Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nejlepsi zazitky pri huleni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
UGH
Nový Člen

Karma uživatele UGH - 9% Pěstitelská

Checht :) Příspěvek č. 17

Jako muj best zazitek je, kdyz sem byl u kamose na toakovy LAN-party... jen tak pro par lidi.... No s kamosem sme byly tak na dvou Valtrech (nevim proc ... ale proste to nejako vzniklo ze se speku zacalo rikat Valtr.. asi je to min napadny :o) ale to je fuck)
No a jako tlemil sem se FAKT V KUSE asi tak 4 hodky (kamos me i natacel na video) no a nakonec sme dali jeste jednoho Valtra a sli "nekam" ven... tam sme potkaly nejaky jeho kamose ktery ze me byly dooost vypleskly :)) .... dal uz si toho moc nepamatuju :)

BTW husty taky bylo kdyz sme slavily po mature u kamose na chate.... jako od utery do nedele furt na kasi..... vetsinou v kombinaci s alkoholem...

HULTE :)) a bude se smát :))

Old Post 10-06-2004 v 21:45 PM
UGH je offline   Profil uživatele UGH   Find more posts by UGH   Foto galerie člena UGH   Click here to Send UGH a Private Message   Add UGH to your buddy list     Navštiv homepage uživatele UGH! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dolma
Stálý Člen

Karma uživatele dolma - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Miluju kombinaci dobré pokouřeníčko & milování. A když si potom dáme nějakou chuťovou vychytávku - jako např. banánovou polívku (rozmixovanej banán) se skořicí a vanilkou + nějakou čerstvě odšťavenou ovocnou šťávu (např. ananasovo-jablečno-grepovou), tak to je tha best. A jakmile se ty vitamíny pěkně rozběhnou po celým těle, tak to je pak jízda (pro mě nejlepší energy drink na světě).

Pot & sex & fruits guarantee cosmic orgasm!

A bootcho & ohňostroj taky není vůbec špatná kombinace. Tak tady jsou nějaký fotosky toho ohnivýho zážitku.

But maybe that sheriffs also smoke kif or sniff coke, when
already also a pope takes dope!

Old Post 12-06-2004 v 19:06 PM
dolma je offline   Profil uživatele dolma   Find more posts by dolma   Foto galerie člena dolma   Click here to Send dolma a Private Message   Add dolma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Strampl
Stálý Člen

Karma uživatele Strampl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Tosme sli tak kolemdevate vecer po parku a pred nama sla nejaka pani se psem. jak sme sli dal porad sme se priblizovali a ta pani se furt otacela Kdyz sme byli od ni tak na dva metry vydesene se na nas otocila a zacala zdrhat. Asi si myslela ze ji chcem okrast nebo co. Kazdopadne to u me vyvolalo neskutecnou smavku.

Old Post 16-06-2004 v 07:41 AM
Strampl je offline   Profil uživatele Strampl   Find more posts by Strampl   Foto galerie člena Strampl   Click here to Send Strampl a Private Message   Add Strampl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

kdyz uz jsme u tech webiku, dejte si tenhle

kureci ulet

je to docela prdel, kdyz nekdo prijdete na zvlast vychytany prikazy, pisnete je sem, at se taky podivam.... brko, ale balit neumi...

lObOtomI

Old Post 16-06-2004 v 08:22 AM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KAROTKA...
Nový Člen

Karma uživatele KAROTKA... - 0% Pěstitelská

Obecné halucinace Příspěvek č. 21

huleni je brutalita...
ale stejne nej jsou ty haluze co mivas...
jednou jsem zahulila bilou vdovu...a moje segra si davala na hlavu celenku...ja videla ale kocku a zacala jsem na segru rvat...at tu kocko vyhodi ven a do te celenky jsem kopala...jako fat husty!

Old Post 18-06-2004 v 08:39 AM
KAROTKA... je offline   Profil uživatele KAROTKA...   Find more posts by KAROTKA...   Foto galerie člena KAROTKA...   Click here to Send KAROTKA... a Private Message   Add KAROTKA... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANDY.C
Nový Člen

Karma uživatele ANDY.C - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

To jsme se jednou s kámošema slezli v létě na takové zastávce o půlnoci. Přinesl jsem nějaký hydra modýlek. Ve 4 lidech jsme zhulili 2 skla. . . . a potom přišlo hromové ticho. Vím že mě jen napadaly takové věci, jako : mám skočit, nemám skočit(pod vlak)! Slyšel jsem to i co slyšel nešlo, viděl jsem to co vidět něšlo. A doma to byla ještě větší komedie. Přišel jsem domů kolem 2, podíval jsem se do ledničky, vytáhl jsem kečup, položil jsem ho na stůl a šel jsem spát

Neni co říct!

Old Post 18-06-2004 v 09:39 AM
ANDY.C je offline   Profil uživatele ANDY.C   Find more posts by ANDY.C   Foto galerie člena ANDY.C   Click here to Send ANDY.C a Private Message   Add ANDY.C to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ANDY.C! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

no mám to štěstí že si na silvestra jedu na do Egypta...je to sice pudoucí zažítek ale dokážete si představit,že si ležíte na pláži na nějakým pěkým lehátku nikde nikdo a vy si odpalujete pořádnýho špeka a koukáte při tom na západ slunce!!!!já se taaak ttttěěěěěšššíííímmm:-)

Old Post 10-12-2004 v 15:48 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od loeX
no mám to štěstí že si na silvestra jedu na do Egypta...je to sice pudoucí zažítek ale dokážete si představit,že si ležíte na pláži na nějakým pěkým lehátku nikde nikdo a vy si odpalujete pořádnýho špeka a koukáte při tom na západ slunce!!!!já se taaak ttttěěěěěšššíííímmm:-)

tak to se mi stalo letos o prazkach v italii.vrele doporucuju,nema to chybu!

Old Post 12-12-2004 v 01:09 AM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Jeden z mych nej zazitku bylo moje prvni kakai. V prirode, delane na ohnicku v kotliku. Tenkrat sem este nehuli a moc sem tomu neveril. Mel sem skoro celej hrnek, kamosi se u toho vypalili a pak sme asi 4 hodiny v kuse smali jako blazni kazde picovine. A ja sem se citil naprosto nadherne. Druhe nej byla moje prvni vodni dymka, udelal ju kamos z petky, vybalili sme to vecer u rybnika, zhulili toho kotel a pak 2 hodky jezdili po meste busem tam a zpatky, od nadru az k tomu rybniku. Bylo to super....a pak sem zacal pravidelne hulit:-))))

Old Post 03-01-2005 v 19:53 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Moj najvatcsi brutal bol ked som cumel na plagat DAVID BACKHAMA a videl som ako loptu spracoval na hrud a dopadla do tej polohy ako bol odfoteny ale ten pohlad proste real...

Old Post 04-01-2005 v 10:45 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nawy
Stálý Člen

Karma uživatele Nawy - 68% PěstitelskáKarma uživatele Nawy - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

jedem s kamosem v trolejaku uplne vzadu na tech dvousedadlech...ja pred nim a on za mnou...otocil sem se a jakoze mu chu neco udelat...si myslel ze je na tech sedadlech uplne v zadu po peti,ale nebyl...posunel se o jedno sedadlo pak o druhy...ale tam zem a von hodil uplne straslivou drzku...a jak byl na zemi tak se na me jen tak podival co ja na to(vubec sem nechapal,ne)...a on jakoze nic sedl a jeli sme dal...a asi po 2 minutach strasnej lochec

Old Post 19-01-2005 v 20:36 PM
Nawy je offline   Profil uživatele Nawy   Find more posts by Nawy   Foto galerie člena Nawy   Click here to Send Nawy a Private Message   Add Nawy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MFT
Stálý Člen

Karma uživatele MFT - 15% Pěstitelská

HARMONIKA NA ZÁPLAVU!!! Příspěvek č. 28

jo jo jo...vcera sme s kamosem zahulili a ja vytah foukaci harmoniku...mel jsem dve, takze jednu sem dal jemu a na tu druhou sem si fouknul ja.docela dobra zaplava!

1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com

Old Post 30-01-2005 v 10:38 AM
MFT je offline   Profil uživatele MFT   Find more posts by MFT   Foto galerie člena MFT   Click here to Send MFT a Private Message   Add MFT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MFT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leštěnka
Stálý Člen

Karma uživatele Leštěnka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Ja mam nejradsi,kdyz je leto, jsme s kamoskama na chalupe, zapad slunce, takovej ten vlahej vecer,voni trava a ty jenom smotnes a koukas na dym proti tomu rudymu slunci...a vis ze vuuubec nic nemusis...nejlepsi stavy!!!

Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly

Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...

TRAKTORIAL! n!

Old Post 27-04-2005 v 20:14 PM
Leštěnka je offline   Profil uživatele Leštěnka   Find more posts by Leštěnka   Foto galerie člena Leštěnka   Click here to Send Leštěnka a Private Message   Add Leštěnka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Přesně seďet s někym koho mam ráda,či dokonce miluju,letní večer v přírodě...A VĚDĚT ŽE NIC NEMUSIM,JENOM SI VYCHUTNÁVAT TU PŘÍTOMNOST(někdy i tichou)TOHO DRUHÝHO....Jo,to máš recht....A pak při fotbálka,nebo když já s mim mužem přídem za mejma nebo jeho spolužákama-většinou pardon za ten výraz diskanti, a mi se jim tam tak nenuceně vysmíváme vo co přicházej...viz. víše...musíte zažít...

Old Post 28-04-2005 v 19:45 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaya
Nový Člen

Karma uživatele Kaya - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

-->>lobotomi:'jump on the sofa" is soo funny)

..smoke dank no crank..

Old Post 29-04-2005 v 21:09 PM
Kaya je offline   Profil uživatele Kaya   Find more posts by Kaya   Foto galerie člena Kaya   Click here to Send Kaya a Private Message   Add Kaya to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Punkkiller
Nový Člen

Karma uživatele Punkkiller - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Hej tak ten wassermatrix musí bejt prdel až se dostanu s kámošema na koupák a posilníme se nějakou tou marihuanou tak to rozhodně vyzkoušíme.

Old Post 19-05-2005 v 19:27 PM
Punkkiller je offline   Profil uživatele Punkkiller   Find more posts by Punkkiller   Foto galerie člena Punkkiller   Click here to Send Punkkiller a Private Message   Add Punkkiller to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-02-2005 - !Nejlepsi priprava pred hulenim! - 73 odpovědí
13-02-2002 - Zazitek po huleni - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás