak se tak dívám došlo.Já už taky začínám dal jsem zakořenit 6 řízků white shark,pletivo už mám taky vychytaný.Tak co jak ti to svítí,zapojil jsi to dobře?
Díky Koblihu, propojil sem to delším kabelem, abych to vychytal wen ze skříně.Akorát včera sem na tu elektroniku tak nějak šmát a dalo mi to pecku až sem se rukou bouch o skříň, ale sem v pohodě
já sem dal včera taky zakořenit řízky a pomalu budu pracovat na skříni, než to vykoření bude hotová, včera sem se dozvěděl od kámoše elektrikáře že mi sežene výbojku zadarmo což mě nevídaně potěšilo a urychlilo moje snahy :-)))
Takže než se pustim do v/ScroGu, tak počkám až doqvete no name kytka......má asi 35cm a vytahuje se každým dnem,je to bohužel hermáč ale má nasazeno 13 paliček.Hnojim Kristalonem Plod a Květ.Potom zkusim 3 kytičky SoG do keříku ze semínek od kámoše...je to podlampovej skunk.....bohužel neví název model a prej je to dobrej model....no nevjeřte mu
Jak jsem říkal budvare pokud budeš mít nějaká neznámá semínka,nevíš co ti z toho vyroste,proto,až mi dorostou kytičky ti nějaký dobrý semínko pošlu,tak jsem se dlouho trápil s no name,a teď si jedu hezky WS,a podobný.Jestli však bude semínek málo,pošlu ti později,nechám vyrůst pár kyti,pod lampou,na semínka aby bylo dost na příští sezonu.Ale pošlu každopádně,měj se